Har haft brug for Odense Dyrehospital i alt 3 gange og man bliver altid mødt af smilende og imødekommende personale! Derudover har de nok nogle af danmarks bedste dyrelæger ansat! At min hund fik fj... Ver mais
A empresa respondeu
Min hund har været i korsbånd operation og dyrlæge giver underskrift på man skal kontakte dem hvis der opstår halthed.etc. Ringer og og ja nytteløs dårlig service jamen det er jo 6 måneder siden ..... Ver mais
A empresa respondeu
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab. Har hele vejen igennem Bao’s sygeforløb været tryg ved at have hende indlagt i 3 døgn. Blev ringet op 2 gange dagligt... Ver mais
A empresa respondeu
Drago har været forbi AniCura, og vi havde en rigtig god oplevelse. Personalet havde stor forståelse for, at det var vigtigt for mig at være hos ham helt frem til indlæggelsen og igen være der,... Ver mais
A empresa respondeu
Henvisnings- og akuthospital for kæledyr
Rugårdsvej 105, 5000, Odense C, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
jeg ringede idag fordi min hund har INDRE blødninger og blev AFVIST behandling f ham.
fik afvize i tlf at de da godt ku aflive min hund, men de nægtede at behandle ham fordi jeg ingen penge havde og vi ikke alle bare lige kan skaffe penge kl øf om natten.
så nu kan jeg så sidde her og Lrydse fingre for at min meget dyre reacehund ikke DØR i løbet af natten!
på trods af at LOVEN meget spicifikt soger at dyrlæge IKKE må afvise Alutte tilfælde hvor evt skader eller dødsfald kan være resultatet uden behandling, UANSET ejers økonomiske forhold!
det står meget spicifikt udpenslet i loven hvor der også står ordret, som i feksempelt tilfælde af muligt indre blødninger!
de har demed ikke kun BRUDT LOVEN men også faktisk fuldt bevidt udsat min hun gor ekstreme smereter med mulig død til følge!
ene og alene pga grådighed.
hvis min hund dør i nat, så bliver i sagsøgt tilbage til stenalderen!
der er ikke andre døgn dyrlæger på fyn, så det eneste jeg kan gøre er at sidde her og se på at min hund den dør langsomt og smertefuldt pga JER!!!

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Helt igennem en serviceminded, kompetent og professionel medarbejderstab.
Blev ringet op 2 gange dagligt med status.
Journalen var udførligt udfyldt stort set helt ned på timeniveau i alle døgnets 24 timer.
Var ikke i tvivl om, at her var nogle af landets dygtigste dyrlæger.
Samja B. Haugaard

Anicura i Odense er helt bestemt nr 1
Udfordringer el sygdom bliver lyttet og behandlet

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Min kat havde et rids i øjet. Min egen dyrlæge kunne ikke hjælpe på selve dagen, men I tog imod og opererede på samme dag. Det synes jeg er flot og god service.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Dyrt og mange alvorlige fejl🤗
Det er med stor ærgrelse og utilfredshed at jeg skriver denne klage over forløb med
Malou´s kejsersnit den 10.september 2025.
Malou er 4 år og i gang med fødsel, vandet er gået, men ingen presseveer, selv om
mange timers opblokning og anstrengelse for Malou.
Jeg ringer til AniCure dyrehospital den 10. september kl. 01:12 med bekymringen,
fortæller præcist forløbet også med tidsfaktoren, at Malou har været læmge i gang.
Jeg tænker og siger allerede der at det nok skal være kejsersnit, og vi aftaler at vi
kommer med hunden.
Den vagthavende dyrlæge Laura taler om, at måle for kalk, samt evt. at kunne give
noget hormonelt vee-stimulerende, hun syntes at kunne mærke en hvalp i
fødekanalen.
Dyrlægen vil hente medicin mm, og er længe væk, kommer retur og virker usikker på
hvad der skal gøres, tiden gårog går, og hun taler og taler, mærker efter i
fødekanalen, prøver at stimulere, men det er klart, at der ikke kommer presse veer.
Dyrlægen går igen, og vi venter og venter, Malou bliver mere og mere svag, og
pruster meget, men hun er en særdeles sød hund og finder sig i det der sker.
Dyrlægen vender retur, og spørger om hvalpene eller moderen er vigtigst – jeg siger
at alle sammen selvfølgelig er vigtige, men at moderen har 1. prioritet.
Hun spørger om vi skal vente til kl. 8:00 hvor hospitalet åbner, for hun mener, at
moderen sagtens kan klare at vente.
Jeg beslutter at det skal være kejsersnit, t straks, da jeg ser at moderen ser
dårligere ud.
Inden de går i gang kommer Laura og spørger, om vi ved samme lejlighed vil have
taget livmoderen ud, da hun ikke skal have flere hvalpe, jeg spørger om det
overhovedet er muligt? Svaret var, at det er meget alnindeligt at gøre sådan.
Der indkaldes herefter personale, som kommer rimeligt hurtigt, men det tager
alligevel lang tid før de går i gang. Det ved jeg fordi rengøringsdamen kom ved 4
tiden, og hun fortalte, at der nok ville gå lang tid endnu, for de var ikke startet der
inde endnu.
Vi fik oplyst at det normalt tager 1½ time fra moderen er færdig og ved at vågne,
hvalpene ville dog komme ud tidligere.
Personalet kommer flere gange ud og bedyrer at alt er ok, og at de arbejder med at
blive færdige.
Ved 7 tiden om morgenen kommer der 5 hvalpe og en meget træt mor ud til os i
venteværelset.
Vi sidder en times tid med hende i venteværelset, Malou er totalt groggy og det ser
allerede der forkert ud, personalet kommer adskillige gange ud for at tage hendes
puls, tjekke bevidsthed mm.
Personalet virker bekymrede og flere af personalet fortæller uafhængigt af
hinanden, at Malou under operationen, da de tager livmoderen ud, dropper totalt i
blodtryk og i alle værdier. (hun er jo gået i chok - fatter jeg jo efterfølgende)
De fortæller, at de har svært ved at stabilisere hende, og det var derfor det tog så
lang tid, før de kom ud til os med hende.
Malou var syet udvendigt med indvendige sting, (en lang tråd) og havde fået et lille
plaster på, som i øvrigt ikke blev siddende, plastret var alt for dårligt og for lille –
Hvorfor bruger man dog ikke sådan noget ”englehud” som man bruger til
mennesker?
Samtidig oplyser personalet, at det kejserenit var i sidste øjeblik, for hvalpene var
noget sløve og havde slugt meget fostervand, men at de nu havde stabiliseret
hvalpene. Der var dog en som var misdannet, og den overlevede jo ikke.
Vi får at vide efter kl. 8 at Malou nu er stabil, og at vi godt kan køre hjem, hvilket vi
selvfølgelig gør.
Vi installerer hvalpe og mor. Mor vil ikke i haven og tisse, vil ikke drikke og ikke spise,
selvom hun intet har fået i flere dage.
alt går galt herfra, og vi vender tilbage med en hund som er ved at dø for os, hun er i chok, bliver stabiliseret, det tager 5 timer, herefter hjem igen.
En uge senere går hendes kejsersnit syning op, hele vejen..... Der var kun syer med en tråd, totalt skørt, når man ved at hvalpene skal ligge og amme med skarpe små klør.
Afsted igen og få syet, uden narkose.
Sindssygt dårlige dyrlæger, og pris omkring 50.000...
De har iøvrigt slettet min anmeldelse en gang, nu får de den igen.
Personalet imødekommende og smilende

Modtaget med smil.
Tid til at blive orienteret hele vejen igennem.
Varmeste anbefaling herfra👍😊🐶

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Super kommunikation om hvad der var den rette behandling af vores hund.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Rigtig god service og imødekommenhed.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Super hurtig hjælp ved akut opstået problem. Og som altid en fantastisk behandling.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Optimal håndtering og behandling af ruhåret hønsehund. Meget tilfreds.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Har brugt AniCura i Odense i 5 år og altid mødt søde og hjælpsomme medarbejdere - lige fra receptionen til dyrelægerne for de enkelte fagområder, som vi har brugt til vores hund.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Jeg var ind ved jer i går med min kat Mille som skulle have resten tand og der er som alt så god og dejlige personer som er så mod komme når man komme også når man har en kat som ikke er så vild med og være der også når der er noget med kat s tand og det så skal laves og synes også at det er dejlige at dyrelæge tag sig tid til og fortælle hvad det er galt

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Vi fik fantastisk behandling af dyrlægen, og følte os i kompetente og trygge hænder. Vi er så glade for behandlingen!

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Rigtig sød og professionelt personale på en varm søndag

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Første besøg hos jer, var kl. 1 en torsdag nat. Vores kat havde tydelige smerter. Vi blev modtaget med åbne og omsorgsfulde arme. Allerede da jeg ringede fornemmede jeg denne omsorg. Meget lyttende og observerende tilgang. Tak for det! 🙏

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Vi følte os godt behandlet og vores kat fik den nødvendige behandling.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Vores hund blev akut dårlig en lørdag eftermiddag. Vi ringede 2 gange og fik god sparring af personalet, hvorefter vi sammen med personalet besluttede at få vores hund ind på hospitalet. Da min mand og hund ankom, så I med det samme alvoren i vores bekymringer og satte alt ind for at redde hende. I holdte min mand opdateret, var gennemsigtige I jeres priser og spurgte om hans samtykke til alle steps hele vejen igennem. Generelt en meget god, tryg og professionel oplevelse. Tusind tak, fordi I reddede vores guldklump!

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
De har taget min hund og behandlet hende som om det var deres egne, og brugt meget tid på at lufte og snakke og kæle med hende så hun følte sig hjemme, da vi skulle derud 2 dag løb hun hen til dem med logerne hale så hun var glad for dem, og jeg følte mig tryk ved at overlade hende til dem, de ringede om formiddagen og fortalte hvordan natten var gået for hende. alt i alt en rigtig god oplevelse.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Vi har 3 gang haft behov for akut hjælp til vores hund. 1. Gang med brystbetændelse ved hvalpe, og hun havde fået et åbent sår. 2 gang med en diskusprolaps, og begge gange har Gert reddet hende 😉
Her 3 gang var vi over pga mistanke om en ny diskusprolaps. Blev undersøg, og så må vi se tiden an.

Resposta da AniCura Odense Dyrehospital
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.