Leia as opiniões dos outros
Imødekommende overfor min kritik af produktet og vil bytte fra bh til skulderstøtte. Når ombytning er sket, vil jeg være yderst tilfreds dels for produktet men også den imødekommenhed og venlige kund... Ver mais
Jeg bestilte en ting med forkerte størrelse. Havde slet ingen problemer med at returnere den og får en anden størrelse. Det hele var gratis og nemt. Gik ind på deres hjemmeside og udfyldte returvare s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Anodyne® er forhandler af holdningskorrigerende tøj fra Alignmed. Holdningskorrigerende tøj er inspireret af kinesiotape, en teknologi ofte brugt af fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulation, lindre og medvirke til behandling af smerter og spændinger. Holdningskorrigerende tøj aktiverer rygmuskulatur, skuldre og skulderblade. Det er vigtigt, at man vælger tøjet i den rigtige størrelse, da man ellers ikke opnår den optimale effekt.
Informações de contacto
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- info@anodyne.dk
- www.anodyne.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Returneret varen og de har modtaget den…
Returneret varen og de har modtaget den men valgt ikke at besvarer mails i 1,5 uge. har rykket utallige gange hvor nu er indsigelse via banken den eneste vej kan på ingen måde anbefale - forbruger vildledning med nem returnering vært fald.
Hjemmesiden fungerer utroligt dårligt
Hjemmesiden fungerer utroligt dårligt - kan ikke se/rette vare i indkøbskurven. Der er flere forskellige prissætningen på samme vare - rabatten ved køb af flere vare overføres ikke til indkøbskurven og sidst men ikke mindst - de svare ikke på mail eller henvendelse på facebook og instagram 🤬 Ufarlig dårligt indtryk og rigtig ærgerligt når man gerne vil prøve deres t-shirt.
Har returneret efter modtagelse af…
Har returneret efter modtagelse af Retur seddel jeg betalte for, men pengene er ikke kommet retur og de har blokeret mail.🤬🤬
Klar besked tjept😀
Kundeservice perfekt men
Kundeservice perfekt men produktet svarede overhovedet ikke til min forventning og beskrivelse fra jer
Fin service og forsendelsen gik som det…
Fin service og forsendelsen gik som det skulle. Kundeservice var også meget behjælpelig.
Det var 1 1/2 måneds leveringstid
Det var 1 1/2 måneds leveringstid. Da jeg endelig modtager min vare, så er den desværre for lille. Kontakter anodyne som det står på deres hjemmeside. Men der skal 1 1/2 uge og flere mails til før her bliver besvaret.
Prøver også telefonisk kontakt. Men det siger de at de har ferielukket.
Det har taget 2 1/2 uge at få refunderet mine penge!
Har tidligere bestilt varer hos anodyne. Men dette er HELT slut nu.
Hilsen en MEGER skuffet kunde.
Meget sød og venlig hjælp med noget…
Meget sød og venlig hjælp med noget retur, der gik helt galt. Mange tak for det. VH Gerd
God vejledning og hurtig ekspedition
God vejledning og hurtig ekspedition. Desværre kunne jeg ikke få min søn i "selen", så jeg returnerede og fik pengene retur. Fin service
Jeg har købt varmebælte
Jeg har købt 2 varmebælter, men modtager ikke mine varer. Har sendt flere mails, da man ikke kan ringe til dem. De svarer ikke på mine mails. Men de sender flere mails og beder mig bedømme det produkt, som jeg ikke har modtaget
Jeg fik venligt mail-svar på alle mine…
Jeg fik venligt mail-svar på alle mine spørgsmål om køb af en holdnings-T-shirt. Følte mig hørt og forstået. Tak for hjælpen.
Pas på!
Pas på!
Dette er det væreste jeg endnu har oplevet! Efter køb af to bher som det viste sig, at jeg ikke kunne bruge, bad jeg om en returformular som jeg måtte rykke adskillige gange for at få tilsendt, jeg fik den først lige efter at jeg mødt op på deres kontor her i Aarhus, som i øvrigt ikke er belligende i 2A men 2B og ikke er bemandet, dog mødte jeg en ung mand som kunne give min besked videre og som viste mig en stor bunke af returvare på gulvet. Dette er nu 14 dagen siden og jeg har stadig ikke set en krone retur!
Anodyne trøjer hjælper med at forbedre holdningen
Har handlet 2 gange ved Anodyne, hvor jeg har købt 3 forskellige typer holdningskorrigerende trøjer samt modtaget vaskeposer. Det fungerer upåklageligt, og trøjerne hjælper med at forbedre rygholdningen. De kan være svære at få af/på de første gange. Men, efterhånden lærer man det. Videoen med modellen, som viser af/på-tagning hjælper meget.
Imødekommende overfor min kritik af…
Når ombytning er sket, vil jeg være yderst tilfreds dels for produktet men også den imødekommenhed og venlige kundepleje
Super god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var kommet til at bestille en forkert str. sender en mail kl. 14:56 om at jeg gerne vil bytte min bestilling til et nummer større. Kl. 19:58 for jeg svar tilbage og der er en returseddel med og at de sender et nummer større til mig når jeg har givet dem besked om at jeg har sendt pakken af sted. Super god service 😊
Perfekt pude til mig
Perfekt pude til mig - mange tak. Har prøvet mange igennem tiden men denne her er dog den bedste. Det tog dog et par uger at vende mig til den, men derefter vågner jeg nu uden smerter i nakken.
Det er virkelig sløvt.
Det er virkelig sløvt.. De reklamerer med de har 30 dages tilfredshedsgaranti. Da jeg ikke mærkede nogen bedring, ønskede jeg at gøre brug af det.
De svarede ikke tilbage på mail, kun da jeg til sidst måtte lave en dårlig anmeldelse. Jeg fik besked på at pengene blev returneret 3-5 dage efterfølgende. Men det er ikke sket. Jeg har forsøgt at skrive til dem for nu 6 gang tror jeg.
Hurtig svar og god service
Havde problemer med en rabatkode.
Det blev hurtigt afhjulpet af Medita.👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.