Antennemesteren Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ny antenne monteret på taget. Lidt tekniske udfordringer, der blev løst uden ekstra betaling. Kan kun anbefale AntenneMesteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter timevise forsøg på at få hjælp til at installere nyt IT - via net, div. mere eller mindre automatiserede "kundecentre" o.a. fandt jeg frem til Antennemesteren . Og hvilken fryd: Mester selv i te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde akut brug for at få flyttet vores parabol.. Ringede til disse rare mennesker..samtale med kontoret var super og serviceminded. Montøren Kim var ligeledes super flink, dygtig og servicemind... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt et fjernsyn gennem en større elektronikkæde, som var blevet vægmonteret forkert af kædens egne folk. Antennemesteren sendte Gil ud for at fixe problemet, hvilket bl.a indebar afmonter... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento de telecomunicações
  2. Empresa de equipamento electrónico

Escrito pela empresa

Vi opsætter, vedligeholder og reparerer alle former for antennesystemer og er autoriserede montører af Canal Digital og BOXER. Du kan kontakte os Man-Fre 9-18, Lør 9-13 på tlf. 4248 8000.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Montering af STARLINK satellit internet

Skulle have monteret STARLINK satellit internet - servicemindede, hurtige, effektive - test af hastigheden efterfølgende ( i top..). Antennemesteren kan kun anbefales!

31 de julho de 2022

Resposta da Antennemesteren

Mange tak, det var dejligt at høre i er tilfredse, og tillykke med jeres Starlink.

En kæmpe fornøjelse

Havde akut brug for at få flyttet vores parabol..
Montøren Kim var ligeledes super flink, dygtig og serviceminded..
Det er sgu altid sin sag og komme hjem til en anden håndværker og lave noget men Kim laver sit arbejde som han ville lave det hjemme hos sig selv…stor respekt…herfra.

Kan kun anbefale dem.

29 de julho de 2022

Tak, Jeg har delt din ros med Kim. Dbh Alan

Classificada 4 em 5 estrelas

God fin rådgivning

God, fin rådgivning - venlig og kompetent

15 de julho de 2022

Resposta da Antennemesteren

Kære Anders, tak for din anmeldese, jeg giver flux beskeden videre til Alexsander vores WiFi / IT troldmand😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og høj troværdighed

Super service, information og opfølgning uanset hvem man taler med - høj KUNDESERVICE og troværdighed.
Kan varmt anbefales.

20 de junho de 2022

Resposta da Antennemesteren

Tak for den fine anmeldelse.

Nedtagning af antenner

Efter overgang til fiber - for mange år siden - var det på tide at få nedtaget de gamle antenner og parabol.
Arbejdet blev udført til UG af en yderst høflig og servicemindet medarbejder.
Kan klar anbefales

9 de abril de 2022

Resposta da Antennemesteren

Tak fordi du bedømte os så fint

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent og sympatisk tekniker

Meget kompetent og sympatisk tekniker, tænk nu har jeg bøvlet med to fjernbetjeninger i lang lang tid og vupti blev et lille kamera monteret, de penge var godt givet ud, så nu har jeg bare min fine fjernbetjening til mit B og O tv.

28 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Fin og kompetent service

Fin og kompetent service. Allente havde IT-nedbrud på dagen, så Lars kunne ikke komme igennem med alle opdateringer og anden, det klarede jeg så selv dagen efter sammen med Allente. Det tog en del tid.

11 de dezembro de 2021

Opkobling og indstilling af TV

Jeg havde brug for hjælp til opkobling og indstilling af mit ny-indkøbte TV. Den unge mand fra Antennemesteren var meget kyndig og effektiv og desuden venlig og god til at forklare funktionerne. Han kom til den aftalte tid, så alt i alt er jeg særdeles tilfreds med den service, jeg har fået.

26 de outubro de 2021

Super service af Mikkel

Super service af Mikkel. Hurtig udrykning, effektiv og høflig, og prisen var absolut ok. Alle teknikaliteter blev ordnet i en ruf, ny DVD-afspiller, soundbar, chromcast blev forbundet, vi blev instrueret i (nogle af) det nye TV's mange muligheder. Noget af en udfordring, der er meget at holde styr på, og det kan ikke udelukkes, at vi får brug for Mikkel til nok en times instruktion. Mikkel anbefales hermed på det varmeste.

17 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais