Leia as opiniões dos outros
Super gode prise, samt fantastisk kundeservice. Skulle afbestille et bestemt produkt i min ordre- dette blev ordnet indenfor 6 timer, til trods for at jeg havde sendt min bestilling afsted kl.2 om... Ver mais
Efter at have læst et par anmeldelser her, måtte jeg sande at jeg blev lidt tøvende med at bestille varer derfra. Men - jeg fik mine varer, i god stand. Det trækker dog ned at de virker lidt langsomme... Ver mais
Dårlig service.
Dårlig service. Bestiller 2x15 kg hundefoder. Angiver på ordren, at varen må stilles foran kælderdøren. Dette har virket fint 2 gange tidligere.
Laver en track & trace efter 5 dage, da varen ikke er dukket op. Den er lagt i pakkeshop!
Kontakter firmaet. De svarer efter 2 dage med en beklagelse. Skriver til dem at jeg vil ha pakken leveret. De svarer dagen efter at de selv er hundeelskere og godt kan forstå at jeg vil ha mit foder.
På 5 dagen efter min første henvendelse får jeg at vide at jeg kan bestille nyt og så få pengene tilbage når den oprindelige pakke kommer retur.
Om det er GLS der har fejlet, eller APO-Roy der ikke har givet beskeden til GLS
kan jeg jo ikke vide, men jeg oplevede et kundeservice system der var FULDSTÆNDIG ligeglad. Tænker ikke at jeg nogensinde handler hos dem igen. To dårlige oplevelser ud af 4 handler med dem, det er en dårlig statistik!!
Super gode prise
Super gode prise, samt fantastisk kundeservice.
Skulle afbestille et bestemt produkt i min ordre- dette blev ordnet indenfor 6 timer, til trods for at jeg havde sendt min bestilling afsted kl.2 om natten ;)
Kunne jeg give en xtra stjerne, ville det være for den super hurtige levering- har oplevet at modtage min pakke 2 dage efter bestillingen, og max. leveringstid her i min ende er 6 dage efter bestilling- har aldrig haft noget at klage over:) :)
Ikke til at stole på
FUP. De tillader dig godt at bestille fra DK, håndkøb medicin, ikke noget specielt, men som i DK kræver recept (åndssvagt!) Tager dine penge og så kommer de med en mail hvor der står bare at de ikke kan sende det man har bestilt. Professionelle klovne. Useriøst firma.
Udemærket, men langsom levering.
Egentlig en fin oplevelse. Det eneste minus var at der gik 2 uger før mine varer ankom, men ellers var alt som det skulle være.
Dårlig service!
Bestilte to varer der begge var af glas. Da jeg pakkede pakken op var varen ikke pakket forsvarligt, da flaskerne lå op ad hinanden, pakket ind i bobbelplast og den ene flaske var i stykker. Papkassens indhold er dog fyldt med plast så varen ikke "skal" rutsje rundt. Jeg kontakter kundeservice der på beklageligvis kun kan tilbagebetale varens beløb og jeg derfor må placere en ny ordre med endnu en ny betaling af fragt.
Jeg ved de er miljøbevidste og derfor er ovenstående deres måde at håndtere en sådan situation på, men så skulle de måske "spare" plasten væk og pakke varerne forsvarligt ind.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. 3-4 dag levering. Mange billige varer.
Been shopping a few times
Been shopping a few times, no problems at all. Speedy and correct delivery. Thanks
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Ekseptionel service! Havde bl.a. købt noget solcreme som skulle være specielt til senstiv hud. Det første der skete da jeg tog den på var dog at jeg endet med eksem over hele kroppen. Jeg skrev til apo-rot, som bad mig sende det retur på deres regning så ville de refundere porto og beløbet for cremen. Pga flere tragedier i familien fik jeg dog ikke gjort dette og der gik over en måned inden jeg fik taget mig sammen og sendt det retur. Dette var dog ikke noget problem og jeg fik tilmed en meget omsorgsfuld og persolig besked fra dem.
Helt klar anbefalelsesværdig.
Overskuelig website og Hurtig levering …
Overskuelig website og Hurtig levering hver gang
Meget hurtig levering.
Fik de bestilte vare fra Tyskland efter kun 3 dage - helt perfekt!
Anbefalelsesværdig og hurtig forsendelse
Virkelig anbefalelsesværdigt! Varerne er væsentligt billigere end i DK - ca. 30-50% billigere for mange varer. Varerne bliver bragt fra Tyskland på 3-4 arbejdsdage. Og så får man altid en lille gratis gave :-)!
Hurtig levering. Stort udvalg.
Utroligt udvalg og hurtig levering til Danmark.
Bestilte noget en søndag aften på både Apo Rot og en dansk hjemmeside. Overraskende nok ankom den pakke fra Apo Rot først. Meget positiv. Kan kun anbefales.
Godt til prisen
Jeg har handlet flere gang hos Apo-rot.de, hvor jeg har købt produkter til både mennesker og dyr. Gode priser og fornuftig leveringspriser og -tider.
Super shop, service og hurtig forsendelse:-)
Logisk og god shop på nettet, og hurtig forsendelse. af varerne.
Rigtigt gode priser og et stort sortiment.
Mine varmeste anbefalinger:-)
Anbefalelsesværdig og billig
Varerne er væsentligt billigere end i DK.
Jeg blev anbefalet at købe jerntabletter derfra af min jordemoder. Virkelig et godt tip!!!
Godt
Bestilte lidt forskellige ting hos Apo Rot. Den ene vare var ikke med. Skrev til dem og de svarede hurtigt. Skulle tage billeder af de varer jeg havde fået samt kassen det var ankommet i. Det virkede en anelse fjollet. Men jeg fik mine penge retur, så det var jo fint.
Good experience
I had some baby products shipped from germany. Delivery was a little later than expected. Otherwise goods were as described and prices are favorable. I would definitely recommend it.
Efter min første bestilling fortrød jeg og ønskede at ændre en vare fra min ordre. Jeg sendte en mail til kundeservice, og kort efter var jeg blevet ringet op af en dansktalende medarbejder, Irene, der havde lagt en besked på min telefonsvarer. Jeg sendte en mail tilbage og fik hurtigt svar. Apo-rot var meget fleksible, og jeg nåede at ændre ordren, selvom de allerede var begyndt at pakke den.
Varerne var pænt pakket ind, og leveringstiden var rimelig taget i betragtning af nytår mv.
Det er anden gang, jeg benytter apo-rot, og jeg kan kun anbefale dem.
Det kunne dog være dejligt, hvis der var en liste over ingredienser i plejeprodukterne på hjemmesiden - der måtte jeg ty til producenternes hjemmesider.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.