Apres Ski Store Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Apresski-store.com Dit lijkt een nep bedrijf met dezelfde artikelen en adres als "Wintersport-store.com". Na bestellen en betalen hoor je niets meer. En op een mail aan hen krijg je het antwoord da... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bestelling van meer dan een maand geleden: nog steeds niet gekregen. De shop zei dat er iets mis ging met de voorraad en dat ze opnieuw moesten bestellen, maar dat ze mij het bedrag gewoon gingen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Wel vlotte levering maar handschoenen blijken niet comfortabel, ze blijven ondanks invetten en veel bewegen erg stug en dat voelt niet fijn aan de vingers. Ook lijken ze best strak te zitten waardoor... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu nog even maar 1 ster want de handschoenen die ik had besteld in maat Large zijn geleverd in maat Medium. Inmiddels wacht ik op de goede maat handschoenen. (is mij beloofd na telefonisch contact... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui

Informação fornecida por diversas fontes externas

Après Ski Store is dé webshop voor wintersport en overige outdoor producten.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

151 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super service!!!

Ondanks de bestelling niet goed verwerkt was door een technische storing, hebben ze dit meteen opgepakt en alsnog geregeld dat deze verzonden werd! Goede en nette service dus!

14 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

prima gedaan amper 2 dagen nadien had…

prima gedaan amper 2 dagen nadien had ik het in mijn bezit ik ben een tevreden man

8 de junho de 2020

Beste Bart,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en positieve feedback! We hopen je natuurlijk nogmaals in onze webshop te zien en wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Après Ski Store

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestellen en betalen ging eenvoudig

Bestellen en betalen ging eenvoudig. Artikel was goed verpakt zodat het in goede staat werd bezorgd.

29 de abril de 2020

Beste Fam. vd Berk,

Bedankt voor je positieve reactie! Met veel plezier zien we je nog een keer in onze webshop verschijnen!

goede service

Na plots bericht dat het artikel uiteindelijk toch uitverkocht bleek te zijn, en de levering verlaat werd hebben de medewerkers adequaat gehandeld. Waarvoor dank!
Ik ben zeer tevreden van de service.

23 de abril de 2020

Beste Ward,

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen een review voor ons te schrijven, dank je wel! Wij vinden het prettig te vernemen dat je onze service als positief hebt ervaren en willen je nogmaals veel plezier met je aankoop wensen!

Perfect

Prima in orde!

22 de abril de 2020

Beste Dimitri,

Bedankt voor de 5 sterren! We zien je graag nog eens terug op www.apresski-store.com.

Snel versand

Snel versand
Dank u wel.

Arno

22 de abril de 2020

Beste Arno,

Bedankt en heel veel plezier met je aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit,mooi design ,lage prijs…

Goede kwaliteit,mooi design ,lage prijs maar spijtig dat de randen niet afgewerkt zijn.

Mvg

4 de abril de 2020

Beste Alex,

Fijn te vernemen dat je blij met je aankoop bent. De randen zijn inderdaad niet afgewerkt. Hierdoor kunnen wij de prijzen zo laag houden en krijgen onze klanten toch een mooi en functioneel product met een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Classificada 4 em 5 estrelas

product prima geleverd volgens opgave

product prima geleverd volgens opgave. Meteen in de wax gezet en de afgelopen week lekker met dit koude weer aan gedaan . Perfecte voorbereiding op een mooie ski vakantie!

30 de março de 2020

Beste Marcel,

Bedankt voor de 5 sterren review. Hopelijk ga je veel plezier van de handschoenen hebben, bedankt voor je aankoop en we zien je graag nog eens terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en kwaliteit die…

Snelle levering en kwaliteit die verwachting overtreft!

28 de março de 2020

Beste Jan,

Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren beoordeling, daar doen we het voor! We hopen je snel nog eens in onze webshop terug te zien!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb de ski handschoenen

Ik heb de ski handschoenen.
Nog wat stug maar dat moet in het dragen er uit gaan.
Wil ze ook gebruiken op de motor.

26 de março de 2020

Beste Hubert,

Allereerst bedankt voor de feedback en de 5 sterren review. Naarmate je de handschoenen vaker gebruikt en door de wax behandeling worden ze soepeler. Wij wensen je veel plezier met je aankoop, ook op de motor natuurlijk!

Top uitgevoerd

............

17 de março de 2020

Beste Dominique,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu nog even maar 1 ster want de…

Inmiddels wacht ik op de goede maat handschoenen. (is mij beloofd na telefonisch contact met de store, inclusief excuses, dus dat voelt goed)
Ik vind het wel heel erg onhandig om de foute maat op te sturen.

10 de março de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, product van goede kwaliteit

9 de março de 2020

Beste Viktor,

Bedankt voor je review en hele veel plezier van je aankoop!

Team Après Ski Store

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.