Apres Ski Store Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Apresski-store.com Dit lijkt een nep bedrijf met dezelfde artikelen en adres als "Wintersport-store.com". Na bestellen en betalen hoor je niets meer. En op een mail aan hen krijg je het antwoord da... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bestelling van meer dan een maand geleden: nog steeds niet gekregen. De shop zei dat er iets mis ging met de voorraad en dat ze opnieuw moesten bestellen, maar dat ze mij het bedrag gewoon gingen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Wel vlotte levering maar handschoenen blijken niet comfortabel, ze blijven ondanks invetten en veel bewegen erg stug en dat voelt niet fijn aan de vingers. Ook lijken ze best strak te zitten waardoor... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu nog even maar 1 ster want de handschoenen die ik had besteld in maat Large zijn geleverd in maat Medium. Inmiddels wacht ik op de goede maat handschoenen. (is mij beloofd na telefonisch contact... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui

Informação fornecida por diversas fontes externas

Après Ski Store is dé webshop voor wintersport en overige outdoor producten.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

151 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

TOP !!!

prima service, aardige mensen, supersnelle verzending en vlotte terugbetaling als je iets terugzend ! kortom TOP !!!

24 de abril de 2019

Beste Jan,

Wij worden altijd blij van positieve reacties op onze dienstverlening en afhandeling van bestellingen, dank je wel!

Prospector Beard

De prijs was top voor het product dat ik kreeg, én het was op tijd verzonden (en kwam op tijd aan, maar dat ligt natuurlijk altijd in handen van Post-NL en niet de webwinkel). Ik draag de baard met veel plezier, vooral op momenten dat dit níet van me gevraagd wordt! ;)

1 de abril de 2019

Beste Caesar,

Fijn te horen dat alles volledig naar wens en op tijd in huis was. Bedankt voor je reactie en 5 sterren beoordeling en we hopen je graag nog eens in onze webshop terug te zien!

Top handschoenen

23 de março de 2019

Beste Nils,

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling en tot snel op www.apresski-store.com!

Prima!

Mooi op tijd geleverd, juiste product.

21 de março de 2019

Beste Nils,

Bedankt voor je leuke en positieve reactie!

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling.
Snel en zo als beloofd.
Leuk product.

18 de março de 2019

Hallo Bommers Consultancy,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en we hopen je snel nog eens in onze webshop terug te zien!

Klasse bedrijf

Klasse bedrijf, met PayPal betaald en mijn beardski de volgende dag binnen!

18 de março de 2019

Beste Damon,

Dank je wel voor de 5 sterren beoordeling! We hopen dat je veel plezier van je Beardski hebt en zien je graag nog eens terug!

Classificada 2 em 5 estrelas

Prima service en levering maar dure retourkoste

Prima service en levering, alleen erg jammer dat er niet vermeldt wordt dat je dubbele verzendkosten hebt bij de retourzending van skistokken. Maakt het product uiteindelijk een druk prijziger.

15 de março de 2019

Beste Nathalie,

Dank je wel voor de beoordeling. Wij vinden het prettig als mensen kritisch op ons zijn, daar wij steeds beter kunnen en willen worden in wat we doen. Je geeft echter aan dat je twee keer verzendkosten bij een retourzending moet betalen, alleen is dit nu niet het geval geweest. De kosten voor retourzending zijn bij ons altijd voor onze klanten, aangezien wij geen Bol.com of Coolblue zijn. Daarentegen geven wij bij aanschaf van een set Après Skistokken altijd gratis verzending, dus in jouw geval is er "slechts" één keer voor de verzending betaald. Dit staat ook duidelijk op onze website vermeld om dit soort misverstanden te voorkomen. Wij hopen dat je alsnog tevreden over de afhandeling bent en hopen je een keer in onze webshop terug te zien natuurlijk.

Uitstekende service!

8 de março de 2019

Beste Coen,

Dank je wel voor de positieve beoordeling, daar doen we het voor!

Toppers

Snelle levering, fijn contact en goed advies!

8 de março de 2019

Beste Karin,

Bedankt voor de positieve woorden en mooie beoordeling. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superkwaliteit voor een scherpe prijs

Superkwaliteit voor een scherpe prijs. In het begin heel taai om aan te trekken/dragen. Met Nikwax en even in de oven leggen worden ze waterdicht en krijgen ze een mooie kleur. Regelmatig dragen en vingers buigen verhoogt draagplezier bij eerste skivakantie. Duurzaam? Zal na meerdere jaren moeten blijken.

27 de fevereiro de 2019

Beste 4 Vallees-ganger,

Bedankt voor je mooie beoordeling en erg fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel nog eens terug te zien in onze webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

alles ging soepel en goed

alles ging soepel en goed. Van bestellen tot levering, niets op aan te merken.

18 de fevereiro de 2019

Beste Frank,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over je ervaring met onze webshop, dat horen we natuurlijk graag. Heel veel plezier met je aankoop gewenst!

Perfecte online shop!

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en een snelle, correcte levering.

13 de fevereiro de 2019

Beste Sven,

Bedankt voor de positieve feedback en 5 sterren en hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop!

Top handschoenen!

9 de fevereiro de 2019

Beste Thomas,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de handschoenen, wij wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde handschoenen prima volgens…

De bestelde handschoenen prima volgens afspraak geleverd.

8 de fevereiro de 2019

Beste Rilisema,

Dank je wel voor je 5 sterren beoordeling en feedback en hopelijk tot snel op www.apresski-store.com!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima stel handschoenen gekocht en…

Prima stel handschoenen gekocht en lekker snel in huis .

6 de fevereiro de 2019

Beste J.T.

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn om te horen dat je een goede verkoopervaring hebt gehad. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop!

supersnelle service

supersnelle service. Aan het einde van de dag handschoenen besteld (zijn ook erg fijn) en de volgende ochtend al binnen.

5 de fevereiro de 2019

Beste Henk,

Hartelijk dank voor de mooie review. We hopen je snel nog een keer terug te zien in onze webshop!

Top Klanten Service

Zeer plezierige ervaring met de klantenservice. Mijn artikelen zijn ergens in het PostNL proces kwijtgeraakt (volledig buiten de schuld van Apres Ski Store om) en mijn artikelen werden zonder problemen opnieuw verstuurd. Super!!!

19 de janeiro de 2019

Beste Derk,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wij hebben klantenservice hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook erg fijn te horen dat onze klanten dit ook zo ervaren. We hopen je snel eens terug te zien in onze webshop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service en snel in huis

Besteld en de volgende dag al in huis als brievenbuspakket.

17 de janeiro de 2019

Beste Pascal,

Bedankt voor de positieve beoordeling en natuurlijk heel veel plezier met je aankoop!

Vlotte levering

Vlotte levering, het waren de andere (de gele i.p.v. de komperdell) aprés skistokken maar de jarige was daar ook blij mee.

16 de janeiro de 2019

Beste Nancy,

Bedankt voor de positieve review! Er is waarschijnlijk iets misgegaan tijdens het afhandelen van je bestelling, onze excuses daarvoor. Gelukkig was de jarige ook blij met de zwart gele uitvoering van de Après Skistokken, dus willen wij hem via deze weg natuurlijk heel veel plezier met zijn aankoop wensen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling gedaan via de website

Bestelling gedaan via de website. Snelle bezorging.

12 de janeiro de 2019

Beste Patricia,

Bedankt voor de mooie review en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop!

Après Ski Store