Aprila Bank Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg var fornøyd med søkeprosessen, tiden det tok før pengene var på konto. Og meget bra at Aprila Bank er fleksibel og annerledes en de fleste banker. Det som trekker ned ,er at jeg hadde spørs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun erfaring med deres rentekonto, men Aprila tilbyr det som passer for mine behov. I tillegg opplever jeg at de virker raske å behandle transaksjoner. Det eneste jeg håper er at de får sin eg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service 👍 Aprila Bank ga oss kassakreditt på få minutter 😀 Selv uten sikkerhet. Dette er vært å sjekke ut om du trenger øk hjelp i bedriften din 🌈

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bare gode ting og si om Aprila! De er fint at en bank som denne lytter til bedrifter i starten og skjønner behovet av hjelp som man trenger for at utvekslingen i starten kan gå framåt og funge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Banco
  2. Serviços financeiros não bancários
  3. Banco do sector privado
  4. Banco de poupanças

Escrito pela empresa

Vi etablerte Aprila Bank for å utfordre hvordan banker behandler små og mellomstore bedrifter (SMB). Tradisjonelle banker er ofte kompliserte, trege og tilpasset store selskaper – ikke entreprenører. Mindre bedrifter trenger forutsigbare løsninger som faktisk fungerer i praksis. Derfor tilbyr vi produkter som er enkle å forstå, raske å søke på og tilpasset behovene til SMB. I dag tilbyr vi bedriftslån i form av kassekreditt og nedbetalingslån. Begge løsningene er utviklet for å gi bedrifter bedre kontroll og muligheten til å håndtere både daglige svingninger og større investeringer. Søknadsprosessen er laget for å være rask og oversiktlig. Det tar kun noen minutter å søke, og bedrifter får raskt et tydelig svar på om de kan få lån eller ikke. Målet vårt er at finansiering ikke skal være et hinder, men et verktøy som gjør hverdagen enklere. Aprila Bank er i dag størst på lån til små bedrifter i Norge, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre. Vi mener at SMB fortjener like gode forutsetninger som de store, og vi utvikler banken vår med dette som utgangspunkt. Slike bedrifter er tross alt de som skaper aktivitet og arbeidsplasser over hele landet. Bedriftslån hos oss er, og skal alltid være, enkelt og greit.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Heilt fantastisk side godt forklart og…

Heilt fantastisk side godt forklart og kjapp tilbakemelding

10 de março de 2026

Hei,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Så kjekt å høre at du opplever siden som oversiktlig og godt forklart. a gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på.

Særdeles god kundebehandling

Særdeles god kundebehandling, hyggelige svar på "dumme spørsmål" Rask og opplevd grundig behandlingstid.

25 de fevereiro de 2026

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi mener det ikke finnes "dumme spørsmål" så ikke nøl med å ta kontakt hvis det skulle være noe.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oppfølging og gode kunnskaper hos…

God oppfølging og gode kunnskaper hos deres representanter. Seriøst fra første henvendelse.
God kundeopplevelse

17 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på. Ta gjerne kontakt igjen om det skulle være noe vi kan hjelpe deg med.

Meget god oppfølging

Meget god oppfølging.
Rask og ekspeditt håndtering.

17 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Ta gjerne kontakt igjen om det er noe vi kan bistå med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd, rask behandlingstid.

Veldig fornøyd, rask behandlingstid. Nøyaktig det vi trengte når pengebehov ble akutt. Hadde ikke tid å vente på en treg byråkratisk bank, da ble Aprila løsningen for oss. Takk!

15 de fevereiro de 2026

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Veldig godt å høre at vi kunne bidra med en god og rask løsning. Vi vet at tid ofte er kritisk i en travel hverdag, så dette betyr mye for oss.

Rask behandling!

Veldig rask og god behandling av søknad. Ryddig og oversiktlig.

28 de janeiro de 2026

Hei Filip,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du har hatt en fin opplevelse med oss.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det skulle være noe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt fornøyd

Godt fornøyd. God høyrente. Skulle ønske de hadde app til mobil, det trekker noe ned, men totalt veldig fornøyd.

18 de novembro de 2025

Hei Henrik!

Takk for en god anmeldelse. Vi setter pris på at du deler erfaringen din. Notert ønsket om app – det er nyttig for oss i videre utvikling. Godt å høre at du ellers er fornøyd.

Ha en fortsatt fin dag!

Vennlig og konkurransedyktig bank

Det tok meg 1 time å få opprettet sparekonto, alt gikk smidig. Og markedetes beste sparerente!

4 de novembro de 2025

Resposta da Aprila Bank

Takk for at du tok deg tid for å legge igjen en kommentar. Vi prøver så godt vi kan for å gjøre ting enkelt og smidig, og er svært glade for at du har det samme inntrykket.

Classificada 1 em 5 estrelas

The worst possible bank to get loan…

The worst possible bank to get loan with. I pay 1700NOK for 2 years (my loan is 60 000) and these are only fees, so after 2 years it is still 60 000 left to pay. Also, Once they send an invoice, due date is in 4 days already. And they are very quick in case creating by deb-collection organisation. Last time, I received SMS reminder about missing payment. I paid that day and they still created that case. They don't even try to make it easier for you or to help you. And because Effective rate is so bad, other platforms for refinancing will not take this, so you get stuck.

29 de setembro de 2025

Resposta da Aprila Bank

We’re sorry to hear about your experience and that you feel dissatisfied with your loan. We understand that fees, payment deadlines, and follow-up processes can feel frustrating. Our goal is never to make things harder for our customers. Quite the opposite, we work hard every day to make things easier for SMEs' while following the rules we are required to operate under.

If you believe something has been handled incorrectly with regard to due dates or debt collection, we would like to look into your case specifically. Please contact our customer service team (hei@aprila.no) so we can review your agreement and the timeline of events in detail.

We appreciate your feedback, as it helps us improve how we communicate and support our customers.

Tragisk bank

Tragisk bank. Prøvde opprette sparekonto. Har du litt penger, da skal alt dokumenteres. Penger står i annen bank. Tydeligvis ikke godt nok for denne lille tragiske bank. Du har spart hele live, hvor kommer pengene fra. Nei dette var tragisk, prøvde å kansellere søknad. Det fungerer ikke på dis nettside. En må sende e-post. Styr unna denne bank. Sikkert ok om du har en tusenlapp eller maks 2.

20 de agosto de 2025

Hei,

Vi forstår godt at prosessen opplevdes tungvint for deg, og det beklager vi. Som bank er vi pålagt å følge strenge regler for dokumentasjon av midler og inntekter, uavhengig av beløp eller hvor pengene står i dag. Dette handler om å etterleve lovverket for blant annet hvitvasking og trygg forvaltning av midler – ikke en mistillit til deg som kunde.

Når det gjelder kansellering av søknad, tar vi til oss tilbakemeldingen din. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre prosessene våre enklere, og det er nyttig for oss å høre når ting ikke fungerer som forventet.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å si ifra.

Skammelig dårlig kundeservice

Skammelig dårlig kundeservice ene er å holde avtaler det gjør de ikke andre er kontakter du de så her du heldig om du får svar virker det som

29 de maio de 2025

Hei,
det er veldig leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi forstår hvor frustrerende det er når man ikke får svar eller opplever at avtaler ikke blir fulgt opp. Slik skal det ikke være.

Vi ønsker gjerne å finne ut hva som har skjedd, og rette opp i det så raskt som mulig. Send mail til hei@aprila.no eller ring oss på 23 96 68 68, så får vi prioritert deg.

Team Aprila

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais