Leia as opiniões dos outros
Het was een prettige trainer, die vanuit zijn eigen expertise en kennis de stof heel goed over kon brengen. Uitgebreide informatie werd gedeeld en er waren goede praktijkvoorbeelden, ook van mede curs... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
ArboNed is de landelijke arbodienst voor advies en ondersteuning op het gebied van o.a. wijzigingen arbowet, werkstress, verzuimbegeleiding en gezond werken.
Informações de contacto
Zwarte Woud, 3524, Utrecht, Holanda
- www.arboned.nl
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Het liefst geen ster gegeven
Het liefst geen ster gegeven. Nu via 2 werkgevers contact met Arboned. Ze lopen vreselijk achter, houden geen contact met de werkgever. Je moet overal zelf achteraan vragen. Na overgang er zelf achteraan moeten gaan wie de contactpersoon is. Het spreekuur is pas 2 maanden na ziekmelding. In de tussentijd mag werknemer rustig thuis zitten en afwachten. Ik snap niet dat sommige verzekeraars een koppeling van Arboned aangaan, dit is voor hun toch ook een grote schadepost! Verzekeraars moeten hierdoor veel langer uitkeren dan waarschijnlijk noodzakelijk is.
Zeer prettige ervaring
Zeer prettige ervaring! Ik had nog geen ervaring met zieke medewerkers en er is in alle fases meegedacht, geïnformeerd en geattendeerd op stappen die genomen moesten worden.
Ontevreden over ArboNet
Ons bedrijf zit momenteel in een zeer frustrerende en onproductieve situatie, waarbij de ondersteuning van de arbodienst verre van adequaat is.
Werknemer gaf aan een paar dagen rust nodig te hebben maar zit op advies van de bedrijfsarts inmiddels al ruim 3 maanden thuis. De communicatie en begeleiding vanuit ArboNed zijn buitengewoon teleurstellend.
Wat ons vooral zorgen baart, is de houding van de toegewezen bedrijfsarts. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de belangen van ons als werkgever en de specifieke context van de ziekmelding. De terugkoppelingen zijn vaag en geven geen helder beeld van de situatie of de verwachtingen. Desondanks worden er wel interventies aanbevolen, zonder dat duidelijk wordt waar precies aan gewerkt moet worden en wat het doel daarvan is. Dit creëert onnodige onduidelijkheid en vertraging in het proces.
Ik weet niet of de reviews van 1, 11 en 24 december 2025 van een en dezelfde organisatie gaan die een klacht indient, maar ze komen identiek overeen met de situatie waar wij op dit moment in zitten. Kennelijk zijn wij niet de enige die tegen deze problemen aanlopen.
Door deze ervaringen ben ik zeer ontevreden en ben ik actief op zoek naar een andere arbodienst.

Niet AVG proof
Helaas wordt er niet gehandeld volgens de AVG en als je hier melding van maakt dan wijzen ze naar anderen en wordt er geen oplossing geboden. Deze organisatie zit helemaal vast in systemen en processen die niet goed werken.

Teleurstellende dienstverlening bij Arboned – overweeg overstap
Na bijna 30 jaar klant te zijn bij Arboned ben ik zeer teleurgesteld over de dienstverlening. Een werknemer zit al bijna drie maanden ziek thuis met een knieklacht, maar blijkt ondertussen sociale activiteiten te ondernemen. De bedrijfsarts besteedt hier geen aandacht aan en adviseert mij als werkgever slechts af te wachten, met een vervolgafspraak pas over zes weken. Ik heb het gevoel dat er vooral voor de werknemer wordt gehandeld en dat mijn belangen als werkgever onvoldoende worden meegenomen. Gezien deze ervaringen overweeg ik serieus over te stappen naar een ander verzuimbureau.

Resposta da ArboNed
Ze werken altijd tegen de werkgever
Ze werken altijd tegen de werkgever. Als een werknemer zich onterecht ziek meldt en een week thuis wil blijven, zeggen ze tegen hem dat hij zelfs een maand thuis mag blijven. Er worden steeds onnodige instanties ingeschakeld die geen enkele toegevoegde waarde hebben. Ik ben hier helemaal niet tevreden over.

Zeer negatieve ervaring
Zeer negatieve ervaring. Totaal geen gevoel dat deze club er voor de werkgever zit. Volledig verzuimen de verplichtingen te volgen, te informeren en de werkgever te betrekken waardoor we als bedrijf enome risicos lopen. Ondanks verzekering dankzij arboned tienduizenden euros kwijt aan reintegratie en vertrekregeling. Zeer slechte vorm van communicatie.

Wees voorzichtig!
Teleurstellende ervaring met ArboNed voor naar mijn gevoel: weinig inzet en geen oog voor feedback
Ik ben oprecht benieuwd naar de werkwijzen van dienstverlening rond ziekteverzuim van ArboNed. De begeleiding tijdens ziekteverzuim verloopt naar mijn mening traag en passief. Pas na zes weken vind de eerste afspraak plaats tussen werknemer en ArboNed. In de tussentijd komt er slechts een kort mailtje of telefoontje terwijl er wel volledig werd gefactureerd.
Naar mijn ervaring weinig tot geen direct contact met de Arbo-arts.
Zelfs wanneer je iets van info aandraagt van een mogelijke strategische ziekmelding, wordt daar niets mee gedaan. Er lijkt naar mijn gevoel geen interesse te zijn in de inhoud of in eerlijk herstelbeleid.
Door deze werkwijze kan een medewerker langdurig ziek blijven gemeld zonder duidelijke onderbouwing of opvolging. De werkgever blijft achter met de kosten: zowel de facturen van ArboNed als de loondoorbetaling.
Kortom: zeer teleurstellende ervaring, vooral voor MKB-bedrijven die rekenen op actieve, transparante en deskundige ondersteuning.
Mijn advies: Denk zeer goed na voor je in zee gaat!

Resposta da ArboNed
NOOIT geen Arbonet meer!!!!!!
2 jaar lang niemand te spreken gekregen na meerdere terugbel verzoeken. Wel rekeningen sturen zelf rekeningen sturen voor dingen waar wij geen opdracht voor hebben gegeven. Een bedrijf van niks!!!! Voor ons nooit geen arbonet meer
Schandelijk
Schandelijk, bezwaar aangediend tegen de stelling dat mijn klacht afgehandeld zou zijn. Dit binnen het door hun gestelde termijn via de mail die mij voorgeschreven was.
Hebben ze ervoor gekozen de beveildige Zivver mails die daar betrekking op hebben in te trekken.
Tijdens een lopend bezwaar dienen alle relevante documenten bewaard te worden onder de Awb. Dit wordt niet nagekomen door deze organisatie.
Daarnaast hebben ze een puinhoop van mijn ziekte proces gemaakt. Ze hebben foutieve informatie voorzien en teksten vanuit wetgeving verdraaid om zo onder hun verantwoordelijkheid uit proberen te komen .
Ik overweeg serieus de organisatie te laten toetsen door haar eigen certificerings partij(Dnv - Det Norske Veritas) over deze klachtafhandeling en het ronduit negeren van bezwaar omdat het volgens hen geen directie klacht is.
Erg goed geholpen
Erg goed geholpen. Fijn contact gehad met de bedrijfsarts en mijn contactpersoon nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden
Geven geen gehoor aan je klachten
Geven geen gehoor aan je klachten. Slechtste arbodienst ooit. Alles in belang van het bedrijf. Achterlijk gedoe. Schaam je

Negatieve ervaring met psycholoog
Negatieve ervaring met psycholoog. Na (met toestemming van mij) een gesprek te hebben gehad met mijn werkgever ging zij volledig mee in het perspectief van mijn werkgever. Ook met een arts in opleiding is mijn situatie behoorlijk afgebrand. Zo zou ik mijn situatie verzinnen en veel partijen tot last zijn. Een ervaring die ervoor heeft gezorgd dat mijn verzuim langer heeft geduurd. Helaas hadden ze geen gelijk en lag er wel een medische oorzaak voor mijn verzuim.

Resposta da ArboNed
Wag al 3dagen wordt terug gebeld nu is…
Wag al 3dagen wordt terug gebeld nu is het vrijdag. Geen respect voor medemens,hun bepalen zelf alles geen gesprek voor nodig een arbo arts die je nooit heb gesproken die weet hoe je voelt en alles. In 17 jaar dat ik werk nu pas 1 keer ziek geworden na vele operatie en pijn je moet nog op controle momenteel mijnt arts advies mij rust tepakken anders kan het vertaal zijn,moet ik dan al verplicht beginnen en dat kom je 7 dagen ervoor achter hoe kan je nou zo met iemand om gaan al die jaren dat ik belasting heb betaal gespaart heb voor ww en al die onzin en nu als ik me recht vraag om hulp vraag wordt je genegeert.
Heel slecht ervaring te jongen mensen met weinig levens ervaring. Respect loos ze doen maar wat!

Onwil en onkunde!
Inmiddels is één van onze medewerkers 1.5 maand ziek. Hierom wil ik graag in contact met de bedrijfsarts. op dit moment ben ik al ruim een maand aan het wachten, in september is er voor het eerst plaats.
Uiterst teleurstellend, daarnaast kost dit erg veel geld

Resposta da ArboNed
Eigenlijk vind ik 1 ster nog teveel…
Eigenlijk vind ik 1 ster nog teveel voor Arboned.
Ik heb vanaf januari 2025 deze organisatie nodig gehad maar ze zijn er absoluut NIET voor de werkgever maar staan voor de 100% achter de zieke werknemer.
Ze sporen zeker niet aan voor reïntegratie , ja alleen op papier, of in dat stomme digitale "Vandaag" waar alles allemaal niet duidelijk staat.
Formulieren, mailtjes daar zijn ze goed in, een tussenpersoon die er nooit is maar wel factureert en dan nog maar niet over de kosten achteraf te hebben.
Ohja, we weten het niet meer dus bel een mediator om de boel te regelen.
Kost wat maar ja, dan heb je ook wat.
Ik ben een kleine onderneming, dit kost echt handen vol geld , 1maar met deze kosten heb ik niets kunnen bereiken wb deze werknemer.
Snel opzoek naar een Goed bedrijf die mocht het nodig zijn wel begeleid....!!
Nooit meer Arboned !

Resposta da ArboNed
Inzicht gekregen hoe te handelen als vertrouwenspersoon
Heldere uitleg. Waar ligt de verantwoordelijkheid van een vertrouwenspersoon. Tools ontvangen hoe gesprekken te voeren, welke vragen kan je stellen en welke valkuilen er kunnen zijn. Ondersteund met praktijk voorbeelden. Ik heb heel veel aan deze training gehad. Erg leuke groep en super docent. Dank voor de mooie en leerzame dag!
trainer heeft goede balans tussen…
trainer heeft goede balans tussen theorie en praktijk ingebracht in de training
Praktisch en persoonlijk
Leuk om een docent te hebben met veel praktijkervaring. Zo werd het een verhaal doorweven met casuïstiek. Ook was er ruimte voor onze eigen input en vragen. Al met al een zeer geslaagde dag waarbij we handvaten hebben gekregen om aan de slag te gaan als vertrouwenspersoon.
Een prima training met praktijkoefeningen !
Een prima training om aspecten rondom Verzuimmanagement en Verzuimgesprekken zelf te kunnen beïnvloeden middels de theoretische achtergronden, toelichting van de wet en pratijkgerichte oefengesprekken.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.