Argoschoonmaakservice Opiniões

3. Serviço de limpezas comercial
  4. Serviços de limpeza doméstica
  5. Serviços de limpeza
  6. Limpeza de janelas

Argo is hét schoonmaakbedrijf in Noord-Nederland waar medewerkers centraal staan en kwaliteit vanzelfsprekend is. Bij Argo werken goed opgeleide, vaste medewerkers die hun werk met aandacht doen. Wij geloven dat goede zorg begint bij mensen. Daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers – en dat zie je terug in de kwaliteit van het werk, de loyaliteit van het team en de relatie met de klant.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Na 16 jaar voor een ander schoonmaak

Na 16 jaar voor een ander schoonmaak
bedrijf gewerkt te hebben.
Moest ik door de nieuwe aanbesteding.
Over naar Argo Schoonmaak Services.
Heb daar een heel goed gesprek gehad.
En ben zeer vriendelijk ontvangen.
En 2 maart was mijn eerste werkdag
voor Argo.
Heb het reuze naar mijn zin.
De mensen die er werken zijn oprecht
en vriendelijk.
Je kan altijd bij ze terecht met vragen.

16 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Argo is een fijne organisatie

Argo is een fijne en betrouwbare organisatie. Ik ben erg tevreden over de service: alles wordt netjes geregeld en snel opgepakt. De mensen die er werken zijn oprecht vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat ze hun werk met aandacht en plezier doen.

2 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Niet doen

Bijna 5 jaren vol gehouden. In deze periode ong 1,5 jaar vast iemand gehad, die hart voor haar zaak had, maar helaas vertrok. Dit hadden we aan haar inzet te danken, niet aan Argo. Verder puinzooi. Dit jaar alleen al is er 8 keer niemand geweest, dit wordt niet gecrediteerd. Komen niet op afgesproken avond. Bij herhaling als er wel iemand was, werd alleen even bij de ingang gestofzogen ,en werd de rest van het pand niet gedaan. Steeds weer iemand anders die aan zijn/haar lot overgelaten wordt en maar wat doet, waarbij hele kamers overgeslagen worden. Aftekenlijst gebeurt niets mee. Er is geen communicatie. Bij verzoek om verbetering wordt er ontkent, terwijl er camera's bij ons hangen en zichtbaar is, wat er is gedaan. Dit bedrijf kost je meer energie, dan wanneer je zelf had schoon gemaakt. Niet doen

8 de junho de 2022
logótipo da Argoschoonmaakservice

Resposta da Argoschoonmaakservice

Beste Carla,

Argo is inmiddels overgenomen door een nieuwe eigenaar. Zou je jouw review eventueel willen verwijderen of herzien? Alvast hartelijk dank!

Argo ^R

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.