Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes mo... Ver mais
Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... Ver mais
Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... Ver mais
Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren... Ver mais
Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super mooie tekening en goede snelle service!
Echt een super cadeau. Ondanks dat mijn foto niet helemaal duidelijk was (en ik zelf nog 3 foto's apart heb meegestuurd) is het een ontzettend mooie illustratie geworden.
Klantenservice reageerde heel snel en kwam met goed advies qua welke foto te uploaden. Kortom...zeker 5 sterren waard.
Klantvriendelijk, voeren vlot wijzigingen door en ook precies zoals ik omschreven heb. En het belangrijkste, het eindresultaat is prachtig. Ik ben er erg blij mee!
Snelle verwerking, goede aanpassingen van de tekening waar nodig. Gemakkelijk programma. Het zou wel fijn zijn als je, indien nodig, meerdere foto's kunt uploaden. Nu heb ik ze nagestuurd via de mail. Mooi eindproduct. Nette verpakking en verzending.
Mooi eindresultaat en de gewenste aanpassingen snel en goed doorgevoerd. Een echte aanrader!!!
Mooi resultaat van getekend huis en snelle levering. Eerst kwam deze met breuk aan maar al snel kreeg ik een nieuwe geleverd.
Het is een prachtig ontwerp geworden. Bij ontvangst bleek er een (door onszelf gemaakte) schrijffout in een van de straatnamen te staan. Wij kregen kosteloos een nieuwe, aangepaste versie toegestuurd.
Wat een top service!
Prachtig getekend,
Ook de verandering is goed verwerkt.
Dank voor dit mooie werk.
They provided me with a premium quality drawing that will be cherished for years
Aanwijzingen op de tekening worden niet opgevolgd.
Ik heb de tekening nog niet ontvangen

Resposta da Artli
Snelle service, aanpassingen en leveringen.
De tekening zag er top uit!
Lijst was wel een beetje simpel maar voor waar we hem willen hangen geen issue.
Heel tevreden met het resultaat. Goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer snelle afhandeling en heel mooie tekening. Wij zijn super tevreden.
Het duurde lang. Er waren wat aanpassingen nodig maar die vergaten ze. Vervolgens kreeg ik een heel ander huis getekend. Uiteindelijk wel het juiste ontvangen. Maar heel soepel gaat het niet
UPDATE 2/11/2023
Netjes opgelost doormiddel van een korting.

Resposta da Artli