Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes mo... Ver mais
Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... Ver mais
Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... Ver mais
Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren... Ver mais
Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Totaal geen goede 3D tekening en niet schetsachtig getekend, niet het geld waard helaas.

Resposta da Artli
Fantastische tekening. Helaas kwam onze bestelling beschadigd aan. Artli heeft ons direct een nieuwe toegestuurd.
Prettig contact, snelle service en de tekening was helemaal zoals we hoopten.
Fijn bedrijf!!
Snelle eerste tekening, goed bereikbaar via de mail, ontvanger was ook erg blij!
Ik ben heel blij met het resultaat! Erg mooi uitgevoerd. Ik miste een reactie op mijn aanpassingen, een aanvulling bij de nieuwe versie zou wat fijner overkomen.
Mooie kwaliteit en super service. Een ‘mankementje’ werd meteen goed en snel opgelost. Heel blij met het eind resultaat!
Erg snelle levering, goedkeuring vragen voor het getekende.. ontzettend fijn!
Foto is makkelijk aan te leveren, tekening is enorm snel klaar en eventuele wijzigingen makkelijk door te geven. Een enorm origineel cadeau!
Er wordt nauwelijks / slecht geluisterd naar de opmerkingen die je meegeeft. Uiteindelijk heb ik me daar bij neer moeten leggen omdat het proces zo lang duurde. Dat is wel jammer aangezien ik er meer dan 100 euro voor heb betaald. Ik zal Artli daarom zeker niet aanraden!!!

Resposta da Artli
Compliment! Goede service, snelle reacties, snelle bezorging, mooie pentekening! Kan geen verbeterpunten noemen, echt niet. En ik heb inmiddels twee mooie pentekeningen laten maken.
Dank je wel!!!
Top! Vlotte communicatie, 2x een correctie uitgevoerd op het ontwerp, dus heel tevreden! Stevig verpakt voor een veilig transport ook.
Werkt gemakkelijk. De aanpassing die ik wilde, is mooi geworden. De uiteindelijke tekening is heel mooi geworden.
Hele mooie tekening gemaakt van het huis van mijn vriendin, super gaaf cadeau voor hun house warming!
Snelle reacties en mooi resultaat.
Jammer dat er alleen zwarte lijsten zijn.
Keurig op tijd een schets gekregen, snel een aanpassing gekregen en daarna gelijk keurig verzonden.