Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 13 feb 2024 een bestelling gedaan via gorillaglue.nl wat blijkbaar via asterics.nl verloopt, want gorillaglue is niet meer actief. Er is nog steeds niets geleverd en er wordt niet op mail gereage... Ver mais

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

42 opiniões

Snel geleverd zonder problemen

Ik kan mij voorstellen dat er gekeken wordt naar de reviews maar na de bestelling van Gorilla Clear tape kreeg ik direct een bevestiging. Product is inmiddels ontvangen na wat vertraging bij de vervoerder waar de leverancier niets aan kan doen.
Net als eerdere bestelling, bij ons geen problemen.

16 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Producten staan bij de afleveraar al 2 weken aangemeld, maar ze krijgen niets van Asterix reiniging. Telefoon van deze altijd op bezet. Geen antwoord op mails. Tot hiertoe slechte ervaringen. Jammer, want Producten zijn goed.
Van 1 ster, naar 3 sterren.
Uiteindelijk contact gehad, en de uitleg gekregen dat de medewerkers het product niet vonden in stock. Uiteindelijk nog 1 bus gevonden, en ter compensatie één terug gestort gekregen en gratis graphene coating erbij. Enkel jammer dat dit bijna 4 weken aan de gang is geweest. En enkel opgelost na slechte review te plaatsen. Krijgt deze firma nog de kans van mij? Ja, en als volgende bestelling goed verloopt. Ook een ster erbij!

2 de abril de 2026

Betrouwbaar en goeie kwaliteit

Nog nooit zo goed geholpen door een bedrijf. Jeroen weet waar hij over praat en laat mij elke keer weer verbaasd staan hoe goed zijn producten werken! Ik ben al een tijdje vast klant en ben zeker niet van plan dit geweldige bedrijf te vergeten. Complimenten!

13 de março de 2026

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, snelle levering. Super product. Het belangrijkste vond ik het goeie contact met Jeroen. Hij heeft me goed geholpen, mijn scooter glimt weer als nieuw.

18 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Communicatie kan wat stroef verlopen…

Communicatie kan wat stroef verlopen maar verder een prima ervaring gehad met het bestellen van autopoetsmiddelen. Laat je niet bang maken door slechte review’s, mensen kunnen soms erg onredelijk reageren en soms zelfs onzin uitkramen.

13 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde lijm geleverd. Geen communicatie. Trage levering.

Verkeerde lijm geleverd.

Gorilla Glue Super Glue Gel besteld, gewone geleverd gekregen. Klachtenmail gestuurd, zonder gevolg.
Trage levering, zonder communictatie hierover.

Ongetwijfeld niet van slechte wil, maar spijtig genoeg niet capabel tot juiste en tijdige leveringen.

Zoek een alternatief

15 de fevereiro de 2026

Bestel hier niet !!

Bestel hier niet !!
Producten niet op voorraad, daarvoor wordt je netjes gebeld om te vragen of je er haast mee hebt.
Daarna hoor je niks meer, bellen heeft ook geen zin. Neemt niet op, belt niet terug, reageert niet op voicemail. Producten nog steeds niet geleverd. (2 weken later)

4 de fevereiro de 2026

very quick

I received my order in 5 days in Lisbon, Jeroen always replies WhatsApp call and help you to choose correct product and correct amount

9 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Over de houdbaarheidsdatum

Fiberfix tape besteld. Geleverd maar 5-6 jaar over de houdbaarheidsdatum waardoor de tape geheel uitgehard was en dus onbruikbaar. In contact getreden met het bedrijf. Jeroen reageerde op mijn mails met verontschuldigingen en aanbod om eenzelfde artikel te sturen van een ander merk. Nadat ik het aanbod accepteerde, nooit meer iets gehoord en gekregen. Mijn verlies van EUR31.70 maar geaccepteerd. Knap waardeloos. Trek u conclusies voordat u hier iets besteld.
Edit 11/11/2025: geheel onverwachts vandaag de tape van het andere merk binnengekregen. Tussen oorspronkelijke bestelling en ontvangst van het vervangende product zit 174 dagen.

21 de maio de 2025

Good experience

I saw they have bad reviews after ordering. I thought I was gonna have the same problem than the rest of the people but the order arrived pretty fast. I needed to talk with the company because I had a problem and they attended me nice and in the same day

10 de outubro de 2025

Bestelling nooit geleverd

Ik had een bestelling gedaan, kreeg een mail van dhl dat mijn paket was aangemeld. Na 2 weken maar contact op genomen naar geen reactie. Na een aantal mailtjes kreeg ik bericht dat ik mijn geld terug krijg. Mijn advies niks bestellen. Het zaakje deugd niet.

22 de setembro de 2025

GEEN LEVERING!!!

Inmiddels een maand geleden een voorraad-product besteld en nog steeds niets geleverd. Geen reactie op mails en telefoon wordt niet opgenomen.
Kreeg 2 weken geleden wel melding (van GLS) dat de zending was aangemeld (bij GLS) maar de goederen zijn NOOIT door ASTERICS verzonden.

21 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

OPGELET bedenk eer je besteld bij deze…

OPGELET bedenk eer je besteld bij deze shop want op 7-5 heb ik een bestelling geplaatst en betaald.. na 8 dagen incl paar mails van mij en bericht via whatsapp zonder reply kreeg ik dan toch telefoon van de shop met feedback dat de shop niet alles op stock had. Ik stelde voor om reeds het ene product al te versturen en het andere terug te betalen. Dat was goed voor hem, maar nu weer 5 dagen later is volgens GLS nog steeds niets ingeleverd voor verzending. Dus ik heb me wat op de mouw laten spelden dat is duidelijk. Geen reactie ook meer op mn mails sinds. Deze shop heeft zn zaakjes niet op orde dat is duidelijk!

19 de maio de 2025

Onbetrouwbaar

20 aug 2024 besteld voor € 189. Niets geleverd. In september hebben we hem eindelijk aan de telefoon gekregen. Hij had het product niet voldoende op voorraad en we zouden een gelijkaardig product opgestuurd krijgen. Inmiddels is het 7 november en we hebben nog niets gehad. We hebben hem in de afgelopen weken ontelbaar keer geprobeerd te bellen met meerdere telefoons, maar hij neemt nooit op. We zijn teleurgesteld.

Betreft bestelling #5297

7 de novembro de 2024

Een bijna 100% ervaring!

Prima! Aangenaam verrast! De levering van de bestelling nam wel behoorlijk veel tijd in beslag mede door het feit dat bepaalde bestelde items niet voorradig waren. Daardoor liet de levering op zich wachten. Telefonisch contact van het bedrijf zelf maakte een en ander heel duidelijk! Extra aandacht van dit bedrijf moet zeker gaan naar het verbeteren van directe en duidelijke communicatie betreffende bestellingen van klanten. Gebrek aan onmiddellijke info kan leiden tot negatieve quoteringen! In elk geval geef ik - na telefonisch contact met de dispatching - het extra aantal van 5 sterren voor de positieve imput en de vlotte contactprocedure. Dit is zeker GEEN scam! “Checks can be seen on my personal Google Maps” met meer dan 4.000.000 views. 👍

29 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.