Audio Concept Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De flesta hifi-handlare är bra att ha att göra med, så det gäller att ha något extra för att sticka ut. Det har Audio Concept. Snabb respons, snabba leveranser, vettiga priser. Fingertoppskänsla i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Förstklassig kontakt via mail med svar sent söndag kväll bara för att bekräfta att de skulle ta reda på mina frågor och återkomma måndag morgon, vilket de gjorde. Skickade många bilder på begagnad... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi

Informação fornecida por diversas fontes externas

- Akustik, planering och installation - Fysisk butik och webbtjänst - Installation, ljud och bild - Platsbesök för korrekt teknikval - Rådgving och planering

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

253 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered originally from masori a…

I ordered originally from masori a dd612f d2 in-stock waiting over 3 weeks but say 4 to 8 days delivery time. So then canceled the order .looking on the internet found audio concept never heard of the shop .but all was great shipping under 3 days very friendly .no more masori now only audio concept. Love you 👦 👨‍❤️‍💋‍👨 👬

8 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jag köpte en förstärkare och ett par…

Jag köpte en förstärkare och ett par högtalare från Audio Concept till ett mycket bra pris. Tyvärr visade det sig att förstärkaren var defekt vid leverans. Det enda jag gjorde var att packa upp och ansluta den. Det fanns ingen ljudutgång från den analoga delen, och DAC-delen fungerade inte alls.

Audio Concept antyder att problemet beror på något jag har gjort, vilket jag med säkerhet vet inte är fallet. Förstärkaren skickades in på reparation för flera veckor sedan, men jag har fortfarande inte fått tillbaka den. Dessutom är de mycket dåliga på att ge uppdateringar om ärendet, trots att jag har investerat en betydande summa pengar i deras butik.

Jag kan tyvärr inte rekommendera dem. Det började bra, men den här upplevelsen har varit mycket frustrerande.

20 de dezembro de 2024

Service på hög nivå

Mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Superkort leveranstid. Känns som ett mycket seriöst företag med stort kunnande inom HiFi. Skulle utan förbehåll rekommendera alla att handla hos Audio Concept, speciellt om man vill köpa en stereo eller högtalare och allt däremellan som passar ens olika förutsättningar.

11 de janeiro de 2024

Superbra bemötande

Superbra bemötande. Önskad produkt fanns inte inne, men minuter efter beställningen ordnade de en likvärdig, till ett riktigt bra pris. Snabb frakt och väldigt nöjd med mina Meze 99 classics.

21 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag rekommenderar varmt Audio Concept…

Jag rekommenderar varmt Audio Concept som är ett mycket seriöst företag och vägleder dig på ett professionellt sätt så du får just det du söker i form av hifi utrustning. Servicen är femstjärnig, Ja jag är väldigt nöjd att jag valde detta företag.

31 de janeiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.