Autogaarden Ikast Opiniões 105

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

God oplevelse af bil købet ,fik mange oplysninger,men det er først når jeg står og skal bruge de forskellige ting at hjælpen er nær (telefon). Det meste kan klares med en opringning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse at komme hos Autogaarden. Altid venlig betjening og en god service. Vi har brugt værkstedet i mange år og har købt både nye og brugte biler og aldrig har der været proble... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt Autogården Ikast i en del år og har kun ros til overs for deres utrolig reelle, ærlige og profesionelle måde at gøre tingene på. Tydeligt at tillid og tryghed betyder meget for dem - ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt en ny Suzuki S-cross. Hele forløbet har været rigtig godt og sælger Frederik er både dygtig og sød. Da vi hentede bilen, var den pyntet med sløjfe og flagstang og der var sat en perso... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Oficina de reparação automóvel

Escrito pela empresa

Firmaet Autogaarden Ikast A/S er et moderne bilfirma med mere end 40 års erfaring. Vi er også kendt som ”Suzuki i Ikast”. Vi har tabt vores hjerter til Suzuki, og med vores erfaring og dedikation som autoriseret Suzuki forhandler siden 2008, tøver vi ikke med at kalde os for 100-meter mester i Suzuki. Hos os satser vi meget på et personligt forhold mellem kunde og mekaniker. Vi er klar over at tilliden mellem værksted og kunde er meget vigtig, og derfor er det en vigtig kerneværdi for os, at vi holder, hvad vi lover - og vi laver ikke andet, end vi har aftalt. Selvom Suzuki er hjertet og kernen i vores forretning, så reparerer vi alle bilmærker - også din. Så skal bilen serviceres eller er du på udkig efter en ny, så kan trygt henvende dig hos Autogaarden Ikast. Personlighed gør forskellen!

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Særklasse!

Særklasse!
Autogaarden er et fantastisk værksted!
Deres kundeservice er helt i top!
Folket på værkstedet er super venlige, servicemindede, reelle og profesionelle.
Priserne er i orden, kommunikationen er tydelig og der bliver “taget det ekstra skridt” når det er nødvendigt!

3 de julho de 2025

Fem stjerner!

Tydeligt at tillid og tryghed betyder meget for dem - kommunikationen er i top uanset om det er Tommy, Ivan eller gutterne på værkstedet. Ingen overraskelser - kan varmt anbefales!

6 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige købt en ny Suzuki S-cross.

Har lige købt en ny Suzuki S-cross.
Hele forløbet har været rigtig godt og sælger Frederik er både dygtig og sød.
Da vi hentede bilen, var den pyntet med sløjfe og flagstang og der var sat en personlig tillykke seddel i vinduet. Gennemgangen af bilen var virkelig god, og vi kørte derfra med den bedste oplevelse.
Vi glæder os til at køre i vores nye bil fra Autogården i Ikast.

19 de fevereiro de 2025

Skarp service !!

Hurtig, informerende og skarp service.
Hurtig tid og ekspedering på værkstedet, lånebil til rådighed og smil og venlighed i butikken - fulde anbefalinger herfra 😊

22 de janeiro de 2025

Reparation af skade

Jeg fik en kaskoskade og fik bilen leveret til værkstedet om aftenen.
Næste morgen talte jeg med firmaet og de var allerede klar over at de havde fået min bil leveret.
De sagde at det skulle de nok sørge for at få lavet den så jeg kunne få min bil hurtigt.
Dagen efter var den klar om formiddagen og papirer videresendt til min forsikring.
Hurtig og professionel hjælp

19 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Afleverede en bil med skade mandag og…

Afleverede en bil med skade mandag og fik den retur onsdag. Fik en lånebil der var magen til vores egen. Jeg er super tilfreds. Har brugt Autogården som værksted og handlet 2 biler der i løbet af de sidste 5 år og oplevelsen har været perfekt hver gang.
De får min bedste anbefaling.

11 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais