Tak til Ole for ærlig vejledning og god…
Tak til Ole for ærlig vejledning og god service.
Vi kommer helt sikkert igen.
Auto Wellness aps, er et nymoderne Autoværksted, hvor der altid er tid til dig og din bil. De sørger, både for din varevogn, firmabil, personbil og sportsvogn. En del af Din Bilpartner.
Hedeager 6, 2605, Brøndby, Dinamarca
Tak til Ole for ærlig vejledning og god service.
Vi kommer helt sikkert igen.
Den her går til Ole. Super service du gav idag. Jeg har fundet mit fremtidige autoværksted og kommer helt sikkert igen.
5 stjerner fordi 10 ikke er muligt!
Jeg stod i den situation, at jeg fuldstændigt havde mistet tilliden til det værksted jeg ellers altid har benyttet mig af. Havde netop fået min bil lavet for over 30.000kr og fire dage senere stod jeg med en bil som ikke ville starte. Fik at vide, på det gamle værksted, at det “blot” var en ny generator og det ville koste 4200kr. Jeg kunne simpelthen ikke forstå det! De havde jo netop lavet ALT på den så den netop skulle kunne køre igen.
Jeg var i vildrede og havde brug for et par andre øjne på bilen. Jeg fik et hint om Auto-wellness og ringede og talte med Ole.
Bilen kom til Ole og her konstaterede han at bilen i hvert fald ikke behøvede en ny generator… men blot at en bold i generatoren ikke var monteret korrekt og bilen derfor lækkede strøm!!
Jeg er SÅ taknemmelig for at finde jer og kommer aldrig til at bruge andre!
Fuld tillid til dette værksted!
TAK for jer!
Fin og hurtig service til meget rimelig pris!
Jeg skulle have skiftet til vinterdæk på en Tesla Model Y og kunne ved bestilling af løse dæk, vælge mellem en række samarbejdspartnere til monteringen, således at dæk blev sendt direkte til værkstedet.
Forhørte mig rundt omkring og enten havde de ikke tid før om 3 uger eller også tog de 500 kr per dæk, for at sætte dem på de originale fælge.
Auto Wellness klarede det hurtigt og langt billigere end nogen af de andre værksteder. De var så billige at jeg også lige tjekkede dem på Trustpilot, hvor de dog havde fået gode anmeldelser.
Jeg beklager dog at Sentry mode var tændt på bilen, så de stakkels folk stod med hovedet under den, da alarmen gik.

Resposta da Auto Wellness
Har nu besøg Ole et par gange, både med serviceopgave og idag akut udfordring!
Mødte idag op med bilen akut kl.07:30, var sendt videre i anden bil inden for 10min.
Fejl konstateret, dele bestilt og udbedret på mindre end 4timer!
God vejledning, rådgivning og et særdeles fornuftigt prisniveau.

Resposta da Auto Wellness
kan varmt anbefales.har fået monteret vinter dæk her, super pro..

Resposta da Auto Wellness
Rigtig god og hurtig service hos Auto wellness. I sommers fik jeg fikset mit airconditionanlæg og bremser på min gamle bil og nu, har jeg fået vinterdæk og opbevaring af mine hjul til næste sæson til en rigtig god og konkurrencedygtig pris! 😻

Resposta da Auto Wellness
Har fået lavet Hydrive på min tidliger BMW 528 og nu på min Peugeot 607 og Mazda 3. Peugeot og BMW fik bedre acceleration og Mazda fik bedre økonomi og motorstøj forsvandt. Det vil jeg have gjort igen

Resposta da Auto Wellness
Super godt autoværksted. Hyggelig atmosfære og meget kompetente mekanikere. Flot og veludført arbejde. Helt sikkert mit faste værksted fremover

Resposta da Auto Wellness
Super oplevelse med auto wellness.
Fik renset motor og kan tydeligt mærke forskel på før og efter rens.
Stod og skulle på ferie og bilen skulle nu tjekkes skrev bilens computer ( dagen før ferien selvfølgelig ) havde pakket bilen og alt var klar.
Dagen efter er bilen gennemgået og klar til brug.
Hvad mere kan man forlange af sin mekaniker 🤩
Kan derfor varmt anbefale Per og Ole fra auto wellness til alle slags opgaver.
Hurtigt ind hurtig ud og med nogle fantastiske priser.
Servicen er i højsæde og det er en sand fornøjelse og være kunde i deres butik.

Resposta da Auto Wellness
Har fået lavet Hydrive og hvilken effekt det gav! Kunne mærke forskel i optræk med det samme. Lækkert og rent værksted og service i top. Tak for kaffe og lagkage i ventetiden. Klar anbefaling herfra

Resposta da Auto Wellness
Helt klart 5 stjerne skal autowellness have. Jeg fik klar gjort min lille bil til syn igår.
Kaffen var friskbrygget og så fik vi snakket om nye sommerdæk.
Jeg gik der fra med en god oplevelse af venlighed og professionalisme, samt følelsen af at have sparet en masse penge ved at køre til autowellness.
Klar anbefaling her fra 👍🏼
Dorthes I10 blev godkendt garanti serviceret af Per hos Auto Wellness. Jeg kom om morgenen after aftale, fik en lånebil og kom tilbage tidlig eftermiddag, og der havde han gennemgået 60 punkter på bilen. Jeg er meget tilfreds, regning på e-mail
Top fedt!! fik Hydrive på min VW Up ved sidste service hos Auto-wellness i Brøndby.. Så lækkert værksted, service og jeg elsker at de har topmoderne værktøj. det føles som at være hos et autoriseret værksted bare til helt andre priser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.