Autobench.nl Opiniões

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

10 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Levert slechts 30% van bestelde en betaalde artikels en weigert de rest te leveren

Ik bestel via Bol.com, Pawzler artikels bij Autobench.nl.
Alhoewel in de titel van de artikels vermeld staat dat het om respectievelijk 2 en 4 stuks gaat, beweert Autobench.nl dat de info verkeerd op Bol stond en het normaal is dat er slechts 1 stuk van elk geleverd wordt.
Ook een prijs die 2 tot 4 maal zo hoog is als dat ik het ergens anders zou bestellen, wordt normaal geacht.

Elke medewerking tot een klantvriendelijke oplossing ontbreekt. Het gaat blijkbaar om een principekwestie en daarmee vinden ze dat ze het consumentenrecht, waarin staat dat je als bedrijf verplicht bent te leveren wat er besteld is, naast zich neer kunnen leggen.

Ik heb dus klacht neergelegd bij het Europees Centrum voor de Consument (ECC) in België en laat hen het verder oplossen, want met de eigenaar van Autobench.nl valt niet te praten.

We moeten binnenkort ook een nieuwe bench hebben voor in onze nieuwe wagen, maar die zal ik na deze ervaring zeker niet meer bij Autobench.nl kopen.
Ik ben in de 20 jaar dat ik online winkel nog nooit zo in het zak gezet en zo on-respectvol behandeld.

18 de maio de 2026

Top service

Eerst contact met ze gehad met de vraag of ik de autobench die ik op het oog had kon komen passen
Ik kwam er achter dat het geen autobench was na uitleg wat ik zocht (hoge bench maar beperken vloeroppervlak) zei de vriendelijke verkoper rij de auto maar naar binnen dan gaan we kijken welke pas en geschikt is voor je hond de verkoper wist in 1 oogopslag welke bench paste en geschikt was en mocht de hond erin laten om te kijken of het echt geschikt was voor mijn hond wat ik helemaal top vond
Was voor mij 1,5 uur rijden maar geen moment spijt van gehad ik zou iedereen die een autobench zoek ze aanbevelen

30 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Zorgen gebagatelliseerd

Overwoog om minder sterren te geven, maar dat zou bij weinig reviews wel erg hard aankomen. Vandaar twee in plaats van een.

Ik wilde een product bestellen dat maar bij een paar webwinkels te koop was, en allemaal gebruikten ze GLS. GLS heb ik èèn keer eerder gehad en toen dumpte ze mijn pakket in de hal van ons appartementencomplex, dus liever niet. Dit liet ik Autobench/Kelderskooien weten en ik vroeg of het mogelijk was om een andere koerier te gebruiken.

Als antwoord werden mijn zorgen gebagatelliseerd. Ze hadden goede ervaringen met GLS, nooit klachten gehad, blablabla, dat zou echt wel goedkomen. Nou, vooruit dan... Als ze zo stellig zijn?

Doorspoelen naar de leverdatum. Verassing, verassing, er werd aangebeld, niemand kwam naar boven en pakket in de hal gedumpt.

Contact met Autobench. Geen excuses, slechts dat ze blij waren dat het pakket in ieder geval was geleverd (noemt u dit leveren?) en nors herhalen dat ze alleen GLS gebruiken.

U begrijpt mij niet. Het gaat er niet om dat u met GLS bezorgd; er zullen heus wel regios zijn waar GLS goed werk levert en juist de andere bedrijven er met de pet naar gooien. Waar het steekt, is dat u er zo stellig in was dat het allemaal wel goed zou komen. Ik voelde mij niet serieus genomen en deze reactie bevestigd dit nogmaals.

Ja, technisch gezien was GSL in de fout hier, maar als u mijn zorgen wegwuift, dan bent u er ook verantwoordelijk voor als het misgaat.

Overigens een wonder dat het heelhuids is aangekomen. Wie stopt er nou een plastic reisbench in een doos zonder enige vorm van opvulling!?

28 de janeiro de 2026

Nieuwe mand gekocht…

Wij hebben mooie nieuwe mand gekocht bij dit bedrijf. Wat we zochten hadden ze niet in het assortiment, maar zonder enig probleem bestelden ze de juiste voor ons. De mand die wij zochten was een kunstleren mand die makkelijk schoon te maken is. Onze hond gebruikt hem nu een week, echt blij mee. Hondenharen blijven er los op liggen en vlekken zijn simpel te verwijderen met een doekje.

Echte aanrader zowel bedrijf als mand.

24 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Coorect

Door het vervoersbedrijf waren de voerboxen op de hoeken beschadigd en gescheurd. Na en email met foto's van de beschadigde voerboxen heb ik gelijk de volgende dag nieuwe ontvangen. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan. Keurig afgehandeld.

3 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede klantenservice goed bereikbaar…

Goede klantenservice goed bereikbaar reageren snel.Probleem met bestelling netjes opgelost.Echt een aanrader om hier te bestellen.Mooie werpkist voor mijn komende nestje besteld.Snel verzonden had het de volgende dag in huis.

25 de outubro de 2023

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf!
De service is geweldig. Er word snel gerageerd en het vervangde product werd nog dezelfde dag verstuurd na ontvangst van het verkerrd bestelde product. Het bedrag wat verschilde met mijn retour zending was binnen 24 uur op mijn rekening gestort.

Gr marco

28 de janeiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Verzend kosten sky high

Verzenden van een dunne sticker wat prima in enveloppe past als brievenbus post met 1 postzegel te verzenden valt rekent meneer 6,95 voor.??????!!!!!!!! Verzoek gestuurd aan bedrijf om de werkelijke kosten van verzending te berekenen maar dat lukte niet. Meneer moest er wel speciaal voor naar de post meldde hij me. En dan was het nog goedkoop berekend die 6,95 aldus autobench.nl ik moest maar voor 35,- bestellen dan was verzenden gratis ?????

Vind het een rare oplossing
Mooie reactie zo is het niet helemaal,
U doet het in een doosje wat door de brievenbus past en letterlijk tegen mij zegt ik moet er helemaal voor naar de post.... en dan is 6,95 voor brievenbus post nog te weinig betaald. Dat is wat u letterlijk aan mij terug meld.

De klant vraag is enkel kan u het in een envelop sturen het is een dunne platte sticker wat zeer gemakkelijk door brievenbus past. U zegt dat klopt maar ik hou er dan zo weinig aan over. Blijft een zeer klant onvriendelijke redenatie om dan te zeggen bestel maar voor 35,- dan is verzenden gratis.

11 de novembro de 2019
logótipo da Autobench.nl

Resposta da Autobench.nl

Beste mevrouw Heijmans,
U hoeft niet bij ons te bestellen dat is prima.
Inderdaad is 6,95 voor 1 sticker is ook erg duur dat klopt. Ik heb geprobeerd u uit te leggen waardoor wij dit berekenen en u wilt dat niet betalen. Dat kan ik begrijpen alleen wil ik alleen 1 sticker niet voor minder opsturen want dat zou betekenen dat ik de sticker voor klanten die wel meer bestellen ook duurder moet maken. Dan accepteer ik af en toe een negatieve beoordeling en wens ik u een fijne dag.