Levert slechts 30% van bestelde en betaalde artikels en weigert de rest te leveren
Ik bestel via Bol.com, Pawzler artikels bij Autobench.nl.
Alhoewel in de titel van de artikels vermeld staat dat het om respectievelijk 2 en 4 stuks gaat, beweert Autobench.nl dat de info verkeerd op Bol stond en het normaal is dat er slechts 1 stuk van elk geleverd wordt.
Ook een prijs die 2 tot 4 maal zo hoog is als dat ik het ergens anders zou bestellen, wordt normaal geacht.
Elke medewerking tot een klantvriendelijke oplossing ontbreekt. Het gaat blijkbaar om een principekwestie en daarmee vinden ze dat ze het consumentenrecht, waarin staat dat je als bedrijf verplicht bent te leveren wat er besteld is, naast zich neer kunnen leggen.
Ik heb dus klacht neergelegd bij het Europees Centrum voor de Consument (ECC) in België en laat hen het verder oplossen, want met de eigenaar van Autobench.nl valt niet te praten.
We moeten binnenkort ook een nieuwe bench hebben voor in onze nieuwe wagen, maar die zal ik na deze ervaring zeker niet meer bij Autobench.nl kopen.
Ik ben in de 20 jaar dat ik online winkel nog nooit zo in het zak gezet en zo on-respectvol behandeld.