Købte en brugt Ford Mustang . Det var en helt igennem god oplevelse, sælgeren Mikkel var top professionel og havde styr på det hele. Jeg kan klart anbefale at handle der.
Leia as opiniões dos outros
Kan ikke stoles på. Jeg havde lavet en mundtlig aftale med dem — og jeg kører en times kørsel derhen for at handle. Jeg var blevet lovet at såfremt de havde solgt til anden side, ville de info... Ver mais
Autofokus svarede hurtigt og udviste fin service og imødekommenhed. Spurgte ind til en bil som blev handlet engros ubeset, da jeg pt. ikke må/kan køre bil - bilen var helt fin og good to go. Den skull... Ver mais
For nogle måneder siden købte vi brugt bil hos Autofokus i Horsens. Det var en fornøjelse fra start til slut, virkelig professionel håndtering og service. Efterfølgende har der været en mindre fejl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
AUTOFOKUS BILSALG OG AUTOVÆRKSTED - vi sælger og reparerer alle bilmærker. I forretningen i Drastrup ved Randers, har vi mellem 120-200 biler (primært el) til hurtig levering. Vores sælgere ved, hvad de snakker om, og kan højst sandsynligt guide dig i dine overvejelser om ny bil. Mange af bilerne er importerede, men vi har også byttebiler, der kun har kørt i Danmark, både diesel, benzin, el og hybrid. På adressen har vi også et mindre værksted, der kan hjælpe med vedligehold, reparation og skader på din bil. KIG IND - VI HJÆLPER, NÅR VI KAN :-)
Informações de contacto
Ebeltoftvej 1, 8960, Randers SØ, Dinamarca
- +4587959899
- marketing@autofokus.dk
- www.autofokus.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fremragende !
Vi skulle have lavet stor service på vores bil. Det gjorde de med bravour, samt udskiftede bremser For og bag, da de kunne se de var slidt op. Dejligt man får en god og proffesionel vejledning og man føler sig tryg!
Kanon service
Kan kun anbefales. God service og flinke mennesker.
Købte en 10 år gammel bil. Havde en mislyd når man gav gas og slap speederen, samt nogle småting. Bilen blev hentet på mit arbejde, og leveret tilbage dagen efter. Problemet var dog ikke helt løst, så vi lavede en ny aftale. Denne gang havde de bilen i 3 dage, mens jeg havde en lånebil uden beregning, og de endte op med at skifte turboen i den.
Ud over 2 års reklamationret fik jeg også 6 mdr. garanti på drivlinien på bilen, hvilket langt fra er alle brugtvognsforhandlere der gør det.
Rigtig god behandling - 5 Stjerner herfra.
Kan kun på det varmeste anbefale Autofokus Randers.
Fik rigtig god behandling og service da jeg handlede bil, ikke alt det typiske bilsælger snak, helt nede på jorden og professionel fremgang fra Indhaver. Prøvekørsel af den bil jeg endte med at købe, kunne ikke lade sig gøre en søndag, da det ikke passede ind hos mig, derfor forslog indhaver at åbne op en lørdag, således jeg kunne få min prøvetur, det er sku da service!!!
Tak for god behandling, hele vejen igennem!!
Brugtvognsforhandler af værste skuffe!
Kære Læser!
Mage til uvederhæftig sælger skal man lede længe efter! Brugtvognsbranchen har i mange år haft et meget dårlig ry på gund af mere eller mindre organiserede forhandlere! Men når medlemmer af deres egen branceorganisation begynder med løgne og uærlige metoder - afsluttende med bemærkningen i telefonen - "du kan bare komme an, vi har vores jurister" - ja så lyser alle advarselslamper og det gamle bandeord "brugtvognsforhandler" giver pludselig mening igen! Jeg sætter aldrig mine ben i en brugtvognshandel magen til Autofokus ved Randers - medlem og beskyttet Danske Automobilhandler Organisation! Tak for ordet!

Resposta da Autofokus Drastrup ApS
Glimrende første-gangs indtryk!
Fik et problem med bilen, ringede til Autofokus for at bestille tid, men bliver forstyrret af mine unger, så jeg er nødt til at lægge på igen, inden Autofokus kunne tage røret. Kort efter ringer de tilbage til mig og spørger hvad jeg ville. Kanon! Vi aftaler at jeg kan komme med bilen næste morgen og så vil de kigge på den. Problemerne blev løst med et smil på læben og meget venlig betjening og efter en time kunne bilen køre fint igen. Prisen for den omgang var ganske rimelig. Skønt!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.