Autohuset Ballerup A/S Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har leaset en varevogn fra dem, som skulle leveres nysynet. Finder så ud af at den ikke er synet, da fodbremsen pludselig hænger. Vi får afleveret den hos dem, så de kunne lave fejlene og få... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Et dejligt besøg, endte i en rimelig god handel, en meget fin betjening og al papirarbejde udført kvikt og ok. Havde to mindre oversete mangler i klargøringen, men disse blev klaret meget elegant 4... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top Service :-) & 5 stjerner herfra. Købte en bil hos dem igår og fik forlænget bilens syn til 2 år og plus fik 4 gratis vinterdæk til 0 kr. Virkelig rare medarbejdere og meget servicemindet som følge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte min nye bil igennem autohuset balleruo, og solgte samtidigt min gamle, det fungerede perfekt og alt gik som aftalt og hurtigt service fra personalet, især Omar. Alle aftaler var overhold... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Autohuset Ballerup A/S er aut. KGM & JAC Motors forhandler og værksted. Derudover har vi et stort udvalg af brugte biler og varebiler. Autohuset Ballerup ambition er at skabe langvarige forhold - forholdet mellem dig som bilejer og os som din personlige forhandler og dit personlige værksted. Derfor er vores fokus altid at behandle vores kunder på en måde, der giver dem lyst til et fortsat samarbejde.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Misbrug af bil på værksted

Vi får afleveret den hos dem, så de kunne lave fejlene og få den synet. Pludselig skulle der monteres ny hjulspind, nye bremseskiver, bremseklodser og ankerplader i begge sider foran.
Alt dette skulle jo være lavet inden bilen blev udleveret....
Da vi så endelig får bilen retur, ligger alt værktøjet og roder rundt på gulvet fordi de tydeligt har kørt meget uforsvarligt. Udover det, så kan vi se på diesel måleren og trip tælleren at de har haft kørt 91 km i den. Det er simpelthen langt udover alle grænser...
Vi finder også ud at, at rattet ikke længere sidder lige..

ALDRIG nogensinde om jeg vil anbefale dette fusker sted til nogen som helst.!!

29 de setembro de 2026
logótipo da Autohuset Ballerup A/S

Resposta da Autohuset Ballerup A/S

Hej Oliver
Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men jeg synes også, det er vigtigt, at hele forløbet kommer med.
Da du første gang henvendte dig til os omkring bremserne, tog vi bilen ind uden problemer og gik i gang med at udbedre det. Bremseklodserne var slidte, men for en god service skyld valgte vi også at skifte bremseskiver, ankerplader samt hjulspindel foran, selvom flere af delene godt kunne have kørt videre. Vi valgte at lave det hele, så du fik bilen tilbage i bedst mulig stand.
Du skriver også, at bilen ikke blev leveret nysynet. Det er korrekt. Det var en menneskelig fejl fra vores side i forbindelse med leveringen, og det har vi også beklaget. Derfor sørgede vi naturligvis for at få bilen synet efterfølgende.
I forhold til at rattet nu står skævt, hænger det sammen med det arbejde, der er udført foran på bilen. Bilen skal derfor spores. Det har vi på intet tidspunkt afvist at få lavet. Tværtimod har vi allerede oplyst dig om, at du kan bestille en tid hos vores samarbejdspartner, og at Autohuset Ballerup naturligvis betaler for sporingen.
Du skriver desuden, at vi skulle have kørt omkring 91 km i bilen. Det kan vi ikke genkende. Der er cirka 15 km til synshallen og 15 km retur, og derefter er bilen blevet prøvekørt ganske få kilometer i forbindelse med arbejdet. Vi kan dokumentere den kørsel, vi har foretaget. Hvis du har dokumentation for, at bilen skulle være kørt 90-95 km hos os, er du selvfølgelig meget velkommen til at sende den til os, så vi kan forholde os til det.
Angående det værktøj, som du mener er blevet beskadiget, har jeg også bedt dig om at sende billeder og dokumentation. Hvis noget er blevet beskadiget, mens bilen har været i vores varetægt, vil vi selvfølgelig gerne se på det og tage stilling til det. Men vi er nødt til at have dokumentation for det. Samtidig skal værktøj og andre løse genstande i bilen naturligvis være forsvarligt fastgjort, når bilen afleveres, da bilen både skal køres til og fra værksted/syn og prøvekøres.
Det, jeg synes er ærgerligt i hele forløbet, er tonen i kommunikationen. Vi har modtaget mails med bandeord og gentagne trusler om advokat og retssag. Det gør det unødvendigt svært at have en almindelig dialog om tingene. Vi har ikke afvist at hjælpe dig – tværtimod. Vi har taget bilen ind, udført reparationerne, fået bilen synet og tilbudt at betale for sporingen.
Vi vil gerne finde løsninger, når der opstår problemer, og hvis vi har lavet en fejl, skal vi selvfølgelig også stå ved den. Men jeg synes samtidig, at det er rimeligt, at hele forløbet bliver beskrevet, og at vi holder kommunikationen saglig og ordentlig fra begge sider.
Ömer
Autohuset Ballerup A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid brugt værkstedet hos…

Jeg har altid brugt værkstedet hos autohuset Ballerup og har hver gang fået en god og professionel service. Arbejdet bliver udført ordentligt, aftaler bliver overholdt, og man føler sig tryg som kunde. Kan klart anbefales .

12 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hos Autohuset…

Fantastisk oplevelse hos Autohuset Ballerup
Servicen er helt i top professionel, ærlig og imødekommende fra start til slut. Som firma har vi købt i alt 8 biler hos dem, og hver eneste handel har været problemfri.
Uden tvivl det bedste autohus, vi har handlet med.
De varmeste anbefalinger herfra!

9 de janeiro de 2026

Super oplevelse hos Autohuset Ballerup

Fra første kontakt følte jeg mig godt taget imod. Autohuset Ballerup A/S leverer både god service, høj faglighed og en ærlig rådgivning – uanset om det gælder køb af bil eller service på værkstedet.
De holder, hvad de lover, og man mærker tydeligt, at kunden altid er i centrum. Her får man både tryghed, kvalitet og et smil med på vejen.
Kan varmt anbefales!

28 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mit foretrukne sted for bil og service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Autohuset Ballerup A/S. De er altid venlige, hjælpsomme og klar med professionel rådgivning. Man føler sig tryg hele vejen – fra første møde til bilen står klar.
Det er tydeligt, at de værdsætter kunderne og ønsker at opbygge et langt samarbejde. Servicen er i top, og både salgs- og værkstedsteamet gør en ekstra indsats for at levere det bedste resultat.
Her får man mere end bare en bil – man får et sted, man kan stole på.

11 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tryghed, kvalitet og god service – hver gang!

Autohuset Ballerup A/S er et sted, hvor man som kunde altid føler sig velkommen. De tager sig tid til at lytte, rådgive og finde den bedste løsning – uanset om det gælder køb af bil eller service på værkstedet.
Det er tydeligt, at deres ambition er at skabe et langvarigt samarbejde, og det kan mærkes i den måde, man bliver behandlet på. Hele teamet er professionelle, venlige og passionerede omkring deres arbejde.
Jeg kan kun anbefale Autohuset Ballerup til alle, der ønsker et værksted og en forhandler, man kan stole på – her er man i trygge hænder.

8 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En oplevelse ud over det sædvanlige

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Autohuset Ballerup A/S. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af et venligt og professionelt team, der virkelig forstår at sætte kunden i centrum. Hele processen – fra rådgivning til levering af bilen – var tryg, gennemsigtig og uden stress. Man mærker tydeligt, at deres mål er at skabe et langvarigt samarbejde, og det gør en kæmpe forskel.

10 de julho de 2025

Fantastisk service og høj faglighed hos Autohuset Ballerup

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Autohuset Ballerup A/S – både som forhandler og værksted. De er autoriseret KGM & JAC Motors forhandler, men har også et stort udvalg af brugte biler og varebiler i flot stand.

Det, der virkelig skiller dem ud, er deres fokus på relationen til kunden. Man mærker tydeligt, at de ønsker at skabe et langvarigt samarbejde og behandler én med respekt, ærlighed og imødekommenhed. Både salgs- og værkstedsteamet er professionelle, hjælpsomme og klar til at rådgive, så man føler sig tryg i hele processen.

Kan varmt anbefale Autohuset Ballerup til alle, der søger en seriøs forhandler og et pålideligt værksted, hvor kunden altid er i centrum.

28 de julho de 2025

1 stjerne, kan ikke anbefales

15 de março de 2025
logótipo da Autohuset Ballerup A/S

Resposta da Autohuset Ballerup A/S

Hej Jmaal Nik,

Vi tager alle henvendelser seriøst, men vi kan desværre ikke finde dig i vores kundesystem og har heller ikke kendskab til nogen sag i dit navn.

Hvis du har haft en konkret oplevelse hos os, vil vi meget gerne høre mere, så vi kan undersøge det nærmere og rette op på det, hvis noget er gået galt. Du er velkommen til at kontakte os direkte på ofg@autohusetballerup.dk.

Vi ønsker kun ærlige og konstruktive anmeldelser, og det kræver naturligvis, at man har været kunde hos os.

Team Autohuset Ballerup A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev anbefalet af en ven

Jeg blev anbefalet af en ven som selv har biler hos Autohuset Ballerup as .
Fantastiske mennesker derude søde og imødekommende 👍🏻 kæmpe anbefaling herfra og sælgeren Kadir, gjorde et skide godt stykke arbejde ! Kom ind og 30-35 minutter senere var jeg godkendt til en ny firma bil ! . Kommer 100% igen og køber enten privat bil eller flere firma biler når der kommer flere ansatte i mit eget firma !! .

13 de maio de 2025

Mükemmel hizmet

Mükemmel hizmet

Firma sahibi Ömer Faruk başta olmak üzere tüm personel güler yüzlü ve işin Ehli insanlar.
Bir yıl önce sıfır elektrikli araba aldım ve çok memnunum.
Arabayla ilgili bir sorun olduğunda çok kısa bir sürede çözüyorlar.
Ayrıca bekleme süresinde içecek ikramları da kaliteli😊

12 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil helt klart anbefale Autohuset…

Jeg vil helt klart anbefale Autohuset Ballerup, da de har en masse ting at byde fx enhvers biler og private samt værksted, jeg købte mine biler hos dem realistisk priser og kvarlitet og reparationer til fornuftig pris og service var tiptop,

17 de abril de 2025

Skøn oplevelse

Jeg havde brug for service og syn på min bil, så jeg ringede til et Seat værksted hvor der var mere end en måneds ventetid.
Så ringer jeg til AUTOHUSET Ballerup, også fik jeg en tid dagen efter kl. 09.
Super god service, og jeg fik sågar synet gratis fordi det var min første gang på værkstedet, så varm anbefaling herfra, og jeg vil helt sikkert også bruge dem fremover

1 de maio de 2025

Firmabil

Super forhandler, jeg er virkelig tilfreds, jeg har leaset en brugt firmabil. Kadir var en stor hjælp for mig. Mange tak skal du have

23 de abril de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais