Man bliver altid mødt på en behagelig og respektfuld måde. Man får en forklaring på det arbejde, der er udført - og arbejdet er altid udført ordentligt.
Leia as opiniões dos outros
Helt igennem fantastisk oplevelse 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra Vi bliver 110% faste kunder, gode service, søde mennesker der er hjælpsomme og gerne vil fortælle og give ny viden videre🙏 Tak nu er vore... Ver mais
Jeg har fået udført autoopretning og service af mine biler her. Altid god service og veludført arbejde, med plads til småting man lige kommer med i sidste øjeblik. Nem og ukompliceret vej til at... Ver mais
De går op i deres håndværk. De er dedikerede og er super kompetente. Har altid gode tips og laver virkelig god service på vores bil. Vi bruger dem både til bilens almindelige service, men også ved fx... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Escrito pela empresa

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Informações de contacto
Atterup Vænge 2, 4293, Dianalund, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Man bliver altid mødt på en behagelig…
Alt er som det skal være.
Gennem god styring og rettidigt omhu er dette værksted det sikre valg i nærområdet.
God og grundig service på værkstedet😉
God og troværdig service og altid…
God og troværdig service og altid venlig betjening. Kan klart anbefales
Pålidelige, prisvenlige og bare venlige.
Om det er et årligt service, en skade eller en garantisag, så er din bil altid i de bedste hænder her.
Man bliver altid mødt med et smil (også når ens bil er på tværs og udfordrer mekanikeren), bilen bliver behandlet med respekt og man får altid en pæn og ren lånebil, hvis der er behov for det.
Jeg har brugt dem i flere år, og jeg kunne slet ikke forestille mig at køre min bil noget andet sted hen.
Ærlig og reel behandling som sædvanlig
Som altid god service med et smil
God service
Har ikke andet end roser for Autocenter Midtsjælland. Flat dæk blev til et hjulskift på 4 timer, selv om de havde travlt. Og så endda til fornuftige priser. Klar anbefaling.
Hurtige og effektive
Altid hurtig og nem hjælp med bilen.
Professionelle
Deres professionelle tilgang til kunderne og så har de også humor
Altid frisk og man får en fornemmelse…
Altid frisk og man får en fornemmelse af at de ved hvad de laver og fornuftige priser så bliver det jo en god oplevelse alt i alt.
Hos Autocenter Midtsjælland
Hos Autocenter Midtsjælland, bliver man altid mødt, af et meget professionelt mandskab, der gør alt hvad de kan, for at hjælpe en med sit bil problem.
Meget god og hurtig service ved…
Meget god og hurtig service ved dækskifte. Professionelt arbejde, venlig betjening og alt blev gjort hurtigt og effektivt. Kan klart anbefales👍
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.