Beste køreskole man kan vælge 5 uger så hade jeg kortet bestod første gang uden problemer 5 stjerner her fra
Leia as opiniões dos outros
Rigtig god køreskole, sørger for alle elever for alt med og går i dybten med tingene, kan klart anbefales hvis man vil bestå i første hug!
Så blev mit første barn færdig med sit kørekort Mehmet har været utrolig god. Hjælpsom og tålmodig Kan klart anbefale Avedøre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste køreprøver Grundet vejret... Ver mais
Super glad og tilfreds med mit forløb hos Avedøre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spørgsmål så man ikke er bange for at række hånden op. Man e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Leder du efter en køreskole i Hvidovre? Avedøre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
Informações de contacto
Spurvegården 20, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- mail@avedore.dk
- www.avedore.dk
Rigtig gode kørelærer
Jeg har haft en rigtig godt forløb hos Avedøre Trafikskole, med super søde og dygtige kørelærer, som har skabt et rigtig trygt miljø. Kan stærkt anbefales!
Gode lærer
Super gode lærere de er meget tålmodige og kan lærer dig alt om trafikken du nu skulle have brug for :). Kan højt anbefales
Det har været fantastisk hos Avedøre…
Det har været fantastisk hos Avedøre trafikskole, rigtig god undervisning og gode faciliteter.
Super hyggelig teori og køretimer
Super hyggelig teori og køretimer, kan anbefales :)
Hele forløbet tog lidt under 6 måneder.
Hele forløbet tog lidt under 6 måneder.
Kørelæreren var super flink sød og hjælpsom.
De hjalp mig igennem hele forløbet med extra undervisning og hver gang jeg mødte problemer var de der til at følge og hjælpe mig igennem tingene.
Generelt gik forløbet virkelig godt og kan kun anbefale dem 110%🫡🤍
Super god oplevelse
Super god oplevelse, både med teori og kørsel. Super søde kørerlærer, der går meget op i af man får en god oplevelse.
Kørekortet var i hus på blot 3 måneder…
Kørekortet var i hus på blot 3 måneder uden lynkursus! Super godt.
Jeg startede på kørekort i slut 2023 og…
Jeg startede på kørekort i slut 2023 og efter et halvandet år skiftede jeg køreskole til advedøre og blev hurtigt færdig, uden problemer eller besvær.
Super fed oplevelse og rigtige dygtige kørelære, kan klart anbefales.
Tre nye chauffører i familien!
Som mor til tre unge kan jeg varmt anbefale Avedøre Trafikskole. Alle elever har taget kørekort her – og alle tre er nu blevet dygtige, trygge og sikre bilister på kort tid.
Kørelæreren er helt fantastisk til at skabe en god relation til de unge. Mine børn har følt sig trygge og godt tilpas, og fordi de synes det er hyggeligt at køre med ham, lærer de tingene grundigt og uden stress.
Et stort plus er også den måde timerne er struktureret på – eleven henter den næste i slutningen af sin egen time, så der faktisk bliver ekstra tid i bilen, som de også lærer af.
Selvom navnet kunne få nogen til at tro, at det hele foregår i Avedøre, så ligger teorilokalerne faktisk i Spurvegården, centralt og let tilgængeligt.
Det kan næppe være tilfældigt, at tre ud af tre er blevet så gode og glade for at køre bil – tusind tak til Avedøre Trafikskole for en både tryg og effektiv start på livet som bilist!
Super flink og meget kompetent…
Super flink og meget kompetent køreskole, fik mig igennem teori og køreprøve i første forsøg.
Efter 5,5 uge er der bestået begge…
Efter 5,5 uge er der bestået begge prøver i første forsøg
Super venlige kørelærer intet at sætte en finger på
5/5 stjerner til Avedøre Trafikskole
Jeg valgte Avedøre Trafikskole, da jeg havde flere venner der har taget kørekort der og de var glade for det. Jeg kan hermed også bekræfte, at det har været en god oplevelse hele vejen igennem og de går op i det hele passer til dig og din hverdag. Jeg tog lynkurset, hvilket de også gik op i at overholde.
5/5 stjerner herfra.
God køreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse har prøvet en anden køreskole men er glad for jeg endte med at bruge Avedøre trafikskole kan varmt anbefale dem
Sindsyg dygtig kørelærer
Sindsyg dygtig kørelærer, nem og forstå og meget lærerigt forløb.
5 stjerner herfra!
God oplevelse
God køreskole med kompetente og sjove kørelærere. Og vigtigst af alt, ingen skjulte gebyrer. Kan klart anbefales herfra.
Avedøre køreskole er en professionel…
Avedøre køreskole er en professionel køreskole, hvor der også er plads til hygge. Man kan virkelig mærke at kørelærerne går op i at eleven får det bedste forløb som muligt. Kan helt klart anbefales.
Avedøre Trafikskole
Avedøre Trafikskole har nogle fantastiske kørerlærer der altid er i godt humør og er klar til at hjælpe dig som elev til at få et kørekort under trykke og sikre omstændigheder uanset erfaring. Stor anbefaling!🙌🏼
Super forløb
Avedøre trafikskole er en køreskole, der udelukkende ønsker dig det bedste. De har nogle meget kompetente kørelærere, der formår at få dig gennem forløbet hurtigt og uden problemer - både teori såvel som praksis. Der er genrelt bare styr på det.
Bedste Køreskole i København
Sikker på det er Københavns bedste Køreskole.
Meget kvalificeret.
Gode til at forklare så man kan forstå det.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.