De bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd. Ook de uitstraling van de webshop is heel stijlvol. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en krijg er veel complimenten over.
Leia as opiniões dos outros
Echt super!! Mega snelle verzending, maar ook echt een prachtig horloge van goede kwaliteit. Heel mooi tijdloos.
Onlangs heb ik een horloge besteld en ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. De kwaliteit voelt degelijk aan en het design ziet er netjes uit, precies zoals verwacht (of zelfs beter). Bij on... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Echt super! Prachtig horloge
snelle levering en betrouwbaar
Echt prachtig
Ik heb de Noir small vintage watch gekocht. Echt een prachtige horloge. Heel blij met mijn aankoop😊
Mooie horloge, snelle levering!
Een horloge besteld als cadeau voor mijn vrouw. Snelle levering, netjes verpakt en de kwaliteit is uitstekend. Mijn vrouw is er erg blij mee. Zeker een aanrader!
Mooi horloge
Mooi horloge, voelt erg licht om de pols en ziet er precies uit zoals op de foto’s. Erg tevreden met mijn aankoop!
Ik ben erg tevreden over de service
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit!
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop! Ziet er strak en netjes uit. Zal hier zeker weer bestellen:)
Snelle levering, mooie kwaliteit super blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!
Hele fijne service
Hele fijne service! Horloge was volgende dag al binnen en echt top kwaliteit. Super tevreden.
Precies zoals op de foto’s
Ik heb last minute een horloge besteld voor mijn moeder voor moederdag. Ik had het gelukkig de volgende dag al meteen in huis. Ik ben bijzonder verrast, de horloge is heel erg mooi en precies zoals op de foto’s. Mama heeft er al veel complimenten van gekregen. Ik ga er ook eentje voor mezelf bestellen
Ik ben helaas niet tevreden over mijn…
Ik ben helaas niet tevreden over mijn aankoop bij Ayamae. Het horloge zag er in de advertenties veel luxer uit dan in werkelijkheid. De kwaliteit voelt goedkoop aan en het bandje lijkt bijna van plastic. Daarna zag ik exact hetzelfde model op AliExpress voor een fractie van de prijs. Voor mij voelde dit meer als dropshipping dan een premium horlogemerk. Jammer, want de marketing wekte heel andere verwachtingen.

Resposta da Ayamae
Hele leuke horloge!
Onlangs een horloge besteld en ik ben echt super tevreden! Het is een echte top aankoop. Het design is strak en elegant, waardoor het bij elke outfit past. Daarnaast blijft het horloge mooi zonder verkleuring en voelt de kwaliteit meteen goed en stevig aan.
Ook zit het horloge heel comfortabel om de pols, wat het dragen extra fijn maakt. Ik draag ‘m met veel plezier en krijg er regelmatig complimenten over. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een stijlvol en betrouwbaar horloge!
kwaliteit
Mooie kwaliteit! Geen irritatie of verkleuring oid. Erg tevreden over deze webshop
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit! Ik gebruik het nu al een paar maanden en er is geen sprake van verkleuring of slijtage. Heel blij mee en ik had het de dag na bestellen al in huis, ik ben erg positief verrast, deze webshop is betrouwbaar en een aanrader!
Classy horloge.
Horloge bij een vriendin gezien en via haar toch eentje voor mijzelf besteld. Super classy en past bij elke outfit. Hele goeie en snelle service!
Super blij met mijn horloge!
Super blij met mijn horloge!! Heel classy en subtiel design, ik krijg er veel complimenten over! ;)
Doa met leren band.
Na een tijdje zoeken naar het juiste accessoire, heb ik met de Doa leather eindelijk het horloge gevonden dat mijn dagelijkse stijl afmaakt. Ik kan niet wachten tot mijn gouden exemplaar ook binnen is.
Heel blij met mijn horloge
Heel blij met mijn horloge! Super goede kwaliteit voor een mooie prijs, is het geld absoluut waard!!
Hele goede kwaliteit en krijg steeds…
Hele goede kwaliteit en krijg steeds complimenten :) geen problemen gehad met levering en leuke verpakking!
Heel tevreden met met mijn Doa horloge
Heel tevreden met met mijn Doa horloge! Snelle service ;)