AZ Alma Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

hartelijk bedankt voor de goede zorgen van adriaan aan alle dokters ,verplegers ,kine helpers van het 4 de en 5 de verdiep van de c blok . het was in orde de groeten franky de clerck.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was in februari opgenomen in AZ Alma op de afdeling HBBZ en het dient gezegd dat de mensen op deze afdeling een dikke pluim verdienen! Ik werd in eerste instantie opgevangen door Jarka e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hospital
  2. Médico
  3. Centro médico
  4. Hospital particular

Informação fornecida por diversas fontes externas

AZ Alma is een regionaal ziekenhuis met 120 artsen, 1.290 medewerkers, 175 vrijwilligers en 513 plaatsen in een hedendaagse en functionele omgeving.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

26 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Duur kapot lang

Duur kapot lang. Zelfs om 2u snachts. Personeel us gaan vliege ofzo?? Hulp duur lang?? Waarom?? Op tv krijgen we nickjr. Paw payrol?? What is happening??

18 de janeiro de 2026

Dermatologie AZ ALMA

> Ik ben erg teleurgesteld over mijn consultatie op de afdeling dermatologie. De arts kon geen duidelijke uitleg geven en het voorgestelde behandelplan leek niet goed doordacht. Ik had de indruk dat er een gebrek aan ervaring was. Het bezoek voelde aan als tijd- en geldverspilling. Patiënten verdienen een veel professionelere aanpak en meer deskundigheid.

11 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Professionele arts, maar gebrekkige communicatie en respect bij verpleging

Dokter Ferong raadde mij terecht – zo bleek later – aan om een transperineale prostaatbiopsie te ondergaan. Professionele uitvoering, geen pijn nadien, resultaten tijdig en correct gecommuniceerd tijdens een consult daarna. Wel jammer dat er nog steeds niets op Cozo verschenen is.

Wat zich buiten het werk van de arts afspeelde, vond ik persoonlijk minder professioneel. Ik probeer dit opbouwend te formuleren.
Geef de patiënt wat meer controle: licht bij een dagopname toe wat het traject zal zijn doorheen de verschillende zalen, en geef een indicatie van de verwachte duur. Dat vermindert onzekerheid.
Stel liever geen vragen aan de patiënt tijdens het meten van de bloeddruk. Als bloeddonor weet ik dat praten op dat moment de meting beïnvloedt.

Ik begrijp dat verplegend personeel onder druk staat en soms hun hart wil luchten. Dat is menselijk, maar het hoort niet hoorbaar te zijn voor patiënten.
In de preoperatieve ruimte hoorde ik een opmerking over een patiënt met een aparte kamer, wat niet nodig was en voor spanning zorgt.
Op de operatietafel ving ik onderling geroddel op over een afwezige collega. Dat gaf geen gevoel van rust of concentratie tijdens de ingreep.

Na de operatie liep het mis door onduidelijke instructies. Toen ik die anders interpreteerde, reageerde de verpleegster geprikkeld en gebruikte ze het woord “zottekenspel”. Ik hoorde dit in de gang, en later voelde ik me publiekelijk belachelijk gemaakt in de gemeenschappelijke zaal. Dat was voor mij een pijnlijke ervaring, zeker op een moment van kwetsbaarheid.

De medische kwaliteit was uitstekend, maar de communicatie en houding van enkele personeelsleden kunnen met meer respect en discretie.

24 de setembro de 2025

Erg erg erg

Geen woorden!

Koffietjedrinken en babbelen met elkaar dat doen ze graag in Spoed!
We wachten al 2u voor een briefje en wat medicijnen!

Goed bezig!

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Afdeling Hart Bewaking en Beroerte Zorg + Reva.

Ik werd in eerste instantie opgevangen door Jarka en dat was het begin van 17 dagen met de best mogelijke verzorging.
Lisa, Shana, Natasha, Inge, Lien, Tommy, Roel, Neina, Ann, Julie, Sarah zijn allen top in hun vak.
(Van een tweetal anderen heb ik de naam niet geweten).
Ze vonden ook nog de tijd om Margiet en Thalia te begeleiden in hun stage.
Het revalidatieteam was ook heel aangenaam.
Julie, Sofi, Freya, Pauline, Anouk en Katrijn. Allen toppers!
Bij deze nogmaals bedankt voor jullie inzet en goede zorgen.
En natuurlijk ook dank aan de neurologen, Dr. Meire, dr. Hostenbach en dr. Bruylant.

Mvg. Johan D.B.

13 de fevereiro de 2025

Dubbele liesbreukoperatie

Geopereerd aan een dubbele liesbreuk door Dr. Eddy Kuppens, geassisteerd door Dr. Jacqueline Bultiauw. Vooraf werd ik uitstekend geïnformeerd over de operatie, de dag van de operatie verliep perfect; van de uitleg vooraf tot de nazorg en opvolging.
Daags nadien had ik last van constipatie en enige ongerustheid, na een telefoontje mocht ik direct gaan en werd opgevangen door Dr. Jacqueline Bultiauw die me onderzocht heeft, tips heeft gegeven en me vooral heeft gerust gesteld.
Ik zou zeggen: "Ik zou het meteen opnieuw doen!" maar laat ons hopen dat dit niet hoeft :-)

24 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een welgemeende dankbetuiging aan AZ…

Een welgemeende dankbetuiging aan AZ Alma Eeklo op een zonnige rustige zondagmorgen.

Na mijn recente knieoperatie door Chirurg A.Demurie wil ik mijn diepe waardering uitspreken voor het volledige team van deze dokter en de zorginstelling zelf. Vanaf het eerste contact tot aan mijn ontslag werd ik omringd door professionaliteit, warmte en een vlekkeloze organisatie.

De structuur en werking binnen deze kliniek zijn bewonderenswaardig. Alles verliep efficiënt, zonder dat het menselijke aspect verloren ging. De administratieve medewerkers zorgden voor een vlotte planning en communicatie, wat een gevoel van rust en vertrouwen gaf. Het onthaalteam verwelkomde me met vriendelijkheid, waardoor de zenuwen het moesten ontgelden.

De verpleging verdient ook een speciale vermelding: hun zorg, geduld en aandacht voor elk detail waren buitengewoon. Geen enkele vraag was te veel, geen enkele zorg werd genegeerd. Ze straalden niet alleen vakbekwaamheid uit, maar ook oprechte betrokkenheid. Ook de anesthesisten en hun team gaven me vertrouwen en comfort, wat cruciaal was in deze ervaring.

En natuurlijk, m’n vertrouwenspersoon en vakman/uitvoerder, dr Demurie , Uw expertise en precisie hebben mijn herstelweg op de best mogelijke manier gestart. Dank voor de tijd die u nam om alles uit te leggen en voor de tussentijdse geruststelling die u gaf. Uw reputatie is meer dan terecht; de verre verplaatsingen gebeurden met de glimlach, de inspanningen loonden.

Tot slot, een woord van waardering voor het revalidatieteam en alle medewerkers achter de schermen die bijdragen aan deze naadloze ervaring. Jullie gezamenlijke inzet maakt AZ Alma tot een voorbeeld van hoe zorg heden ten dage hoort te zijn.
Hoe de instelling inspeelt op moderne technieken, ervaringen noteren om nog beter te worden, flankerende stageopdrachten parallel laten lopen voor andere gebiedsvelden, de gesmaakte professionele voorlichting, .. zijn uniek en wellicht inspirerend voor de concurrentie..
Door dat alles maken jullie in de zorg wel degelijk het verschil. Hou dit verder hoog in jullie vaandel, laat die wapperen met fierheid en veel brio.

Met oprechte dankbaarheid,
Andre Wijnendaele

5 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een ferme pluim voor het Dokters Team, verpleegkundigen en alle andere medewerkers op de dienst Gastro - enterologie .

Zorgeenheid 22

Nu ik hier reeds 12 dagen verblijf op 2 de verdiep B vleugel , Zorgeenheid 22 kan ik terecht zeggen dat het hier een zeer goede verzorging is .
Een enorm hecht en zeer vriendelijk team van verpleegkundigen die je verblijf zo aangenaam mogelijk maken , je elke dag in de watten leggen en een lach op je gezicht brengen .
Dagelijkse begrijpbare communicatie met zeer goede dokters .

Propere kamers die dagelijks gepoetst worden door enthousiaste interieurmedewerker(sters).
Ook het intern vervoer voor onderzoeken loopt echt letterlijk en figuurlijk op wieltjes !
Op de dienst radiologie verloopt alles zeer vlot .
Niet te vergeten ….de kok en zijn voltallige team , beste eten dat ik ooit in een kliniek kreeg . Gisteren was een als een sterren’menu , Zalm met dillesausje , risotto en gebakken courgettes en een Agnes Sorel soep . Superlekker !
Ondanks mijn pijn en ziek zijn maakt dat alles mijn verblijf minder zwaar .
Hartelijke dank aan iedereen voor de goede zorgen op zijn manier en kunnen. Patricia

5 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Op aanraden van de huisarts naar de radioloog

Op aanraden van de huisarts naar de echo en eventuele infiltratie voor een springvinger (had vrijblijvend voor Alma gekozen)! De radioloog bekeek de ringvinger met echo! Hij oordeelde om een spuit onder de ringvinger te geven! Zonder enige verdoving deed hij (zoals een beul) de infiltratie. Heb heel veel pijn gehad en ik heb geroepen, ik kon het haast niet meer uithouden van de pijn! Heb vandaag nog steeds pijn op de plek van de infiltratie met duidelijk voelbare harde knobbel! Zal na Nieuwjaar naar de huisarts gaan om verder te bespreken! Mij zien ze daar NOOIT meer terug, dikke amateurs!

23 de dezembro de 2024

Dr Forman en Borderé

Dr. Maxine Forman als startend dokter dermatologie is bijzonder begaan met de patiënt die zich aanbiedt. Met raadpleging onder supervisie van dr Borderé kreeg ik voldoende raadgevingen. dr Maxine Forman is een +++ kandidate dermatologe. Een tevreden cliënt: Herman

14 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Maria van de onthaal dienst was enorm…

Maria van de onthaal dienst was enorm onbeleefd. Ik had een gemiste oproep van hun.
Dat klopte niet volgens haar.
Ik wist niet welke dokter doordat het de eerste keer was. Bleef ze maar roepen welke dokter. Van het eerste tor het laatste woord was ze vijandig! Ze identificeert zich niet. Wat een ongemakkelijke ervaring. Ik zou mij enorm schamen Maria!

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ging naar de intensive care en…

Ik ging naar de intensive care en tijdens mijn coma vielen de “verplegers” me letterlijk aan: ze sloegen me in het gezicht, verbrijzelden mijn ribbenkast met al hun gewicht en al hun kracht met hun vuisten (en niet voor een rcp), prikten me tientallen keren met een naald enz... jullie zijn niets anders dan lafaards!

11 de agosto de 2024

Onbeschoft, TELEURGESTELD

Ik ben bijna vier maanden geleden bevallen in het AZ Alma Ziekenhuis. Ik was altijd tevreden over dit ziekenhuis, tot vandaag. Ik heb vijf dagen in het ziekenhuis verbleven en heb een factuur van meer dan €2000 ontvangen, plus nog een extra factuur van bijna €400. Hiervoor had ik een zeer beleefde e-mail gestuurd. De volgende dag besloot ik te bellen naar het ziekenhuis.
Tijdens dit telefoongesprek kreeg ik een zeer onbeschofte, boertige, schreeuwende medewerkster aan de lijn. Ik vroeg haar om meer uitleg, maar zij bleef onbeleefd en schreeuwde alsof ik niemand was en niets waard ben. Ik vroeg haar beleefd om alstublieft niet te schreeuwen, omdat ik gewoon wat uitleg wilde. Ze beweerde dat ze niet aan het schreeuwen was en begon me zelfs te bedreigen omdat ik om uitleg vroeg.
Ik ben diep teleurgesteld in dit ziekenhuis. Ik ben oprecht blij dat ik hun aanbod om als collega bij hen te werken niet heb aanvaard toen ze me dat vroegen. Ik denk niet dat ik ooit nog een voet binnen zal zetten in dit ziekenhuis. Kon ik nul sterren geven, dan zou ik dat met veel plezier doen. Eén ster is al te veel vanwege dit onbeschofte, kinderachtige meisje aan de telefoon. We zijn allemaal mensen, of we nu wit, zwart, geel of wat dan ook zijn. BEHANDEL MENSEN MET RESPECT. Dat moet het personeel van de facturatiedienst leren.

14 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Een hartelijke dank aan al het…

Een hartelijke dank aan al het personeel az alma voor weer eens de goede zorg na mijn darm operatie na 3 x daar op genomen blijven alle verpleegkundigen altijd even vriendelijk gelijk wat je vraagt is nooit te veel

18 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Als paliatieve kankerpatient ga je best…

Als paliatieve kankerpatient ga je best niet naar spoed . Van zodra men dit weet doen ze niets meer . Het was straf, want voor de zoveelste keer wou het programma op de computer niet opstarten . Toen ik zei dat het paliatief was werd het stil en iedereen verliet de kamer . Toen ging men over op comfort behandeling . Anders gezegd, je krijgt geen medicatie niet meer en ze spuiten je vol met morfine . En dan is het amen en uit . Wat een koele killers zijn me dat jong . En het probleem was gewoon obstipatie ...

15 de abril de 2023

Opname voor gastroscopie

Ben op 21.08.23 voor dag opname , verbleven op de dienst gastroscopie. Dr. Schoenaerts en zijn team alsook het verplegend personeel
hebben mij gerustgesteld door mij te informeren over wat er zou gebeuren. Ben zeer tevreden over het verloop van het gebeuren! Vriendelijke mensen en zeker bekwaam! Dank je wel !

21 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.