Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Sadistiske tendenser

Yderst vanskelig betjening af en "lettere" aggressiv herre, da vi forsøger at spørge ind til dyrenes forhold.
Vi følte os jaget ud og er begge skræmte over oplevelsen.
Vi blev bl.a. råbt af og fik eder og forbandelser med på vejen.

28 de setembro de 2025

Bondefangeri og løgnagtighed

går bestilte jeg en and og betalte 200,- i depositum.,På hjemmesiden / Facebook står der, at man ikke kan garantere en bestemt vægt, men jo tidligere man kommer, desto større er sandsynligheden for man kan få en and med den ønskede vægt. Vi sadler bilen og kører 50 km i dag for at hente en and og tænker vi må være rimeligt tidligt ude. Mødes af ejeren der spørger hvor stor anden skal være , jeg beder om en and på 3,5 kg. Han kommer ud og lægger en frossen and på disken, og jeg spørger igen om den vejer 3 ,5 kg, hvilket han bekræfter. Der bliver betalt og jeg kigger en ekstra gang på anden- der står anført en vægt på 2,865 kg. Jeg gør ejeren opmærksom på dette og han siger at dem han har , alle har den samme størrelse. Dvs. han lyver da han jo udmærket ved, at alle de ænder han har vejer det samme nemlig 2,9 og ikke 3,5. Jeg vil så lade handlen gå tilbage- det nægter han, hvilket er ulovligt.
Så det er bondefangeri af værste skuffe .

Jeg har nu modtaget et svar, der er helt ud i hampen. Der bliver løjet over for os vi spørger direkte om anden vejer 3,5 kg- der bliver svaret ja. Anden vejer 2,865 kg og vi kan ikke engang lade købet gå tilbage - det er ulovligt og jeg går hele vejen både medier og forbruger klage nævnet . Desuden opfordrer i HELT KLART OG TYDELIGT AT MAN KAN HENTE JULE ÆNDER FRA 1/11. Jeres argumenter hænger slet ikke sammen. Havde du haft den mindste anstændighed ( man lyver ikke Sine kunder direkte op i ansigtet ) og bare en lille smule salgstalent så ville du have tilbudt os at ved næste slagtning give besked og så kunne vi hente en and efter vores ønske. I skriver INTET OM at man ikke skal hente juleænder 9/11- tværtimod skriver I at jule ænder kan hentes efter 1/11 så se dog at få styr på Jeres markedsføring og bliv bare en lille smule professionelle.

I har nu sendt et svar. Det kan godt være du synes jeg er hård i min retorik, men du bliver jo ved med at lyve. Jeg sik at vide at den and på 2,8 kunne ikke leveres tilbage , da den var betalt , så det du tilbyder er endnu en and. Og vi taler om en tidsramme på 30 sek fra du kommer med anden til den bliver betalt og da du ligger den på disken siger du den vejer 3,5 kg uden at blinke med øjnene- hvis det ikke er løgn og bondefangeri så kender du ikke begreberne.

9 de novembro de 2025

Resposta da Babberup

Du er ualmindelig hård i din retorik, og vi kan ikke genkende dele af din anmeldelse.

Typisk henter vores kunder deres juleand i dagene op til juleaften. Og jo tættere på juleaften er der af den årsag færre ænder at vælge i mellem. Vi opfordrer derfor vores kunder til at komme i god tid for større valgmulighed.

Ved bestillingen fortalte du, at din bestilling var til jul.

Op til Mortens Aften har vi kun et mindre antal i butikken både til bestillinger, men også til et antal til kunder, som køber uden bestilling.

Vi har haft et større antal kunder til køb af ænder uden forudbestilling her til Mortens Aften. Det er selvfølgelig en succes for os, men med færre ænder at vælge i mellem.

Vi er en lille gårdbutik med begrænset fryseplads. Af den årsag får vi løbende varer hjem til løbende afhentning op mod jul.

At du vælger at hente din juleand før Morten Aften kan vi kun beklage. Du blev tilbudt at komme en anden dag for at få en større and, men det afviste du blankt.

Vi har siden år 2020 haft salg af vores populære frilandsænder, og har aldrig haft en så hård retorik fra en kunde som dig, og henviser også til vores mange gode anmeldelser på google og på vores facebook-side.

Classificada 1 em 5 estrelas

ÆgVi var nede og købe 200 æg,det var til…

Vi var nede og købe 200 æg,det var til hele familien,vi fandt 13 æg,hvor blomme og hvide var vand og skalden var blodig,vi fandt også et æg med en næsten fuld udviklet kylling,med fjer hoved øjne osv,som var blevet kogt,vi henvende os,fik at vide vi bare kunne komme,men da vi kom kunne de ikke tage sig af det,jo vi kunne få 20 nye æg,men der er ingen som tør spise de resterende æg,de gad ikke engang at se på ægget med den hele kyllingen,de andre dårlige æg havde de forskellige smidt ud,og hvor mange af de resterende æg der er dårlige vides ikke,men det er sidste gang vi handler der,vi mistede 520 kr,som de var ligeglad over,ved ikke endnu om jeg går til fødevarestyrrelsen. de prøver alle kneb,for ikke at betale tilbage,jeg kan bare komme op til dem,trods det at de ved vi ikke har bil mere,men det var at vente,det er da en påstand på påstand,henviser til deres gensvar,vi var oppe med de æg der var tilbage,hvilke de ikke gad at se,det var 20-25 æg som var brugt,resten turde vi ikke spise(billedmateriale forefindes)3 spegepølser var dårlige (billedmateriale forefindes) var på ferie hakkede kød lugtede af metal,oksehalerne skrev jeg til gården,at de smagte dejligt,osv osv kunne blive ved,men det nytter ikke noget,og da vores bil er væk,kan vi ikke komme derop,vi fik aldrig nye æg,

19 de junho de 2023

Hej Lenea og Sten Fagerberg

Vi er dybt uforstående overfor jeres anmeldelse, og I glemmer flere detaljer. Udvalgte detaljer er som følger:

I køber varer for en samlet værdi ca. 3.000 kr.

Først skriver du, Lenea, at der er dårlige æg. Som kompensation for ca. 5 dårlige æg tog I imod 30 nye æg uden beregning - dem hentede I i butikken efter forudgående aftale.

Efterfølgende skriver I, at I har smidt alle 200 æg ud.

Herefter kom du med en påstand om, at I også måtte smide alle de øvrige varer ud - spegepølser, lever, hakket kød, oksehaler. Og forlanger samtlige penge retur uden at have bragt varerne retur til os.

Vi beder dig komme i butikken med de påståede dårlige varer. Det kunne du ikke, for alt var smidt ud.

Bagefter skriver du til os, at nu var oksehalerne tilberedt, og de smagte i øvrigt helt fantastiske.

Det er påfaldende at alle vores varer er ’dårlige’. Vi fastholder, at vores varer ikke har været fordærvede, og vi ikke har haft reklamationer fra andre kunder.

Trods manglende returvarer fra dig, Lenea, har vi tilbudt jer, pr kulance, at tilbagebetale dig en del af beløbet. Af hensyn til revisionen har vi brug for din underskrift på returkvitteringen.

Dette tilbud står fortsat ved magt.

Og vi opfordrer til ordentlig tone fra jeres side. Tak.

Dårlig kundeservice

Jeg var på Babberupgård i går for at fortælle dem, at det sidste kød jeg købte, både lugtede og smagte dårligt. Det var hakket kød, bøffer, wienerschnitsler m.m.
Jeg tog det resterende fra min fryser med, så de selv kunne lugte/smage, hvad min utilfredshed bestod i.
Jeg blev mødt med, at det nok bare var fordi dyret havde spist løg og at deres kød jo har en ekstra smag og han ville hverken lugte eller smage på det.
Men helt ærligt, jeg har købt kød hos dem før og ved hvordan det smager.

Slut med at handle der.

24 de abril de 2023

Resposta da Babberup

Beklager at du ikke kunne lide smagen - men derfor er kødet ikke fordærvet, og du tog også gladeligt mod erstatningsvarer uden beregning.

Vi har kun positive anmeldelser på facebook og på Google fra vores mange faste kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top lækre produkter

Top lækkert kød. Har købt både til mig selv og mine voksne børn. Vi kan ikke spise andet nu. Smager så godt. Deres spegepølser er også virkelige lækre. Man skal være hurtigt hvis man vil have æg med hjem fra Babberupgård så populære er deres æg. Her er dyrevelfærd i højsædet

8 de março de 2023

Tak Anne-Mette :-)

Dårlig oplevelse

Jeg elsker at købe lokalt, og faldt over Babberup gårdbutik. Kørte ud og handlet alt muligt, jeg handlet også 5 kg hakket oksekød.

Kom hjem pakkede det i poser a 500 g, med handsker på. Tog første pakke op af fryseren lavede spagetti kødsauce, masser krydderier og vi spiste 2 dage efter tog jeg en pakke mere op, og lavede hakkebøffer og de smagte ikke særlig godt. Kødet lugtet surt og smagte lidt sød.

Skal lige sige kødet bliver tøet op i køleskab. Min skabs fryser er 2 mdr. gammel stå på -18 grader.

Jeg ringer der ud og taler med Hans og han siger jeg skal lige tale med Lotte. Jeg må ringe til han igen for der bliver ikke ringet tilbage.

Da jeg får fat i Hans Christian afbestiller jeg de 10 kg som jeg bestilte og betalte.

I går tog jeg så kød op af fryseren, tør op i køleskabet, køre i dag til Babberup gårdbutik for at de selv kan lugte til kødet, Lotte fortæller mig at jeg havde fået mine 750 kr. tilbage det siger jeg jeg ikke har. Hun ringer så Hans Christian op og nu kan jeg ikke få mine penge tilbage. Men det er jo tre uger side jeg afbestilte kødet 😳

Så fik jeg at vide det nok var min håndtering af kødet, jeg er uddannet i restaurations branchen og ved godt hvordan man håndtere kød og yder god kundeservice.

Jeg ville endelig godt have noget andet for pengene, men den måde Hans Christian benægtede alt hvad vi havde talt om, så fik jeg det bare sådan at jeg nu vil have mine 450kr tilbage for kødet der er dårligt og 750 kr for kødet jeg ikke har fået som jeg afbestilte.
Der er ikke taget kontakt til mig hverken da jeg klaget, eller da jeg skulle have besked om hvornår de 10 kg. Var klar.

Så nu gå jeg til fødevare styrelsen med kødet der er dårligt. Og så fortæller jeg alle de ikke skal handle elle forud betale noget som helst hos Babberup gårdbutik.

Jeg er så mega skuffet over så dårlig kunde service.

1 de abril de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais