Leia as opiniões dos outros
Super lækre produkter til badeværelset. Vi har valgt mærket Semplice i børstet messing. Armaturerne er endnu ikke sat op, men farven er smuk og det virker som god kvalitet. Hurtig levering og tilbud... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bestilte komplet udstyr til badeværelset i børstet messing. Der var desværre nuanceforskel på brusearmaturet så vi tog kontakt til Bad og Stil og her blev vi uden diskussion tilbudt en ombytning, s... Ver mais
A empresa respondeu
Har haft en super bra upplevelse med Bad & Stil Danmark. Fick superb hjälp med frågor ang. produkter pa Bad & Stil av en otroligt hjälpsam representant. Det blev en komplett order med hemleverans. T... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para casas de banho
- Loja de artigos domésticos
- Oficina de carpintaria
- Loja de materiais para canalização
- Loja de portas para chuveiros
- Loja de azulejos
Escrito pela empresa
Bad & Stil – Dansk design, høj kvalitet og hurtig levering. Hos Bad & Stil finder du dansk design skabt til at holde. Vi tilbyder et bredt udvalg af badekar, badmøbler, spejle, håndvaske, armaturer og meget mere – altid højste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi giver minimum 5 års produktgaranti på hele vores sortiment, så du kan handle trygt og sikkert. Med dag-til-dag levering på 95% af alle varer får du dit nye badeværelsesinventar hurtigt hjem, uden ventetid. Har du brug for rådgivning? Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig på telefon 3920 5084 eller mail badstil@badstil.dk. Besøg os på www.badstil.dk eller oplev vores showroom på Østerbrogade 202, 2100 København Ø. Åbningstider: Hverdage: 10-17, Lørdag: 10-14. Tlf: +45 39205084 Mail: badstil@badstil.dk WWW.BADSTIL.DK
Escrito pela empresa

Informações de contacto
Østerbrogade 202, 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 3920 5084
- badstil@badstil.dk
- www.badstil.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
God kundeservice
Vi bad om at vores produkter blev leveret sidst på måneden, og ikke straks efter køb. Desuden fortrød vi et køb og ønskede derfor at ombytte et produkt med et andet (efter køb, men inden levering). Bad & Stil imødekom os på begge disse punkter.
Noget som tæller lidt ned er, at det ikke er muligt at se alle produkter fra hjemmesiden i showroom, så man køber lidt i blinde.
Vi oplevede god service fra start til…
Vi oplevede god service fra start til slut.
Og god vilje til udbedring/afklaring undervejs.
Hurtig og fin levering / som altid gode…
Hurtig og fin levering / som altid gode produkter 🤩
Hurtig levering og fine produkter
Hurtig levering og fine produkter

Resposta da Bad & Stil® Danmark
Håndvask i solidtec nærmest umuligt at holde pæn og ren
Købte en håndvask til badeværelset i solidtec i den tro, at den var nem at rengøre. Det er den IKKE. Vasken bliver gul og fedtet i overfladen og nogle steder jordslået med skjolder.
Vasken har slået revner/krakeleret flere steder, og det uden vi har stødt den med noget. Eneste måde vi kan få den nogenlunde ren er ved at pudse den op med medfølgende pudsesvamp (sandpapir). Kræver rengøring flere gange om ugen.
Jeg blev desværre IKKE orienteret om dette ved købet, og havde jeg vidst det jeg ved nu, ville jeg ALDRIG have købt en vask i solidtec materialet.

Hurtig levering
Hurtig levering
Al info på siderne
Hurtig svar og rådgivning over mail (tusind tak Emil)
God betjening i butikken
❤️❤️❤️

Super lækre produkter
Hurtig levering og tilbud på mærket.

Resposta da Bad & Stil® Danmark
Æstetisk men knap så funktionel
Jeg har købt bruseramtur, vaskemøbel med vask samt toilet. Armaturet er fint, men toilet og vask lever ikke op til forventningerne. Det er æstetisk og giver vores wc et flot helhedsindtryk. Desværre er det ikke ligeså funktionelt. Brættet på toilettet knirker og sidder meget løst og vaskemøblets skuffer er vanskelige at åbne og kræver meget hårde tryk - både når de skal lukkes og åbnes.

Resposta da Bad & Stil® Danmark
God service og lækre produkter
God service og lækre produkter.
Butikken er dog noget rodet men at gå rundt i.

Super service.
Super service.
Fik lavet rod i bestillingen, men blev hjulpet godt igennem processen af medarbejderen.
Handler med glæde igen i jeres firma. Tak

Resposta da Bad & Stil® Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.