Bahez Barbershop ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig sød og dygtig frisør Zaki, Det er første gang i frisørstolen her, men absolut ikke den sidste gang, så Zaki får alle de stjerner der kan gives 💪🏻 Ps. Det var et gavekort jeg havde giv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tell you about my experience ? Well the experience you gonna get at Bahez Barbershop is professionalism good atmosphere and everything you would from your barber expect . Tried many barbers at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Man forventer naturligvis en ordentlig klipning. Man forventer at gå tilfreds derfra og man forventer at få den frisure man beder om. Dette får man, og meget mere. Ud over deres ekspertise bliver m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

At komme hos Bahez er en fantastisk oplevelse. Hvad end man “bare” skal klippes, eller det er vådbarbering eller skægpleje, så føler men sig hjemme her. Resultaterne er ALTID fantastiske, og så kan ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Barbearia
  2. Cabeleireiro

Escrito pela empresa

Bahez Barbershop er stedet hvor mænd kommer for at blive klippet eller barberet af en fagmand med passion for faget.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

88 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Byens bedste barber

Byens bedste barber. Det er en fornøjelse at komme hos Bahez og Radu leverer hver gang. Jeg lader ingen andre røre mit skæg eller hår. Den største anbefaling herfra.

20 de outubro de 2025

Høj faglighed

Venlig og imødekommende med høj faglighed. En skøn forkælelse med fremragende resultat

29 de setembro de 2025

Perfect by Mo ✂️

Blev klippet af Mo som skulle både ordne hår og skæg. Det var (igen) en fornøjelse og gik der fra med lækkert hår og skæg, lige som vi havde aftalt. Jeg er stamkunde og har også min søn med, da det er byens bedste Barber Shop.
Kun stor anbefaling herfra til Bahez Barbershop

16 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bahez Barber Shop – helt i top!

Bahez Barber Shop i Næstved leverer professionalisme på højeste niveau hver eneste gang. Man bliver altid mødt med et smil og en super god service, og resultatet er skarpt og gennemført. De går op i detaljen og sørger for, at man går derfra tilfreds hver gang.
Kan varmt anbefales til alle, der vil have et perfekt resultat og en behagelig oplevelse! 💈✂️

17 de outubro de 2025

Den største anbefaling!

Det er altid en fornøjelse at komme hos Bahez! God service, gode snakke og rigtig god håndtering af kunder altid med et smil!
Anbefaler altid Bahez til folk, når de skal klippes!

10 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har prøvet flere frisører .....

Jeg har prøvet flere frisører uden at være helt tilfreds. For 2-3 år siden trådte jeg ind ad døren hos BAHEZ !
Da jeg kom hjem, sagde jeg til min kone : "Nu har jeg fundet den frisør der skal klippe mit hår og skæg !"
Aldrig havde jeg fået bedre behandling. Man føler sig som den kunde, der rigtig skal "kæles og pylres" om.
Det er som at sidde i en Barber shop i New Orleans.
Saks og kniv, - varmt klæde og voxing, - kaffe og drinks samt hyggesludder ! - Forkæl dig selv, - - besøg BAHEZ BARBER SHOP.

20 de outubro de 2024

Bedre end godt

De var klar til tiden. Leverede hvad jeg forventede på en meget professionel måde. Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse. Det kan varmt anbefales.

30 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været fast kunde hos Bahez i…

Jeg har været fast kunde hos Bahez i 7-8 år, og jeg kan ærligt sige, at mit skæg efterhånden er blevet lidt afhængig af den behandling, jeg får her. Hver eneste gang bliver jeg mødt med den samme professionalisme, præcision og gode stemning, som gør, at jeg altid går derfra med et skarpt resultat og et smil på læben.

Det er ikke bare en klipning – det er en oplevelse. Hvis Bahez en dag lukkede, tror jeg faktisk, at jeg ville barbere hele skægget af… for ingen kan tage sig af det som han kan.

Kan varmt anbefales til alle, der går op i kvalitet, detalje og god service!

10 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mine to drenge og jeg nyder at komme…

Mine to drenge og jeg nyder at komme hos Bahez , hvor vi en gang om måneden har en aftale. Der er altid god og hyggelig stemning, masser af muligheder i ventesalen, hvor man både kan læse i div blade, men også både nyde, vand, sodavand, kaffe, kakao, øl, rom og whiskey. Men vigtigst af alt, så går vi derfra med flotte nye frisurer. De gør det godt og fortjener ros herfra!

20 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais