Baker Ross Nederland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel regelmatig bij Bakerross en ze hebben mij (en vooral mijn kinderen) nooit teleurgesteld. Alles wordt altijd snel en compleet geleverd, ze hebben een enorme keuze, het is betaalbaar en van go... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

We hebben leuke plastic flessen besteld die je dan zelf zou kunnen beschilderen met de aangegeven stiften. Helaas waren deze stiften niet watervast..

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd artikel geleverd (niet naar mijn zin) omruilen of het gewenste artikel bestellen was niet mogelijk. Dan moest er WEER een bestelling van 49 euro gedaan worden. Helaas hen ik hierdoor niet ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Was goede levering en alles goede kwaliteit. We hadden een grote bestelling nodig voor vakantie bijbelweek en ik heb hier alles gevonden. De prijs verhouding is soms nog goedkoper dan action. Ik ga hi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de materiais artísticos
  3. Loja de jogos

Sobre Baker Ross Nederland

Kunst & Knutsels Knutsel activiteiten Speelgoed Aanbiedingen Neem contact met op

Inspirerende creativiteit sinds 1974

We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.

We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!

Exclusieve producten

Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.

Geldteruggarantie

Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

528 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Makkelijk bestellen en leuke creatieve…

Makkelijk bestellen en leuke creatieve spullen tegen een leuke prijs alleen jammer dat de aanbevolen stiften niet werkte op de flessen.

Hallo Fenny,
Fijn dat het bestellen makkelijk was en dat onze creatieve spullen bevielen. Het spijt ons te horen dat de stiften niet werkten op de flessen. We zullen dit zeker onderzoeken. Bedankt voor de feedback!

Mooie porseleinen theepotjes

Mooie porseleinen theepotjes, makkelijk te beschilderen door jonge kinderen. Leuk om bloempotje in te plaatsen.

14 de abril de 2026

Hallo Gert,
Wat fijn dat de porseleinen theepotjes zo goed bevallen en makkelijk te beschilderen zijn voor jonge kinderen! We zijn blij te horen dat ze ook leuk zijn als bloempotje. Bedankt voor de positieve feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat alles is goed gegaan

Omdat alles is goed gegaan, snelle bezorging en het materiaal is mooi en goed te gebruiken.

15 de abril de 2026

Hallo Marie-Anne,
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat u tevreden bent met de snelle bezorging en de kwaliteit van het materiaal. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was snel en netjes geleverd

Het was snel en netjes geleverd. Er zaten breekbare spullen in en die waren goed verpakt .

Hallo Marie-Louise,
Fijn om te horen dat de levering snel en correct was en dat de breekbare spullen goed verpakt waren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Alles ging mis

Alles ging mis, bestelling niet ontvangen. Wel twee andere pakketten. Deze moet ik nu op eigen kosten terugsturen, in de hoop dat ik mijn geld terug krijg.

Hallo,
Wat vervelend dat de bestelling niet is aangekomen en er verwarring is met de retourzending. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren.

Snelle bezorging

Goede bezorging. Artikelen nog niet bekeken, het werd wel heel snel geleverd en de keuze op de site is groot. Met unieke artikelen.

16 de abril de 2026

Hallo Jaqueline,
Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en grote, unieke productkeuze. Bedankt voor uw positieve feedback!

Leuke knutselmaterialen!

13 de abril de 2026

Hallo Annemarie,
Bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en de ontvangen service.
Valentina
Het Baker Ross-team

Classificada 3 em 5 estrelas

boom van vilt met bloemen

Prima bezorging, alleen die vilten boom met bloemen met klittenband kleeft minder goed dan ik had verwacht.

13 de abril de 2026

Hallo Brenda,
Fijn dat de bezorging goed was! We vinden het jammer te horen dat de vilten boom minder goed kleeft dan verwacht. We zullen dit zeker meenemen in onze overwegingen. Bedankt voor uw feedback.

niet geheel tevreden!!!!

vanaf bestellen krijg je een bevestiging en daarna hoor je een week niets tot de dag van levering je kan de bestelling dan ook niet volgen dit geeft een vreemd onbestemd gevoel van internetfraude!!!!!!

16 de abril de 2026

Hallo Corina,
Het spijt ons te horen dat de communicatie en het gebrek aan trackinginformatie een gevoel van onzekerheid veroorzaakten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen evalueren om de ervaring voor toekomstige bestellingen te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Goede prijs, lange verzendtijd

Goede prijs, duidelijke omschrijving. Verzendtijd is wel lang.

9 de abril de 2026

Resposta da Baker Ross Nederland

hALLO iRENE,Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat de prijs en omschrijving goed waren. We betreuren de lange verzendtijd en werken aan verbeteringen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed op de hoogte gehouden over de…

Goed op de hoogte gehouden over de verzending .

8 de abril de 2026

hALLO,
Fijn om te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden over de verzending. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Tevreden

Dat wat ik zag (voor het bestellen), heb ik ook gekregen. En word vrolijk van al die kleuren. Ook is alles makkelijk `in elkaar te` te zetten en voor wie wil, is ruimte voor eigen creativiteit.

7 de abril de 2026

Hallo Belinda,
Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankoop en de kleuren u vrolijk stemmen! We zijn blij te horen dat het eenvoudig in elkaar te zetten is en ruimte biedt voor creativiteit. Dank voor uw positieve feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

De producten zijn zoals gehoopt

De producten zijn zoals gehoopt. De kinderen kunnen er heerlijk mee knutselen en het zijn leuke traktaties voor op school of voor een kinderfeestje.
De levering naar Nederland was iets langer dan een week.

10 de abril de 2026

Hallo Hilde,
Fijn om te horen dat de producten in de smaak vallen en creatief gebruikt worden! Bedankt voor de feedback over de levertijd naar Nederland. We nemen dit mee om onze service te verbeteren.

4 potjes kapot!

4 potjes kapot!
Was al voor de tweede keer!!

10 de abril de 2026

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten. Het spijt ons zeer dat u dit probleem had met uw bestelling.
Een medewerker van onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie recht te zetten.
Onze excuses voor het ongemak of de teleurstelling.
Vriendelijke groeten
Valentina

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling is goed aan gekomen

Bestelling is goed aan gekomen. De bestelde artikelen zien er goeduitziende.zien er goed uit

9 de abril de 2026

Hallo,
Fijn om te horen dat uw bestelling goed is aangekomen en dat de artikelen er goed uitzien! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Classificada 1 em 5 estrelas

Er was een stuk vaasje bij.

Er was een stuk vaasje bij.

Hallo,

Het spijt ons dat er een vaasje is gebroken.
We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met u op om u verder te helpen.
Onze excuses voor het ongemak.

Cindy.
Het Baker Ross-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verwerking van de bestelling en…

Snelle verwerking van de bestelling en correcte communicatie.

Hoi Tine,

We willen u heel hartelijk bedanken voor de positieve beoordeling die u zo vriendelijk was voor ons achter te laten.

We stellen dit zeer op prijs.

Het doet ons goed te horen dat u tevreden was over het bestelproces en de communicatie.

Met vriendelijke groeten

Lynn
Baker Ross Team

Snelle verzending

Snelle verzending; alles netjes ingepakt. Helemaal prima.

Hoi Denise,

Hartelijk dank dat u de tijd en moeite heeft genomen om zo’n positieve beoordeling achter te laten.

We zijn erg blij te horen dat uw pakket onbeschadigd is aangekomen.

Met vriendelijke groeten

Lynn
Baker Ross Team

Classificada 4 em 5 estrelas

De persoonlijke en snelle reactie op…

De persoonlijke en snelle reactie op mijn bericht, dat de zending (helaas) deels kapot was aangekomen, is zeer positief ontvangen.
Jammer dat ook een snelle her-levering 1 kapot artikel bevatte. Het transport is mogelijk te ruw met het keramieken artikel omgegaan.

26 de março de 2026

Hallo,

Wat fijn dat u onze snelle reactie waardeert.
Het spijt ons te horen dat de herlevering ook een beschadigd artikel bevatte.
We nemen dit mee in de evaluatie van onze transportmethoden om schade te voorkomen.
Dank voor uw feedback.

Cindy.