Baker Ross Nederland Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel regelmatig bij Bakerross en ze hebben mij (en vooral mijn kinderen) nooit teleurgesteld. Alles wordt altijd snel en compleet geleverd, ze hebben een enorme keuze, het is betaalbaar en van go... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wat er geleverd is was oke. Helaas wel te weinig bekertjes die wij wel direct nodig hadden. maar wel snelle service met terugbetaling.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd artikel geleverd (niet naar mijn zin) omruilen of het gewenste artikel bestellen was niet mogelijk. Dan moest er WEER een bestelling van 49 euro gedaan worden. Helaas hen ik hierdoor niet ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Was goede levering en alles goede kwaliteit. We hadden een grote bestelling nodig voor vakantie bijbelweek en ik heb hier alles gevonden. De prijs verhouding is soms nog goedkoper dan action. Ik ga hi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de materiais artísticos
  3. Loja de jogos

Sobre Baker Ross Nederland

Kunst & Knutsels Knutsel activiteiten Speelgoed Aanbiedingen Neem contact met op

Inspirerende creativiteit sinds 1974

We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.

We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!

Exclusieve producten

Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.

Geldteruggarantie

Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

528 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Keurig verpakt

Keurig verpakt , alleen jammer dat er niet aangegeven werd wanneer ( ongeveer de tijd)het bezorgt zou worden

Hallo Antoinette,
Fijn dat de verpakking goed was! We vinden het spijtig dat de bezorgtijd niet duidelijk was. We zullen dit bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Prima producten

Prima producten, prima levering!

Hallo,
Fijn dat onze producten en levering zo goed bevallen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Mooie produkten

Mooie produkten - precies zoals ik had verwacht.
En snel bezorgd.
Keurig ingepakt in een niet te grote doos.

Hallo,
Wat fijn dat de producten aan de verwachtingen voldeden en de bezorging snel en netjes was! We zijn blij met uw positieve feedback en dank voor uw tijd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Niet lang moeten wachten en werkelijk gekregen zoals beschreven in de advertentie

Hallo Patrick,
Fijn om te horen dat u niet lang hoefde te wachten en dat u het product heeft ontvangen zoals beschreven. Bedankt voor uw positieve feedback, dit waarderen wij zeer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bezorging duurde veel langer dan…

Bezorging duurde veel langer dan aangegeven en werd pas bezorgd na navraag.

Hallo,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat de bezorging langer duurde dan verwacht en pas na navraag plaatsvond. We nemen dit mee om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb beide pakketten nog niet…

Ik heb beide pakketten nog niet ontvangen

Hallo Elisabeth,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten. Het spijt ons zeer dat u dit probleem had met uw bestelling.
Een medewerker van onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie recht te zetten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb de bestelling nooit ontvangen.

Ik heb de bestelling nooit ontvangen.
Al vaker gemeld.
Met vr gr

Artheke van Oord

Hallo Artheke,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling is na weken wachten nog…

Bestelling is na weken wachten nog steeds niet gearriveerd en ik krijg al een tweede herinnering om een productreview te plaatsen.

Hallo Nienke,

Classificada 2 em 5 estrelas

Er is nog niks bezorgd......

Hallo Suzan,

De eerste keer besteld goede service

De eerste keer besteld goede service
Mooie dingen

Hallo,
Wat fijn dat onze service en producten u bevallen zijn! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Geen BakerRoss meer voor mij

Pakket zou met max 4 dagen geleverd worden. De track and trace bleef maar staan op de “overgedragen aan koerier” regel, daarom vanaf dag 5 mails gedaan naar BakerRoss. Elke keer zeiden ze alleen maar dat ze niks meer konden zien dan ikzelf in de track and trace. Dit duurde tot aan dag 9.

Toen via verzenddienst proberen te achterhalen waar mijn pakket bleef maar die gaven aan dat ze het pakket nooit gehad hadden.

Toen ik een hele boze mail stuurde naar BakerRoss met de mededeling: “jullie gaan of het onderzoek starten naar het vermiste pakket, of mijn geld terug storten” had ik ineens binnen no-time mijn geld terug.

Hallo Rianne,

Classificada 4 em 5 estrelas

Het ziet er allemaal leuk uit

Hallo,
Fijn dat alles er leuk uitziet! We waarderen uw vriendelijke feedback en zijn blij met uw positieve ervaring.

fijn winkelen bij Bakerross

jullie webshop is prettig en overzichtelijk
glas- + plastic kralen en pakketjes om mandjes te weven gekocht.
Het voldeed aan mijn verwachtingen en alles snel en netjes verpakt geleverd.

3 de fevereiro de 2026

Hallo Gerry,
Wat fijn dat onze webshop prettig en overzichtelijk is bevallen! We zijn blij te horen dat de kralen en weefpakketjes aan je verwachtingen voldeden en dat de levering snel en netjes was. Bedankt voor de positieve feedback!

Snelle service

Snelle service. Er zaten 2 gebroken items in. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik 2 nieuwe toegestuurd. Waar ze niet moeilijk over deden.Helaas daarvan weer 1 kapot.🥲

3 de fevereiro de 2026

Hallo Caroline,
Wat fijn dat de service snel was! Het spijt ons te horen dat er opnieuw een item kapot is aangekomen. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze verzending te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Volgens website binnen 2-4 werkdagen en…

Volgens website binnen 2-4 werkdagen en uiteindelijk duurde het 1,5 wk voordat het binnen was. Volgens website op voorraad dus dan is 1,5 echt veel te lang.

Hallo Elke,

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat het heel leuk knutselwerken zijn…

Omdat het heel leuk knutselwerken zijn voor alle leeftijden

Hallo Anja,
Wat fijn dat onze knutselwerken zo in de smaak vallen en geschikt zijn voor alle leeftijden! Dank u wel voor uw positieve terugkoppeling.

Goed verzorgd

Goed verzorgd, lekker

Hallo Wim,
Bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en de ontvangen service.
Het Baker Ross-team

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling is al meer dan 2 weken…

Mijn bestelling is al meer dan 2 weken onderweg

Hallo Romy,

Classificada 2 em 5 estrelas

Leveringstijd langer dan beloofd

Leveringstijd langer dan beloofd, hierdoor het knutselpakket pas ontvangen een dag na het kinderfeestje..

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk spul, kwaliteit niet altijd optimaal

Levering was redelijk snel. Pakketjes zijn heel leuk, al is het wel wat onstevig materiaal is. Uitleg helder, ook voor kleintjes. We hebben zeemeermin sleutelhangertjes gemaakt. Helaas zaten de helft van de kralen dicht met verf of verkeerd geboort waardoor de kinderen het knutseltje niet zelf konden maken. Dat was best vervelend op een kinderfeestje.