Hypotheekadviseur Niels heeft ons als starters fantastisch begeleid bij aankoop van onze woning. Deskundig én toegankelijk. Neemt de tijd om alles in makkelijk te begrijpen taal uit te leggen, waardoo... Ver mais
Voor het afsluiten van mijn verzekeringen, van reis- tot inboedel- en uitvaartverzekering, ben ik bij Balans heel fijn geholpen. De communicatie was superkort en duidelijk! Het laagdrempelige en... Ver mais
Heel blij met de hulp van Balans! Als leek vond ik het hypotheek en verzekeringsverhaal best ingewikkeld, maar zij legden alles in duidelijke ‘Jip en Janneke’ taal uit. Ze namen de tijd, luisterden go... Ver mais
Gewonnen! Balans wint de VVP Advies Award 2026. Op donderdag 1 oktober 2026 is Balans in het AFAS Theater in Leusden uitgeroepen tot Beste Financieel Advieskantoor van Nederland in de categorie Kleine Kantoren. Een kantoor uit Leeuwarden, vanuit ons roze pand aan het Blokhuisplein, dat de landelijke prijs mee naar huis neemt. We kunnen het zelf nog steeds bijna niet geloven! Welkom bij Balans, jouw partner in onafhankelijke financiële dienstverlening. Ons doel is om jou helderheid en zekerheid te geven over jouw financiële toekomst. Wij geloven dat écht onafhankelijk advies begint bij luisteren. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie, wensen en doelen goed te begrijpen. Wij werken volledig in jouw belang. Zonder binding aan banken, verzekeraars of andere financiële instellingen kunnen wij je objectief adviseren. Of het nu gaat om hypotheekadvies, pensioenplanning, vermogensopbouw of verzekeringen: wij kijken naar het totaalplaatje en zoeken altijd naar de oplossing die het beste bij jou past. Samen maken we een persoonlijk plan, gericht op zowel de korte als de lange termijn. Wij vertalen complexe financiële vraagstukken naar duidelijke taal, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Transparantie, betrouwbaarheid en maatwerk vormen de kern van onze aanpak. Bij Balans draait het om meer dan cijfers alleen: het gaat om rust, zekerheid en vertrouwen in je financiële toekomst. Met onze deskundigheid en betrokkenheid helpen wij jou om grip te krijgen op je geldzaken en stappen te zetten richting een stabiele, gezonde balans – nu én later. Financieel advies in normale mensentaal!
Blokhuisplein 14, 8911 LJ, Leeuwarden, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zoals gewoonlijk weer goed geregeld door Simon Smids.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Staan altijd voor je klaar. Helpen je met alles en nemen je zorgen uit handen! Fijne mensen en prettig samenwerken.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Al jaren klant en super tevreden. Staan altijd klaar met goed advies.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Deskundig, gastvrij en meedenkend. Prettige samenwerking en een laagdrempelige aanpak. Kortom: zeer tevreden.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Deskundig onafhankelijk advies over ons volledige spectrum van financiele zaken varierend van hypotheeklasten tot pensioenopbouw en beleggen.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Prettig en duidelijk gesprek. Goede praktische aanpak.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Hele prettige professionele samenwerking. Snel en duidelijk

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Veel aandacht voor de persoonlijke situatie dus heel blij mee!

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Fantastisch geholpen door Simon. Zijn collega’s zijn ook zeer kundig en professioneel. Zeer tevreden met de ondersteuning bij problemen!

Altijd goed advies!
Eerlijk betrouwbaar en altijd up to date qua kennis!

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Geeft goed advies, snelle reactie, verzekeringen goed geregeld bij balans!

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
We zijn hier,sinds kort, naar overgestapt omdat onze vorige tussenpersoon er nogal een onpersoonlijk rommeltje van maakte. En wat een verademing! Naast toegankelijk en meedenkend ook erg aardig en vooral kundig.
We zijn erg blij dat we weer serieus genomen worden en dat alles weer in goede vriendelijke handen is.
Top!

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Super bedrijf. Staan voor je klaar en denken met je mee.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Oplossingsgericht en creatief meedenken! Verder accuraat in opvolging en duidelijke communicatie

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Balans is DE partij van Leeuwarden voor Autolease, zakelijke & privé, Verzekeringen & Hypotheken. Zij zijn volledig in Balans. Fijne partij om mee samen te werken.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Zorgvuldig, geduldig, deskundig, sympathiek … gewoon een fijne en persoonlijke benadering.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Balans regelt het voor je!
Hier word je serieus genomen en helpen ze je altijd met een glimlach. Van hypotheek tot aov verzekering.
Kortom hier ga je nooit met tegenzin naartoe!

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Ik kom hier al sinds kleins af aan en inmiddels zijn zij mijn vaste adres voor al mijn verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Ik word altijd snel en duidelijk te woord gestaan en krijg eerlijk en deskundig advies. Als er iets aan de hand is, staan ze direct voor mij klaar en nemen ze alles uit handen. Van A tot Z wordt alles perfect geregeld. Dat geeft enorm veel rust en vertrouwen. Het grootste pluspunt is toch de persoonlijke aanpak. Ze zijn echt bij je betrokken en leggen alles in duidelijke taal uit in plaats van jargon. Een absolute aanrader.

Resposta da Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.
Fijne en lokale partij! Geven goed advies, zijn kundig in wat ze doen. Aanrader!