Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det rigtige udvalg, hurtig levering og den sødeste kunde mail ved bestilling. 5 hjerter for humør og personlig touch

Classificada 5 em 5 estrelas

Banditten har først og fremmest et rigtig godt udvalg af legetøj og tøjdyr. Jeg har bestilt fra dem flere gange og har intet negativt at berette. De har pakket og afsendt mine ordrer hurtigt og min... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

5 ud af 5! Jeg bestilte mine varer få dage før jul, og fik allerede tilsendt dem 2 dage efter. Jeg blev undervejs underrettet omkring leveringsprocessen via mail (meget søde kreative mails forresten:... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Eva, Malene og Susanne. Aldrig har jeg i mit lange liv, på 79 år, moret mig så meget over en (ordrebekræftelse) meddelelse om at min bestilte vare er pakket og afsendt. Hvor er det forfrisk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja para bebé
  3. Loja de moda infantil

Escrito pela empresa

Bandittens børneunivers består af vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. Vi har over 20 års erfaring med fantastisk legetøj og børneinteriør, så du kan trygt handle hos os. Hos Banditten finder du et stort udvalg legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis gratis alt ind i vores eget smukke gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Vi har nemlig ingen byttefrist på gaver købt i vores fysiske butik, så der er intet hastværk og man kan komme når som helst det passer ind i hverdagen. Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. Besøg os på Østerbrogade 138 eller kig forbi vores webshop www.banditten.dk. Vi glæder os til at se dig!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Service på højt plan. Fantastisk mail fra jer.

Nu har jeg godt nok ikke modtaget jeres pakke endnu. Men jeg glæder mig. Men indtil nu meget tilfreds.
Jeg ledte efter nogle småting, og jeres hjemmeside var perfekt med et kæmpe udvalg. Nu har jeg lige modtaget en mail, om at min pakke er afsendt. Men ikke bare en normal standard mail: din pakke er på vej. Nej der var en lang, virkelig sød og sjov beskrivelse, af pakkens vej (samarbejde, fællessang, rundkreds, optog, og hvad i ellers laver (det lyder som en rigtig hyggelig arbejdsplads). Det fik et kæmpe smil på min læbe, der er langt tanke og service i den (I går den ekstra mile for jeres kunder). Så nu glæder jeg mig bare endnu mere til min pakke. Hvis pakken er som servicen er indtil nu, så handler jeg hos jer igen. Rigtig weekend til jer.

9 de julho de 2021

Kære Eva, Malene og Susanne

Kære Eva, Malene og Susanne.
Hvor er det forfriskende, og tilmed hurtig ekspedition.
I øvrigt var prisen lidt lavere end kokurrentens.
Vil helt sikkert vende tilbage næste gang et af mine oldebørn ønsker sig legetøj.
De bedste hilsener
Randi Sørensen, Skjern

25 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig er jeg blevet så glad…

Aldrig er jeg blevet så glad for en leveringsmail. Super god stil at gøre sig så umage. Køb noget - så prøver du selv at føle dig særlig. Jeg gemmer helst sikkert Banditten som favoritleverandør. Og samtidig hurtigt levering.
Jeg er BANDITTEN-fan :)

11 de junho de 2021

Helt perfekt

Bestilte denne søde kanin bamse med unger til min datters fødselsdag.
Pakken kom hurtig og var godt pakket ind, og bamsen var endnu sødere i virkeligheden!
Desværre var pakken godt skadet ved modtagelse, men dette er GLS som får den dårlige anmeldelse.
Men banditten.dk får helt klart 5 stjerner!

21 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Superb products, exemplary service!

Banditten offers a carefully curated selection of superb toys and creative supplies. The selection, from traditional to magical to educational to whimsical, reflects the expertise, commitment, and passion of everyone who works there. Customer service is professional, witty, knowledgeable - all exemplary!

15 de abril de 2021

Fantastisk og hurtig kundeservice

Fantastisk og hurtig kundeservice. Fin vare der levede op til forventningerne og den bedste afsendelsesmail, jeg nogensinde har modtaget. Glæder mig til at handle hos jer igen.

29 de março de 2021

Kan anbefales.

Kan anbefales.
Havde købt trylletuscher, kunne ikke få den hvide til at fungere, var helt tør, fik nye, virkelig flot behandling.

12 de fevereiro de 2021

Manglende svar

Bestilte varerne torsdag formiddag og modtog dem først tirsdag. De blev ellers bestilt, så vi kunne nå at have haft min søns nye madkasse til mandag morgen, når han skulle starte i en ny vuggestue - men leveringen er hvad der kan ske. Det kan jo ligeså godt være GLS der har været lidt langsomme.

Dog modtog vi en madkasse, som ikke så ny ud. Skrev en mail til deres kundeservice, og beskrev min problematik - her en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget fra dem.

UPDATE: Kort efter den oprindelige anmeldelse fik jeg et rigtig fint svar på mail. Jeg har fuld forståelse for, at vores nuværende Covid-19 situation har en betydning, for en virksomheds virke, hvorfor jeg har ændret vurderingen fra 3 til 5 stjerner, og derudover vælger, at give hjemmesiden en ny chance ved på et andet tidspunkt, at bestille varer fra banditten.com

Tak til Malene for en god kundeservice! :-)

11 de fevereiro de 2021

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte 4 Smølfe-albums, og de blev pakket rigtig godt og afsendt samme dag. Det endte faktisk med at jeg havde dem ca. 20 timer efter bestilling.
Mange tak for god service.

5 de fevereiro de 2021

Forfriskende firma!

Hurtig levering, perfekt gave og smuk indpakning! Og en god portion humor, men det opdager du selv når du ligger din ordre. Det har været forfriskende at opleve at der står mennesker bag dette firma som har tænkt over kundens oplevelse. Tak!

23 de janeiro de 2021

Kære Kathe,

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre humoren gik hele vejen igennem. Vi har jo brug for lidt ekstra grin til tider :)
Vi håber du er blevet glad for din ordre, og så vil vi glæde os til at kunne hjælpe dig igen på et andet tidspunkt.

Bandittens team

Hurtigt og sjov

Det har godt nok været dejligt ,
At købe ind hos jer , så sjovt med kommentaren fra jer hvordan i har sendt pakken afsted i har da god humor 😄, ikke sidste gang jeg har handle hos jer , meget hurtigt levering , så fint det hele
Vh Vibeke

19 de janeiro de 2021

Kære Vibeke,

Hvor er vi glade for at du har taget dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse af os! Vi håber du er blevet rigtig glade for dine varer og ellers er kommet godt ind i det nye år :)

Alle os fra Banditten

Så langt så godt

Så langt så godt. Og hold nu op en indstilling, ren optur. Glæder mig så meget. Ikke sidste gang at I hører fra mig. Forhåbentlig bliver jeg mormor på et tidspunkt 🤩👍💯🤧

18 de janeiro de 2021

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for du har taget dig tid til at skrive :)
Vi håber du er blevet glad for den fine paraply, den er da festlig her i kolde januar :)

Susanne, Tamia, Anne, Nikoline og Malene

Flot betjening

Hurtig og flot behandling af min ordre. Tak.

14 de janeiro de 2021

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse - den varmer gevaldigt i disse tider.

Vi håber du får god brug af dine varer du har købt :)

Bandittens team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais