Hyggeligt lokalt hotel med super god…
Hyggeligt lokalt hotel med super god service og fantastisk lækker mad.
Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Hyggeligt lokalt hotel med super god service og fantastisk lækker mad.
Vi har lige holdt en stor fest på Banegaardshotellet i Vojens med musik. Og der er kun en ting at sige: super flot. Lige fra starten fantastik fint samarbejde omkring planlægning af festen, smuk borddækning/pynt og dejlig og velsmagende (og rigelig) mad. Der blev hele tiden fyldt op i glassene, og ingen gæster manglede noget. I det hele taget super service og valuta for pengene. Kan varmt anbefale hotellet.
Var til privat fest på Banegaardshotellet i Vojens, hvor vi også overnattede. Kanon lækker mad, super betjening, morgenmaden helt perfekt, kan kun anbefale stedet Max. 👍
Vi har været på Banegaardshotellet flere gange for at spise, og vi er ALDRIG blevet skuffet.
Restauranten er simpelthen så hyggelig og betjeningen er i top - Og så er der maden. Denne gang besluttede 2 os for, at bestille smørrebrød. Hold nu op hvor var de bare lækre. Det hele smagte godt, men kartoffelmaden fortjener en ekstra stjerne. Den sidste gæst bestilte et stjerneskud, og her kan man også kun blive glad. Fantastiske råvarer og der er kræset for kvaliteten.
Det er helt bestemt ikke sidste gang vi spiser på Banegaardshotellet. Tak for super lækker mad.
Og Vojens - vi håber I passer godt på hotellet og støtter dem - det har de fortjent.
Super Hotel. Ikke luksus, men fuld valuta for pengene.
Banegaardshotellet i Vojens var vært for 10 motorcykelfolk fra Holbæk til 3 overnatninger. Fin modtagelse og med reserverede p. pladser.
Fine værelser, rene og pæne, lidt oldschool.
Rigtig god forplejning både morgen og aften.
Meget overkommelige priser i forhold til det vi modtog.
Værtspar og ansatte meget venlige og imødekommende.
Vores bedste anbefaling.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.