Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg fik den vare jeg havde bestilt, så 100% tilfredshed der, men hvorfor det skal koste 50 kr i fragt til en pakke shop for et brev med GLS og tage 6 dage, når jeg for 29 kr også med GLS kan få hjemm... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt frø 2 gange. Første gang paulownia anden gang australsk kærlighedstræ, som jeg før har fået fine resultater med. Til trods for at jeg fulgte vejledningen på hjemmesiden til punkt og prikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kjent Bjarne's frø og planter siden 2014 og jeg har bestilt derfra mange gange. Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer. Bjarne er kjent for sine rundhåndede gara... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har flere gange bestilt varer hos Barney. Og hver gang er varerne kommet hurtigt ud af virksomheden, hvorimod PostNord er nogle sløser*ve. Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfø... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Hurtig levering

De har stort udvalg og mange specielle frø til rimelige priser. Har handlet der flere gange med god service.

26 de abril de 2012

Fantastisk service

Jeg har igennem flere år bestilt frø hos Bjarne. Det har altid været en super oplevelse med spændende frø og ultra kort leveringstid. Der er rigeligt med frø i pakkerne så kæmpe thumbs up herfra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Ikke andet end roser herfra. Super stort og spændende udvalg på hjemmesiden, nærmest øjeblikkelig levering, gode vejledninger på hjemmesiden, og manden svarer hurtigt på spørgsmål via mail eller FB... Så super biks, der klart kan anbefales til alle plante/havenørder.

troværdig service

Jeg fik en meget god service og produktoplysning så det er absolut motiverende at handle hos Barney.

Classificada 4 em 5 estrelas

Frø til drivhuset

Har haft problemer med manglende spiring af et hold tomatfrø.
Kom 4 planter ud af en pose med min. 10 frø.
De andre slags tomatfrø har spiret fint. Nu glæder jeg mig til at høste tomater fra drivhuset.
Jeg har lige sået agurkefrøene i dag, så venter med spænding på om det giver nogle planter.
Jeg har også købt rødbedefrø (både gule og røde) og pastinakfrø. Det er lidt for tidligt at så dem endnu, men håber på god avl der.
Ellers plejer det at være fint med leverance og frøkvalitet fra Barney.

21 de abril de 2012
Classificada 5 em 5 estrelas

Det hurtigste sted på nettet

Jeg har nu handlet med Bjarne, to gange og kan kun anbefale biksen. Første gang fik jeg mine varer dagen efter og anden gang, fik jeg dem to dage efter bestilling. Det er service.
Det kunne måske være rart med, lidt mere dyrkningsvejledning, på nogle af de mere specielle frø, men ellers kan man finde meget på nettet.

20 de abril de 2012

topkarakter

Fin service, at man kan maile spørgsmål og få svar med det samme.

20 de abril de 2012
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais