Einwandfreies, gebrauchtes Ersatzteil für meinen 20 Jahre alten Peugeot gefunden. Schön das es sowas noch gibt.
Leia as opiniões dos outros
Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions
Informações de contacto
Sluisweg 18, 6581 KA, Malden, Holanda
- www.bartebben.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Fundgrube
Geweldige service!
Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf als er dingen mis gaan. En,...Bart Ebben heeft ronduit bewezen een betrouwbare firma te zijn. Ik had een onderdeel besteld die goed moest zijn volgens de firma Bart Ebben. Echter, bij montage in de lokale garage kwam de monteur erachter dat het onderdeel tóch niet goed was. Uiteraard moest ik de inbouwkosten betalen aan de garage en mijns inziens was ik in mijn ogen hier niet verantwoordelijk voor omdat het geleverde onderdeel niet goed was. Gebeld en het probleem uitgelegd. Na een week samen om tafel gegaan met de heren van Bart Ebben en we zijn er goed uitgekomen. Ik werd vanaf moment één serieus genomen. Daarnaast kreeg ik nog een mooie rondleiding waar ik met veel plezier op terugkijk. Dank aan Dylan en collega's voor de geweldige service! Dit soort bedrijven zijn echt schaars aan het worden. Ik beveel dit bedrijf 100% aan bij Peugeot liefhebbers!
Das Steuergerät für die elektrischen meines Peugeot 1007
Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so seltenes Auto wie den Peugeot 1007 liefern konnte. Gut finde ich auch, dass die gebrauchten Ersatzteile auf ihre Funktion durch Bart Ebben überprüft wurden. Ich bin sehr zufrieden mit der Lieferung möchte Bart Ebben weiterempfehlen. Sollte ich wieder ein Ersatzteil für meinen Peugeot benötigen, werde ich wieder bei Bart Ebben bestellen.
ATTENTION ESCROC VOLEUR
Attention c'est pas des spécialistes c'est des voleurs Ils disent les pièces sont contrôlées mais c'est faux J'ai acheté une pompe à injection 214euros J'ai payé le mécanicien 300 euros pour la montée Elle fuyait de partout Elle ne fonctionnait pas c'est inadmissible Les pièces ne sont pas contrôlées Je dois donc repayer encore une deuxième fois le mécanicien
Handschoenenkadtje C3
Handschoenenkastje voor mijn oude citroen C3 binnen gekregen, past perfect ziet er netjes uit. Super snelle levering, netjes verpakt en een kleine attentie in de doos, waar zie je dat nog!
Komen afspraken na. Snelle communicatie.
Ik heb hier verstuivers gekocht en vooraf afgesproken dat ze omgeruild mochten worden als ze niet goed testen. Dit hebben ze zonder blikken of blozen 3x gedaan. Betrouwbare partij👍
Geweldige service
Geweldige service! Onlangs een tweedehands startmotor gekocht voor mijn 206cc maar helaas werkte deze niet helemaal naar behoren, zonder problemen om mogen ruilen, nu start de wagen weer als nieuw!!!
In een woord: geweldige service!
Je recommande vivement ce magasin pour…
Je recommande vivement ce magasin pour vos piéces auto. Trés professionnel et a l'écoute.
Envoi par DHL.
Goed en betrouwbare adviezen
Goed en betrouwbare adviezen. Deskundig personeel. Fijn contact nooit het gevoel een nummer te zijn.
Snel en zoals beloofd.
Snelle levering goed ingepakt om beschadiging te voorkomen en daar naast de bestelling ook nog een notitie blokje gekregen. Helemaal niet nodig maar toch handig. Zal zeker weer bestellen als ik iets voor mijn Peugeot nodig heb.
Snelle en goede service en snelle…
Snelle en goede service en snelle verzending waar men van op aan kan
snel geleverd
Had een addbluetank nodig voor onze…
Had een addbluetank nodig voor onze auto best prijzig product ik heb gebeld en wordt egt goed geholpen en had de juiste gevonden en besteld.
Voordat het werd opgestuurd wordt ik gebeld opnieuw om het te bevestigen of hetzelfde product was zo een fijne service.
Alles verliep zo goed en was zo lang aan het zoeken en heb het gevonden 3 maanden heb ik bij die citroen dealer gewacht op dit product en was niet beschikbaar hier gelijk de volgende dag binnen heerlijk.
Aanrader! Prima conbtact en snelle service
Keurig advies na telefonisch contact. Snelle levering.

Makkelijk onderdelen vinden.
Makkelijk onderdelen vinden.
Prima service. Perfecte bezorging.

Raamschakelaar voor Peugeot 307 Break
Een raamschakelaar voor een Peugeot 307 break uit 2005 besteld.
Snelle bevestiging dat de bestelling gelukt was en onderweg. Goed verpakt aangekomen en alles tegen een prima prijs. Alles werkt weer tiptop!

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.