Basserne.dk Opiniões 5

2,5

1. Loja de música

Informação fornecida por diversas fontes externas

Basserne - Basserne

2,5

Mau

Totalt intetsigende tegninger.

Jeg har holdt Basserne næsten fra starten, men kvaliteten er godt nok blevet ringe:
Prøv at se ansigterne på Frk. Olsen & Sjanten: Totalt udtryksløse og fuldstændig samme billede igennem en hel sketch. Tegneren har da et nemt job. Som regel bliver de første sider "læst" meget hurtigt indtil man kommer til Pondus, og alle de andre morsomme sider. Selv Rødøje kan man fnise over, men ikke Basserne mere. Selv forsiderne er blevet totalt intetsigende.
I har vist tabt gnisten derinde, øv, øv & tre gange øv.

7 de outubro de 2024

Flyttefirma Basserne - Pas på!

Jeg vil hermed advare andre i at bruge flyttefirmaet Basserne, efter en ellers rigtig god oplevelse med 1. Manden som besigtiget vores ejendele, blev vi enige om at bruge dem som vores flyttefolk, samt opbevaring i 5 dage. Efter nogen forsinkelse kom vores møbler, mm. Men......hold nu op hvor var der mange ridser og ødelagte møbler. Bilen var for lille og alting mast. Dette gjorde vi selvfølgelig opmærksomt på, men lige lidt hjælper det. Det har taget en del tid at komme mig efter oplevelsen og vi havde egentlig også troet på at deres forsikring ville dække, men efter at have forsøgt at få en tilbagemelding både pr telefon og mail over 10 gange, har vi nu opgivet.

17 de outubro de 2018

Utrolig dårlig kundeservice.

>>>13 numre af Basserne
+ Jubilæums DVD
Kun 399,00 kr.<<<
Et godt tilbud i betragtning af at DVD'en ikke kommer? Utallige henvendelser både på deres hjemmeside og på Facebook = ingen reaktioner?

9 de setembro de 2013

God spas

Er abonnent og tjekker jævnligt hjemmesiden.

Der er fin og over skuelig og giver de oplysninger og tilbud jeg skal bruge. Go så giver en et godt grin med på vejen.

23 de agosto de 2010

godt blad

jeg læser tit basserne og det er meget sjove serierne der i.kan også godt lide at man kan læse et online basserne blad med sjove serier og kan især godt lide det gode forsider det kommer med.

23 de agosto de 2010

É esta a sua empresa?