Beamerlampenexpert.nl Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goede beamer! Wij zijn een tijdje opzoek geweest naar een beamer om in het weekend met de kids een leuke film te kijken. Toen ik hier met deze vraag aankwam werd ik uitstekend geholpen! Kortom a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig aardige mensen die mij fantastisch hebben geholpen aan de juiste beamer! Levering was ook nog eens heel snel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Er wordt op de website gesuggereerd dat er A-merk materiaal wordt verkocht in een "universele" behuizing, De beamerlamp die wij hadden besteld paste niet, omdat de behuizing een verkeerd forma... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Uitstekende, professionele service. Ik zocht een vervangende lamp voor een bijna 20 jaar oude beamer. Ik ben daarbij goed geholpen. Uiteindelijk is het niet gelukt: de (tweede!) lamp die volgens de fa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Sobre Beamerlampenexpert.nl

Alle beamerlampen online, gemakkelijk te vinden en direct online te bestellen.

Zoals onze naam al zegt, houden wij ons alleen bezig met beamerlampen, stoffilters, afstandsbedieningen en alle overige accessoires voor uw beamer.

U kunt al meer dan 18 jaar bij ons terecht voor alle soorten en merken beamerlampen.

Ruim 18 jaar ervaring

Beamerlampenexpert verzendt al sinds 2003 beamerlampen, uw bestelling is dus in vertrouwde handen.

Beamers

Grote voorraad beamerlampen van alle bekende beamermerken.

Beamerlampen

Originele beamerlampen. Verschillende lampopties mogelijk.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

39 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een echte topper!!!

Met een woord "Geweldig!!".
Om half 5 de lamp telefonisch besteld en de volgende ochtend kon ik de lamp al plaatsen.
Telefonisch kreeg ik correcte antwoorden op mijn vraag.
Ook fijn dat we de rekening achteraf konden betalen. Was geen enkel probleem.
Jullie doen niet moeilijk en denken echt mee. TOPPIE!!!

9 de junho de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

klein zesje

Er werd aangegeven dat de bestelling op dinsdag geleverd zou worden.
Snipperdag genomen.
Toen kreeg ik dinsdag een mail dat het een dag later geleverd werd.

11 de abril de 2015

Uitmuntende service!

Nadat de bestelling geplaatst was, bleek de lamp niet op voorraad. Echter werden mij een drietal opties aangeboden, waarbij ik een andere keus heb gemaakt, die nog beduidend goedkoper uitviel ook.
In de "nazorg" m.b.v. de e-mail werd mij aan alle kanten hulp aangeboden d.m.v. video-instructie of persoonlijk.
De nieuw lamp draait als een zonnetje en ik ben dan ook enorm tevreden over de hulp, service en ondersteuning.
Kortom, ..... dikke aanrader!!

1 de dezembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima, van bestelling tot levering

Het zoeken naar de juiste lamp werkt uitstekend. Er kan op diverse manier gezocht worden. Daarnaast is de levering erg snel en krijgt men, indien gekozen, de factuur netjes op tijd via de mail.

24 de novembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en zoals besteld een echte originele lampmodule ontvangen

Helaas na diverse slechte ervaringen bij andere ogenschijnlijk "goedkopere" webshops nu weer een originele lampmodule in mijn projector. Qua prijs in 1e instantie misschien niet de goedkoopste maar je krijgt tenminste wat je besteld en op de lange termijn...

Ik kan enkel aanraden originele modules te kopen. Grote kans dat uw projector stuk gaat doordat "fake" lampen vaak meer stroom verbruiken omdat ze niet van het exact juiste type zijn (waardoor de lampvoeding stuk gaat) en minder lichtopbrengst hebben (o.a. door minder nauwkeurige lampmodule en lampplaatsing in reflector).

Uit persoonlijke ervaring, minder licht bij 0 uur op stand "high" dan mijn originele lamp na 1800u! in stand "normal" en na 300 uur gewoon onbruikbaar. Ze kosten de helft en je krijgt nog niet de helft...

Nu kijk ik weer tevreden en presteert de projector als nieuw!

1 de outubro de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede en betrouwbare service en advisering.

Gelijk aan mijn mening dat Ramon een goede en betrouwbare advisering gaf. Alleen gaf hij technisch gezien teveel info en keuze wat mij deed twijfelen of het wel hetgeen
was wat ik wilde bestellen.
Uiteindelijk na wat e-mail verkeer er wel uitgekomen en toen de bestelde lamp bij mij binnen kwam bleek het volledig identiek te zijn als het origineel.
Had ik mij dus voor niets druk gemaakt of het wel zou passen.
Conclusie is dat ik op bovenstaande na eigenlijk wel 5 sterren wilde geven.

17 de março de 2014

super.

super... meer kan ik er niet van maken super snel ook.
super klant vriendelijk.

1 de fevereiro de 2014