Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver mais
Varan levererades på ett smidigt sätt och alla varor var intakta. Hur produkten är vet jag inte än har endast tvättat håret en gång med varorna, men har inga negativa upplevelser iallafall.
Super snabb leverans, bland den snabbaste jag upplevt när jag handlat på nätet. Jag fick alla varor som jag beställt och jag är mycket nöjd med produkterna en till sak var att det gick att betala via... Ver mais
Informações sobre a empresa
Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.
Informações de contacto
Klaregade 21 , 5000, Odense C, Dinamarca
- +46 40 668 85 06
- Webshop@beautycos.se
- www.beautycos.se
Respondeu a 37% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Beställde schampo för över 1700kr och…
Beställde schampo för över 1700kr och ena flaskan har gått sönder och det hade bara läckt på självaste emballaget som den var inlindad i och när jag skickar bilder till de så säger de att de behöver bilder på hela kartongen men jag har skrivit hundra gånger att jag har slängt den och att det inte var något konstigt med självaste kartongen. Första och sista gången jag beställer från er!
Stort utbud
Stort utbud. Snabb leverans och bra betal- och leverans alternativ.
Bra service
Bra service, beställningen levererades snabbt och i gott skick. Tack!
Hittade produkterna jag behövde
Hittade produkterna jag behövde, snabb leverans.
smärtfritt
Snabb och exakt leverans🙏🏽
Mycket nöjd
Aldrig fått varor så snabbt,mycket nöjd och bra priser.Kommer att handla fler gånger av er
Aldrig mer
Beställde fel vara därefter annulerade jag beställningen innan de skickade iväg den. Fick återbetalning med 108 kronor mindre tre veckor senare! Aldrig mer
Här finns allt du behöver
Här finns allt du behöver , snabb leverans och trygg handel !
Hittade det jag sökte
Hittade det jag sökte, det var enkelt, snabbt och smidigt. Bra betalningssätt.
Bra utbud
Bra utbud, lite lägre priser och snabb leverans. Rekommenderas!
Äkta produkter
Äkta produkter, bra pris och felfri leverans 😍
Snabb leveranstid
Snabb leveranstid! Väldigt nöjd med varorna!
Mycket bra utbud och snabb leverans
Mycket bra utbud och snabb leverans! Kommer absolut beställa igen!
Bra produkter,snabb leverans.
Bra produkter,snabb leverans.
Mycket nöjd hälsar Eva
De säljer utgångna produkter
Det här är den värsta webbutiken som säljer utgångna produkter och sedan vägrar ta tillbaka dem.
Jag skrev till Schwarzkopf och bad dem kontrollera batch-koden 0221386905 och de svarade att « Det vi kan se är att den gick ut 2018 och på bilden kan vi se att det är en gammal kork, dvs. en gammal produkt.
Vi I Sverige säljer inte till BEAUTYCOS»
Var försiktiga när ni köper Schwarzkopf-produkter, eftersom företaget Schwarzkopf inte levererar sina produkter till denna webbplats

Resposta da BEAUTYCOS.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.