Behanggigant Opiniões 2443

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

er liep wat fout bij de bestelling , maar dit is super en snel opgelost door S. Top Service !! Behang zeer goede kwaliteit en zoals op afbeelding zeer tevreden! ... maar snel die volgende bestelli... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat het behang altijd goed is wat er weg komt , jullie moeten alleen een andere bezorgdienst gaan zoeken , wat is dat GLS slecht zeg , alleen daarom zou ik eigenlijk al haast niet meer bij jullie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitermate tevreden met dit bedrijf, levering is snel, goeie kwaliteit behang. De chat werkt ook uitmuntend, vond een behang die ik wilde kopen maar kon er via de site maar 5 bestellen, even chatten i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de papel de parede

Sobre Behanggigant

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een webshop gespecialiseerd in het in en verkopen van restantpartijen en overtollige voorraden behang. Wij hebben wekelijks wissende voorraden. Wij verkopen verschillende kwaliteiten behang. Onder ander, vlies behang, vinyl behang, papier behang en uiteraard glasweefsel behang.

Met meer dan 25000 rollen behang op voorraad en meer dan 2500 verschillende soorten behang is er bij ons altijd wel wat leuks te vinden. Wij krijgen wekelijks nieuwe voorraad behang binnen.

Ook hebben wij een ruim aanbod van fotobehang, kamerschermen en canvasschilderijen in het assortiment.

Wij heten u van harte welkom op onze site www.behanggigant.nl

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Top service !

er liep wat fout bij de bestelling , maar dit is super en snel opgelost door S.
Top Service !!
Behang zeer goede kwaliteit en zoals op afbeelding
zeer tevreden! ... maar snel die volgende bestelling plaatsen ;-)

10 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Retour wordt niet terug betaald

Retour wordt niet terug betaald, reageren niet op mails, WhatsApp, telefoontjes.

2 de junho de 2026

Resposta da Behanggigant

Graag ontvangen wij toch even een mail hierover op info@behanggigant.nl. Dan kunnen we even met je meekijken. Let ook even op je spambox. Daar komt soms ook mail in terecht.

Classificada 1 em 5 estrelas

ik had behang besteld komt totaal niet…

ik had behang besteld komt totaal niet overheen met wat ik zag op internet. dus terug sturen nu heb ik zo wel voor als bezorgen en terugsturen 30 euro uitgegeven en wat heb ik nul komma nul maar wel een hoop geld kwijt besteld hier niet weer

8 de junho de 2026

Resposta da Behanggigant

Hallo Cathy, met de lage prijzen die wij hanteren kunnen wij helaas niet alle bezorgkosten voor onze rekening nemen. We proberen ons behang ook voor mensen met een smalle beurs betaalbaar te houden. Daarom zijn onze prijzen ook zo extreem laag. Komt een order compleet terug dan wordt het complete aankoopbedrag gecrediteerd.

Classificada 3 em 5 estrelas

Coulance

2 weken retourtermijn wordt wel strikt gehanteerd. Kregen sleutel van nieuwe woning 3 weken na levering behang. Muren waren zo slecht en het behang te dun dat behangen niet mogelijk bleek. Kan niet meer geretourneerd worden. Coulance is dus ver te zoeken

30 de maio de 2026

Grote keuze, mooie prijzen

Hele grote keuze, voor hele fijne prijzen.
Het behang wordt snel verzonden en goed verpakt.

Resposta da Behanggigant

Super om te horen. Bedankt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het behang gebruiken wij voor de musical.

Voor de prijs van €6,99 ontvingen we een heel stevig behang. Goed ingepakt en snel geleverd. Volgend jaar bestellen we hier zeker weer.

Resposta da Behanggigant

Bedankt voor je mooie recensie.

Aanrader

Mooi behang, goede prijs en snelle levering!

Resposta da Behanggigant

Bedankt voor je mooie recensie. Daar doen we het voor.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een slechte ervaring en bedrijf 20…

Wat een slechte ervaring en bedrijf 20 stuks besteld 9 ontvangen 5goede kleur 3 verkeerde kleur en de rest heb ik niet ontvangen contact opgenomen niemand neemt het op ook via e-mail vandaar 1 ster en als dit niet opgelost word ga ik klacht indienen

29 de maio de 2026

Resposta da Behanggigant

Zou je ons even een mail willen sturen op info@behanggigant.nl? Dan kunnen we even met je meekijken voor een oplossing. Het kan niet zo zijn dat je maar de helft van je bestelling hebt ontvangen. Let ook even op je spambox. Daar komt soms ook mail in terecht.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit reactie van ze gehad, en nooit mijn geld terug!

Nog nooit zo'n slechte ervaring met een webwinkel/bedrijf gehad. Op 5 januari een bestelling gedaan, 12 januari was deze onderweg. Helaas paste de kleur niet en wilde ik even weten of het retouren op eigen kosten was(had alvorens de aankoop al gekeken of retour mogelijk en dit was zo), vervolgens een bericht naar ze gestuurd op WhatsApp en na geen reactie maar gebeld. Echter nooit een reactie mogen ontvangen en ze nooit telefonisch te pakken gekregen. Tóch de bestelling, welke ongeopend + netjes in hun eigen doos, op eigen kosten geretourneerd. Hierbij met track & trace gekeken of het afgeleverd was, en dit was zo. Nog steeds nergens op een antwoord gehad via WhatsApp. Ik heb de screenshots van postNL gedeeld met ze via WhatsApp, en heb ze inmiddels al tig keer geprobeerd te bellen maar er word nooit geantwoord. Ik heb mijn geld nooit ontvangen. Geen betrouwbaar bedrijf als je het mij vraagt!

5 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.