Vandaag, was het dan zover.. Behangservice Nederland BV zou komen om de muren te voorzien van Renovliesbehang en af re rollen met kleur 9010. Het totale plaatje is boven verwachting gerealiseerd, z... Ver mais
Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen! Vanaf het eerste contact hadden we al een goed gevoel en tijdens het hele proces zijn we supergoed geholpen. De twee med... Ver mais
We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... Ver mais
We hebben onze nieuwbouw woning laten doen door dit topbedrijf Wat een service, mooi prijs en goeie communicatie Onze hele woning gedaan in 4 dagen Alles stucken, renovliezen,kitten en sausen Z... Ver mais
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Top bedrijf! Zeer vriendelijke professionele gasten. Ze weten wat ze doen en hebben oog voor perfectie.
Onze woning is van casco naar een echt huis getoverd in een paar dagen. Blij dat wij op de begane grond en in de “masterbedroom” de wanden hebben laten egaliseren en je ziet wel echt een verschil in eind resultaat met de ruimtes waar wij dit niet hebben gedaan!
Al met al zijn wij zeer tevreden met het eind resultaat, de service, het meedenken en de flexibiliteit van de jongens.
Behangservice Nederland heeft super werk geleverd. Vriendelijk, professioneel en ze denken mee. Zeker aan te raden.

Resposta da Behangservice Nederland
Mijn nieuwbouw appartement met renovlies laten behangen en sauzen.
Het is prima geregeld, flexibel.
Echter, bij het inmeten een vervelend gevoel over gehouden dat er ineens een dun laagje stuc gedaan moest worden en dan pas renovlies, waarbij je wordt geconfronteerd met kosten die hoger waren dan het hele offertebedrag. Hier dan ook niet akkoord mee gegaan en blij toe. Het behang zit er goed op, ik heb zelfs mensen over de vloer gehad die dachten dat er gestuct was.
Bij het sauzen is alleen de onderste rand van de muur overgeslagen. Hierover een e-mail gestuurd en kreeg vlot reactie dat het doorgezet werd naar de projectmanager. Helaas niemand meer gehoord en nu dus zelf de muren moeten bijwerken, aangezien de vloer gelegd moet gaan worden. Jammer!
Update 11-12-'22:
Afgelopen week benaderd door Behangservice Nederland, kennelijk was er vanuit hun naar de werklieden verzocht contact op te nemen, dat is helaas nooit gebeurd. Samen tot een passende oplossing gekomen.

Resposta da Behangservice Nederland
Yehhh!!!!! De klus is geklaard en hoe …… dik tevreden zijn we. Hardwerkende, vriendelijke mannen hebben onze muren gestuct en vervolgens gerenovliest. Het resultaat is gladde, strakke muren. Christopher -onze contactpersoon- is bijzonder vriendelijk en meedenkend. Een dikke pluim voor het team van Behangservice Nederland.

Resposta da Behangservice Nederland
Behangservice heeft een mooi resultaat opgeleverd (dankzij Kien en Romeo), waardoor onze woning een stuk mooier is geworden. Het resultaat is erg goed te noemen. Verder is de communicatie goed en hanteren ze een goede prijs. Een echte aanrader dus!

Resposta da Behangservice Nederland
Fantastisch werk geleverd. Romeo en Kien kwamen helemaal vanuit Rotterdam naar Groningen en zijn niet eerder gestopt dan dat de klus naar volle tevredenheid geklaard was. Wij kunnen deze mannen van harte aanbevelen. Helaas kunnen we maar 5 sterren geven. Die zijn meer dan verdiend.

Resposta da Behangservice Nederland
In december jl. heeft Behangservice Nederland in onze nieuwe woning stukadoorswerk gedaan, vanwege de slechte kwaliteit van oplevering, en tevens met renovlies de wanden behangen en gesausd. Aan het einde hebben wij gezegd niet tevreden te zijn met het resultaat. Ik heb daarover 2 mails gestuurd, maar daar is niet op gereageerd. Achteraf blijkt dat deze niet goed zijn aangekomen. Ik was verbaasd en boos. Toen dit duidelijk werd heeft Behangservice Nederland direct gereageerd door hier te komen en te kijken naar wat niet goed gedaan is. Gesignaleerd werd dat het stucwerk niet goed gegaan was. En dat had gevolgen voor de rest. Ze zijn toen gelijk met met het voorstel gekomen om alles in orde te maken.
En dat is gebeurd. Er zijn heel wat manuren in gestoken en het resultaat mag er echt zijn.
We zijn nu goed tevreden over hun werk!

Super en snel perfect 300m2 behangt en gesaust 125m2 gestuct
In 4 dagen
Bedankt nog Chris

Resposta da Behangservice Nederland
Goede service en super resultaat
Een dag voordat de behangers zouden beginnen is Christopher langs geweest om de wanden van onze nieuwbouwwoning te beoordelen en een plan van aanpak te maken. Dat was flink slikken, want volgens hem waren onze muren niet behangklaar (zoals beloofd uit de bouw) vanwege de vele bubbels en pukkels en zou schuren+behangen op deze manier echt geen mooi resultaat leveren. Het was nodig om de muren van pleister te voorzien voordat ze konden gaan behangen, en dat leverde zo ongeveer een verdubbeling van de kosten op. Om kosten de besparen hebben we enkele muren gekozen om niet te laten pleisteren (wanneer deze bijv. niet zo erg in het zicht zouden zijn). Daaruit konden we mooi het verschil zien van wel en niet pleisteren: We hadden super strakke muren waar dat wel was gedaan, en waar niet zag je inderdaad sterke onzuiverheden op de muur (maar niets wat een grote kledingkast niet kan verbergen :) ). Luis en zijn mannen hebben het behangwerk echt heel erg netjes gedaan. We hadden op dat moment wel andere verwachtingen van de muurranden bij de raamkozijnen: Ook die waren vanuit de bouw erg grillig, en we dachten dat ook dat met pleisteren mooi strak zou worden. Dat was helaas niet het geval. Hoewel dit vooral een kwestie van miscommunicatie was, is Luis er alsnog achteraan gegaan om dit voor ons mooi te maken. We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het is duidelijk dat deze mannen hart hebben voor hun vak, echt iets moois willen afleveren en meedenken met hun klanten. Daarbovenop waren ze flexibel en altijd netjes op tijd aanwezig. Wij zouden ze zeker aanraden!

Resposta da Behangservice Nederland
Christopher heeft namens behangservice Nederland snel en mooi werk geleverd. Last minute hebben ze renovlies behang aangebracht en geschilderd in ons nieuwe huis. Super tevreden met de service en het resultaat!

Resposta da Behangservice Nederland
Netjes werk geleverd en konden snel starten
Blij mee.

Resposta da Behangservice Nederland
Ondanks de drukte hebben jullie een mooi stukje werk opgeleverd!!

Resposta da Behangservice Nederland
Erg blij met het opgeleverde werk ! Super strak en netjes. De communicatie is vanaf het eerste mailtje snel en adequaat geweest, ook erg fijn. Ook het meedenken in de planning ….. meer dan geweldig ! Dank jullie wel !

Resposta da Behangservice Nederland
De kwaliteit en service heb ik als zeer positief ervaren. Binnen één dag zat al het behang erop (164m2) en de dag erna alle verf. En super strak! Iedereen die bij ons binnenkomt vraagt of we het hebben laten stucen. Je moet echt heel goed kijken wil je de naden zien, maar vrijwel onzichtbaar.
Eén wand hadden we niet laten doen omdat we hier iets anders mee wilden. Echter, na een week nadenken wilden we deze toch met het behang laten doen, en omdat de behangers toch nog terug moesten komen om een vergeten stukje te doen, hebben ze deze wand kosteloos meegepakt. Heel fijn :)!!!
Tips of verbeterpunten heb ik ook. Meet als klant van tevoren goed het aantal vierkante meters op. Hier is bij ons aan het begin namelijk een rekenfout gemaakt. Deze fout is uiteindelijk wel erkend en er is daardoor ook iets van de prijs afgegaan. Dat was netjes :)
Daarnaast zou ik het wel zo netjes vinden om peuken, drinkblikjes, afval in het vervolg gewoon mee te nemen of in ieder geval in gesloten zakken neer te zetten.
Vriendelijke groet,
Ruby

Resposta da Behangservice Nederland
Heel tevreden over het behang en schilderwerk. Absoluut een aanrader!

Super strak,
Onze wanden zijn behangen met Renovlies,gekit en geschilderd in 9016
Onze wanden zijn nu super strak en mooi
Jongens werken hard en zijn heel vriendelijk
230 m2 in 3 dagen….echt professioneel
Zeker een aanrader!!!!!!!!

Resposta da Behangservice Nederland
Top service! ons behang moest van keuken naar vide op 1 hoog door behangen worden. hebben ze zeer vakundig gedaan

Resposta da Behangservice Nederland
Ontzettend blij met het resultaat! Super aardige mannen en leveren echt prachtige kwaliteit! Echt een aanrader.

Resposta da Behangservice Nederland
Top Service.. vakmanschap ! Ontzettend tevreden ! Zou ze zeker aanraden in mijn vriendenkring..