Lang leveringstid. De trak dog alligevel betaling med det samme. Varen var slet ikke i overensstemmelse med billede i webshop. Jeg burde have været klogere og ikke købt hos Bella Shop. Det er et s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
SVindlere udstiller fint fodtøj og så er det plastic SKRAMNEL. Hold jer langt væk. Endvidere skal man returnere til Engelsk adresse som omkostning vil være over 200 kr.
Køb ikke noget fra Bellashop.dk. Virkelig dårlig oplevelse. Der var meget lang leveringstid på to lamper, som jeg havde bestilt. Lamperne er leveret uden ledninger og uden brugsanvisning.
Since it’s a Danish site, I thought the order would arrive quite quickly, but I was wrong. The order comes from China and takes a long time to arrive; even then, you don't actually receive the package... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
BellaShop.dk er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje. Vi har tidligere gået under navnet BellaBellacci.dk, men skiftede i august 2020 navn til BellaShop.dk. Udover navneskiftet er alt andet som det plejer.
Informações de contacto
Rugaardsvej 7,1, 5000, Odense C, Dinamarca
- kontakt@bellashop.dk
- www.bellashop.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Kan absolut anbefales
Lækre produkter, hurtig ekspedition og flot indpakning. Dejligt med personlig hilsen 😃
Altid en fornøjelse!
Altid en fornøjelse at handle på BellaBellacci! Hurtig levering og sød hilsen i pakken.
Super hurtig levering og en personlig…
Super hurtig levering og en personlig håndskrevet hilsen i pakken 🙌👏 En fornemmelse af en forretning der rent faktisk tænker kundeservice ind, trods e-handel. Big thumps up herfra👍
Fremragende service
Hurtig levering og rigtig god service. Fantastisk med personlige beskeder på pakkerne.
tilfredshed
ny og god måde at slippe for lugt fra ildelugtende skraldespand, samt røg stank i stuen
Hurtig levering og en lille besked med…
Hurtig levering og en lille besked med på vejen. Top karakter herfra
Tak for personlig hilsen...:)
Kan ikke gøres bedre
Kan ikke gøres bedre . Bedste pris, hurtig levering , vareprøver og en sød håndskrevet hilsen med i pakken 🤩👌🏻
Gode tilbud og hurtig levering
Gode tilbud og hurtig levering! Super fint at når man modtager pakken så er der en fin lille håndskrevet hilsen med og et par vareprøver.
Super fin service
Super fin service. Flot indpakket med den sødeste hilsen 🎄
super god service og hurtig levering
super god service og hurtig levering. Fik bestilt noget forkert og kontaktede firmaet, som lynhurtigt fik ordren annulleret , så jeg kunne bestille det rigtige.
Kan anbefales herfra
Nemt hurtigt og til en god pris.
Nemt hurtigt og til en god pris.
Selvom det var første gang jeg handlet, blev jeg behandlet som var jeg stamkunde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Bellabellacci.
Steen Nielsen
Meget venlig og velfungerende betjening…
Meget venlig og velfungerende betjening - jeg bruger gerne Bella Bellaci igen!👍😀
Fremragende!
Altid god service
Førsteklasses oplevelse
Kunne jeg give 6 stjerner, så gjorde jeg - hurtig levering, de fineste håndskrevne personlige hilsen - for ikke at tale om varemærkerne - topkvalitet - varerne endda pakket ind - medfølgende de fineste vareprøver. Førsteklasses oplevelse - jeg vender helt klart tilbage. Hurtig levering
Hurtig levering med yndig indpakning og…
Hurtig levering med yndig indpakning og endda en lille personlig hilsen :-) Blev glad og overrasket - vil helt sikkert blive ved med at bestille min deo derfra :-)
Hurtig levering og da jeg modtog varen…
Hurtig levering og da jeg modtog varen var den fint pakket ind plus der medfulgte prøver! Så fedt!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.