Kyndbøl Symaskiner Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service! Jeg var i formiddags ude med min symaskine og overlocker, som begge var gået i “baglås” på det værst tænkelige tidspunkt. Har nemlig guldbryllup 17.09. og skal sy festtøj b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Henvendte mig med min overlock-maskine mhp. et eftersyn. I forretningen afvises jeg bastant, med begrundelsen at når maskinen var fra England, var det ‘underminerende for deres forretning’ og så ville... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i dag haft en rigtig god oplevelse hos Kyndbøl Symaskiner i Odense, hvor vi fik købt en BERNINA 570_QE BSR til en formidabel god tilbudspris. Vores oplevelse var: - Professionel og tålm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og super godt humør. Kyndbøl giver nok Danmarks bedste service indenfor symaskiner, der ingen på Sjælland, Fyn og Jylland der kan yde det samme service eller kan lige så meget so... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de máquinas de costura
  2. Reparação de máquinas de costura

Informação fornecida por diversas fontes externas

Velkommen til Danmarks bedste symaskineudvalg og biligste priser. Kyndbøl Symaskiner - Bernina SyXperten, er flyttet til Stærmosegårdsvej 10, 5230 Odense M, tlf. 66178183. Fyn og Sydanmarks største udvalg af nye og brugte symaskiner overlocker og broderimaskiner. I vores nye store butik med nem og gratis parkering kun ca 500m fra Ikea og Rosengårdcenteret tilbyder vi bla. BERNINA, PFAFF, HUSQVARNA VIKING, SINGER Bernette, Hobbylock mm. samt stort udvalg i sy-tilberhør og OTT-Lite lamper fra Jan

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte ikke noget denne gang, men......

Jeg købte ikke noget denne gang, men jeg vil alligevel ligge en anmeldelse vedrørende dagens oplevelse ved Kyndbøl Symaskiner.

Jeg ringer for at høre til en specifik vare som jeg har fundet på deres hjemmeside vha. Google. Det viser sig at det er et gammelt snapshot som Google tidligere har lavet og Kyndbøl fører ikke længere denne specifikke vare, desværre.
Vi snakker lidt om varen og jeg får det venlige råd fra det rare menneske jeg taler med, at jeg måske kunne finde det jeg leder efter i en Patchworkshop. Jeg takker mange gange for den fine behandling og hjælpen videre i min jagt.

En halv times tid senere ringer min telefon pludselig og det er så den venlige dame fra Kyndbøl som har brugt tid på at lede rundt på nettet efter en webshop som har den vare jeg leder efter og lige vil fortælle mig, hvor jeg kan købe varen nu Kyndbøl ikke har den.

Se DET er dælme, hvad jeg kalder for superb kundebetjening!! Tænk engang, at bruge tid på en kunde som ikke køber noget og så i oven i købet anviser en helt anden butik (faktisk flere forslag) som jeg kan få varen i. Det har jeg ligegodt aldrig oplevet før.

Det kan godt være jeg ikke købte noget i butikken denne gang, men det er da 100% sikkert at jeg for fremtiden først søger ved Kyndbøl for at se om de skulle have det jeg søger før jeg forsøger andre steder!!

Kunne man give 6 stjerner så fik de det!!!

Rigtig mange tak for en fremragende kundeservice :-)

26 de fevereiro de 2020

Fin service

Fin service - ringede personligt tilbage, da varen var udsolgt - tilbød flere alternativer.
Hurtig levering med PostNord
Kan klart anbefale Kyndbøl Symaskiner

16 de janeiro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og super godt humør.

Fantastisk service og super godt humør.
Kyndbøl giver nok Danmarks bedste service indenfor symaskiner, der ingen på Sjælland, Fyn og Jylland der kan yde det samme service eller kan lige så meget som dem.
Når jeg skal have min næste symaskine er der kun et sted jeg tager hen selv om jeg skal betale to gange for broen.
/Lars

29 de abril de 2018

Køb af BERNINA 570_QE BSR

Vores oplevelse var:
- Professionel og tålmodig vejledning
- Kyndig instruktion og
- et sted man virkelig følte sig velkommen.
Vi kan varmt anbefale denne forretning.
M.v.h.
Conni & Bruno Junker

7 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Topklasse service - prisgaranti på alle maskiner!

Jeg har kun oplevet super professionel behandling og service hos Bernina Odense.

Derudover matcher han alle priser - så hvis du finder en maskine billigere fx. på nettet, oplyser du det blot og får maskinen til samme pris som du har set andetsteds.

Jeg kan VARMT anbefale Bernina-Odense.

27 de fevereiro de 2013
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais