tot volle tevredenheid mijn samsung galaxy tab 10.1 binnen. levering duurde langer dan aangegeven stond. (3 tot 5 werkdagen). werd 2 weken. komt waarschijnlijk door de rechtzaak van I pad tegen s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mooie aanbiedingen en snel geleverd. Minpunten bezorglijn gaf aan dat de bestelling was geannuleerd terwijl dat niet zo was. Chauffeur zou 10 min. Van tevoren bellen, heeft dat niet gedaan en was... Ver mais
Aantal keer telefonisch contact en mailcontact gehad. Wordt snel op gereageerd. Uiteindelijk bestelling geplaatst op zondag. Ik heb gekozen voor een abonnement bij T-mobile en als kado een tabl... Ver mais
Al jaren klant bij Bestelmaar en nog nooit tegenvallers gehad. Hulp per telefoon of mail is altijd prima, duidelijk en snel. Prijzen zijn scherp (ik vergelijk natuurlijk altijd wel even ;-) Dit... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bestelmaar.nl is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoons i.c.m. abonnementen. Als u op zoek bent naar een mooi cadeau bij uw bestelling (laptop, tablet, console etc.) bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn aangesloten bij Telecombinatie.
Informações de contacto
Havinghastraat 28C, 1817 DA, Alkmaar, Holanda
- 0900-6001600
- info@bestelmaar.nl
- www.bestelmaar.nl
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Prima!! Geen probleem!
Het ging op zich goed,maar de telefoon die ik wilde hebben was er niet. Dat vond ik erg jammer want nu moest ik langer wachten. Na niet al te lange tijd nam iemand van Bestelmaar contact met mij op en adviseerde een ander toestel. Via de telefoon was het nu zo geregeld.
Ik kan alleen niet met de telefoon overweg! Het lijkt wel of het zelf vanalles doet en dan snap ik er niks meer van.
Bij Bestelmaar.nl was mijn bestelling in goede handen
1. Het verlengen en wijzigen (nu met internet) van mijn abonnement verliep moeizaam.
Volgens de T-Mobile shop had Bestelmaar het smart plus abonnement nooit mogen verkopen in combinatie met een Iphone 4 S.
Leveringen van een 4 S mogen alleen plaatsvinden in combinatie met een I-smart abo.
2. de meegeleverde simkaart bleek niet geschikt te zijn voor de 4S (ander typenummer nodig !!??)
Hierdoor een paar dagen mobiel een paar dagen niet bereikbaar geweest.
3.Langere levertijd van de 4S (ik heb er een maand op moeten wachten (half november- half december)
Verder alle lof voor Bestelmaar.! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van mijn bestelling.
snelle en goede service
ik had een laptop msi cr650 besteld met abonnement en binnen 2 dagen had ik de laptop al thuis en in de tussen tijd word je regelmatig geinformeerd op email de status van de bestelling
als ik de volgende keer weer zoiets wil bestellen zal ik zeker weer bij jullie bestellen want goede en snelle service echt een aanrader
Snelle service
De bestelling was snel binnen. Alleen jammer dat de meneer van bestelmaar.nl mij belde om de verrassing van mijn man te verklappen. Dit nadat hij 5 seceonden daarvoor mijn man aan de telefoon had gehad die vertelde dat ik van niets wist en het toch niet kon laten om mij te bellen.
correct en snel
na een misverstand over het machtigen van mijn vrouw voor het ontvangstnemen van de bestelling en wat heen en weer getelefoneer werd de bestelling keurig conform afspraak afgeleverd.
Perfecte service en snel
Snelle en goede levering vriendelijke
Perfect
alles keurig en fantastisch geregeld, goed op de hoogte gehouden en aflevering zonder problemen
perfect
super snel en goed
savonds besteld kreeg de dag erop smorgens al telefoon om een aflever afspraak te maken
kan gewoo niet beter
perfect op tijd en alles prima in orde
alles is prima in orde en alles is precies zo als ik besteld heb nee echt prima een dikke pluim
goed communicatie over de levering
mijn toestel had wat wachttijd van de leverancier. Hierover ben ik heel duidelijk geinformeerd en op de hoogte gehouden. Levering gebeurde alsnog vrij snel en op het afgesproken tijdstip. Klasse!
Snel en duidelijk
Goed,
de service was goed duidelijk en snel .
Erg scherpe prijs en erg snelle en correcte bezorging.
Ik ben zeer tevreden over de service van bestelmaar. Prijs is erg goed en de afhandeling is erg goed en snel verlopen. Zeker een aanrader om even te bezoeken als je een nwe telefoon zoekt.
goede aanbieding,correct afgehandeld
Ik heb diverse telecom sites bezocht maar de aanbieding op bestelmaar.nl was het meest aantrekkelijk. vlotte afhandeling en levering .zou het zo weer doen
Duurde lang
We hadden reeds eerder een paar keer zaken gedaan dat was uitstekend. Maar deze keer was het matig en het duurde te lang en veel verwaring.
Bestel zeker daar!!
Wat een bijzonder bedrijf! Nog nooit zo'n service meegemaakt. Alles wordt snel en volgens afspraak afgehandeld. Van elke stap in het bestel- en uitleveringsproces van een nieuwe telefoon word je middels een mailtje op de hoogte gehouden. Tussen bestellen en aflevering zit hooguit een dag of 2 maximaal 3. De dag en het dagdeel waarop de koerier komt wordt in overleg vastgesteld. De overstap van de ene naar de andere provider wordt perfect geregeld en ook die procedure wordt goed gecommuniceerd. Ik heb het wel eens heel anders meegemaakt. Kortom, een absolute aanrader.
geweldige service
ze zijn vlot en heel correct met het afleveren van de bestelling alles verliep naar wens.Ga zo door !
Snel, Volgbaar en afspraak is afspraak
Een Telefoon abonnement met GSM en laptop besteld.
Een dag later toch de bestelling willen wijzigen, geen probleem en vooral ook mee gedacht met mijn overwegingen om tot een juiste keuze te komen. Vervolgens zeer overzichtelijk welke status de bestelling heeft (via mail) en een snelle levering volgens afspraak.
Tot nog toe zoals je dus mag verwachten maar soms niet krijgt.
Ik hoop dat de aftersales en evt. aanspraak op garantie net zo snel en correct wordt afgehandeld. Eigenlijk hoop ik dat ik daar nooit achter zal komen ;).
Tot nog toe, ondanks dat het gewoon normaal is, een 10 voor de ervaringen.