tot volle tevredenheid mijn samsung galaxy tab 10.1 binnen. levering duurde langer dan aangegeven stond. (3 tot 5 werkdagen). werd 2 weken. komt waarschijnlijk door de rechtzaak van I pad tegen s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mooie aanbiedingen en snel geleverd. Minpunten bezorglijn gaf aan dat de bestelling was geannuleerd terwijl dat niet zo was. Chauffeur zou 10 min. Van tevoren bellen, heeft dat niet gedaan en was... Ver mais
Aantal keer telefonisch contact en mailcontact gehad. Wordt snel op gereageerd. Uiteindelijk bestelling geplaatst op zondag. Ik heb gekozen voor een abonnement bij T-mobile en als kado een tabl... Ver mais
Al jaren klant bij Bestelmaar en nog nooit tegenvallers gehad. Hulp per telefoon of mail is altijd prima, duidelijk en snel. Prijzen zijn scherp (ik vergelijk natuurlijk altijd wel even ;-) Dit... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bestelmaar.nl is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoons i.c.m. abonnementen. Als u op zoek bent naar een mooi cadeau bij uw bestelling (laptop, tablet, console etc.) bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn aangesloten bij Telecombinatie.
Informações de contacto
Havinghastraat 28C, 1817 DA, Alkmaar, Holanda
- 0900-6001600
- info@bestelmaar.nl
- www.bestelmaar.nl
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
afhandeling was supersnel
de gehele procedure was binnen 2 dagen na bestelling afgeleverd en ondertekend
vind dit echt super
mijn dank hiervoor
Bestelmaar: doet wat het belooft
Telfort abonnement besteld. Levering volgens beschrijving op site.
Perfect geregeld
Het hele proces van bestelling is zeer goed geregeld. Via e-mail wordt je continu op de hoogte gehouden van de bestelling.
Ik hoop de komende 2 jaar veel plezier te hebben van mijn aankoop.
Gaat
De 1e keer bij de levering deed het bankpasje
Het niet en de koerier wou niet wachten
Zodat ik even een ander pasjekon halen
De 2e bezorging was goed
super
in eerste instantie had ik mijn twijfels, vooral omdat ik een aantal reviews had gelezen. bij mij ging het supersnel. ik had het in het weekend besteld. ik kreeg gelijk een mail dat het op voorraad was en dat ze het hadden aangevraagd bij tmobile. maandag kreeg ik een email dat het was goedgekeurd en dat de koerier zo snel mogelijk zou bellen voor een afspraak. dit gebeurde op dinsdag. woensdagmiddag kwamen ze het brengen. en ja ze maken overal een foto van, maar dit doet tmobile ook als je bij hun een verlenging online doet. daar zit dus geen verschil in. ik heb er geen andere woorden voor dan super!!! mijn complimenten!!!
Perfecte klantenservice, wij hebben dit bedrijf al aangeraden aan vrienden!
Echte klantenservice. Houden je goed op de hoogte van elke stap in het bestel- en leverproces. Alle beloftes worden perfect nagekomen.
Heel goed prima, je word telkens op de hoogte gehouden.
Ik vond het prima en ook nog leuke bezorger ja echt top en ook nog snelle bezorging!
Vlotte en nette afhandeling, snelle levering.
Nette service, ik was verbaasd over het feit dat op de dag van bestelling de tv niet op voorraad was maar de volgende dag om 6
's ochtends wel!
Direct een akkoord gekregen van de provider en werd daarop diezelfde dag gebeld voor een bezorgafspraak.
Leuke actie! Mooie LED tv als cadeau. De samsung galaxy is even wennen met touchscreen, vooral de letter toetsen. Maar al met al een tevreden klant.
Snel en correct geleverd
Waren telefonisch goed bereikbaar om de voorraad te checken,hielden ons goed op de hoogte mbt de levertijd. Levering correcten snel.
De bezorging is geweldig voldaan
Er is een bestelling geleverd afgelopen maandag van bestelmaar.nl. De chauffeur zou tussen 16.15 en 20.30 uur leveren dat is netjes gedaan. De chauffeur belde netjes op dat hij met een 10 minuten bij mijn was. Dus eigenlijk hoef je helemaal niet constant thuis te blijven. Ik heb dat wel gedaan hoor want wist niet dat het zo te werk ging. Maar at weten we voor de volgende keer. Maar het is allemaal geweldig bezorgt.
Betrouwbaar en snel..alles volgens afspraak
Hun bezorger belt altijd 10-15min van te voren en ik hoefde niet thuis, tot 6uur lang, zitten en wachten (jij kent die afspraken 'tussen 12 en 17uur :( Dat vind ik BEST !!! Bedankt, Bestelmaar nog een keer
Supergoed, duidelijk en alles perfect in orde!
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Is de 2e keer dat we een telefoon-abonnement afsluiten bij bestelmaar.nl. Alleen maar lof! Jammer dat er zo weinig van deze bedrijven bestaan die klantvriendelijkheid zo hoog in het vaandel hebben staan. Duidelijkheid, afspraken worden perfect nagekomen, vriendelijkheid van telefoniste tot en met bezorger!!!! Top!!!!!
slecht luisterend personeel
ik heb al een klacht in gediend
en ik vond dat mijn bestelling slecht werd afgehandeld omdat er niet goed werd geluisterd naar wat ik zei en wat ik uitlegde.
ook werd ik door een van de medewerkers ( door wie alles fout ging) geïrriteerd behandeld
uiteindelijk na 5 keer de bestelling geplaatst te hebben is het eindelijk bezorgd en krijg ik gewoon de verkeerde telefoon
dus weer iets mis
ik zou het niet aanraden
tenzij je de medewerkers aan de telefoon krijgt die mij vandaag (7 mei) heeft geholpen
snelle levering,en leuke aanbiedingen
het is al voor 2de keer dat ik bij Bestelmaar.nl mijn nieuwe abo heb genomen en ik blijf dit zeker doen!!!
Vanaf het moment dat ik mijn bestelling heb doorgemaild tot de bezorging is alles snel, soepel en probleemloos gegaan.
Het begon al met de site: goed overzichtelijk en duidelijk. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en door te sturen. De rest doet de koerier bij het bezorgen:kopieen maken van je documenten en betalen middels pinmachine. Bestelmaar belt binnen 48 uur zelf naar je om een bezorgafspraak te maken.
Simpeler kan het niet! Hele goede service en vriendelijke telefoniste. Vanaf het begin word je al op de hoogte gehouden via mail.
Ik ben heel tevreden.
Perfect
Bestelling ging gemakkelijk en de afhandeling/bezorging supersnel en discreet. Ik had tussendoor nog telefonisch een wijziging gedaan en werd zeer vriendelijk te woord gestaan en men deed echt moeite voor de klant. Ik had zelf niet verwacht mijn bestelling zo snel tevontvangen, Top.