Best Travel Opiniões 3448

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop været på Madeira. Jens Poulsen er en formidabel rejseleder med sin viden om Madeira og Portugals historie. Han var præcis, sørgede for alt og havde stor omsorg for os alle. Turene var fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var primært guiden der gjorde det til en rigtigfin ferie og god oplevelse. Hotel var også helt i top mht værelse, faciliteter og mad.

Classificada 5 em 5 estrelas

God, vel tilrettelagt Rejse til Maiori Amalfi kysten.. Besøg Pompeji..Capri..mm mm meget bjegkørsel.. (Bjergene er høje og stejle) men vi havde de smukkeste udsigter. Desuden en dygtig rolig chauff... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rejselederen var rigtig god, og hotellet levede op til vores forventninger, Det eneste lille minus var aftensmaden, som var lidt kedelig

Informações sobre a empresa

1. Agência de turismo
  2. Agência de viagens de autocarro
  3. Agência de cruzeiros
  4. Visitas guiadas culturais
  5. Operador turístico
  6. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Best Travel er rejser, der er rige på kulturelle oplevelser. Du rejser med erfarne rejseledere, som kan fortælle og skabe tryghed på rejsen. Og vi har inkluderet alt det relevante hjemmefra, så du bare skal lade dig berige af de mange indtryk på rejsen. Med andre ord - rejs dig rig...

Velkommen hos Best Travel

Escrito pela empresa

Rundrejser i hele Europa
Tag med Best Travel til Europas mest populære rejsemål i Italien, Spanien, Frankrig, Kroatien, England, Skotland og Irland. På alle rejserne bliver du mødt af dygtige og erfarne rejseledere, som sikrer at du får de bedste rejseoplevelser.
Flodkrydstogter
Best Travel tilbyder flodkrydstogter på Rhinen, Donau, Mosel, Seinen, Rhone og Douro-floden - altid med rejseleder og udflugter inkluderet! På vore flodkrydstogter får du dermed masser af oplevelser - mens dit komfortable hotel flyder afsted!
Grupperejser
Hos Best Travel har vi i mange år arrangeret rejser med flotte oplevelser og med fokus på kvalitet og tryghed. Vi har stor erfaring i at sammensætte rejser for større grupper og foreninger, virksomheder og skoler - uanset om I vil have aktivitet fra morgen til aften eller ønsker at kombinere afslapning og oplevelser.
Krydstogter med MSC Cruises
Krydstogter bliver mere og mere populære, og når man selv har prøvet, forstår man hvorfor! På et krydstogt kan du slappe af og lade alle oplevelserne komme til dig. Om bord er der ingen stress og jag, kun god mad, hyggelige aktiviteter, flot underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi.

Fuld refusion ved annullering

Bestilt trygt din rejse hos Best Travel

Bliver din rejse annulleret enten af os eller som følge af evt. rejsevejledninger, får du altid det indbetalte retur. Dette gælder uden undtagelse på alle vores rejser, og du skal aldrig vente mere end 14 dage på refusion.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Rejselederen var rigtig god

Rejselederen var rigtig god, og hotellet levede op til vores forventninger,
Det eneste lille minus var aftensmaden, som var lidt kedelig

29 de março de 2026

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse af jeres langtidsferie på Costa del Sol ☀️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse med rejselederen – det betyder utrolig meget for os, da de er en vigtig del af vores gæsters ferie 🙌 Og hvor er det dejligt, at hotellet levede op til jeres forventninger 😊

Vi er samtidig kede af at høre, at aftensmaden ikke helt levede op til jeres forventninger. Jeres feedback er meget værdifuld for os, og vi tager det med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet 🍽️

Tak fordi I delte jeres oplevelse med os – vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på endnu en dejlig rejse i fremtiden ✈️

Beliggenheden

Beliggenheden til centrum, strand og offentlig transport

28 de março de 2026

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse af jeres langtidsferie på Costa del Sol ☀️ Vi er rigtig glade for at høre, at I var tilfredse med beliggenheden – det betyder meget, at både centrum, strand og offentlig transport var nemt tilgængeligt 🚶‍♂️🏖️

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os, da det hjælper både os og andre rejsende 🙏

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på endnu en skøn rejse i fremtiden ✈️

Meget velfungerende rejse til Madeira

Meget velfungerende rejse til Madeira
Rejseleder Jens Poulsen er uovertruffen!!!

27 de março de 2026

Hej Ulrik😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse af jeres rejse til Madeira. Det glæder os meget at høre, at I har haft en meget velfungerende rejse, og at oplevelsen har levet op til forventningerne 🌴☀️

Det er også en stor fornøjelse at læse dine rosende ord om rejseleder Jens – vi er helt enige i, at han er noget helt særligt, og vi skal nok sørge for at give din flotte feedback videre til ham 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på det og håber at kunne byde dig velkommen på endnu en skøn rejse med Best Travel i fremtiden ✈️

Classificada 5 em 5 estrelas

Guide øgede udbyttet af rejsen.

23 de março de 2026

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse af jeres rejse til Madeira 🌿 Det glæder os rigtig meget at høre, at rejselederen har været med til at øge udbyttet af jeres ferie og gjort den til en rigtig fin oplevelse – det er lige præcis det, vi ønsker for vores gæster 😊

Hvor er det også dejligt at høre, at hotellet levede op til jeres forventninger både i forhold til værelse, faciliteter og mad – det er en vigtig del af helhedsoplevelsen 🍽️✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden ✈️

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn tur til Madeira i tidligt forår

Skøn tur til Madeira i tidligt forår. Dygtig rejseleder (Best Travel) med stor viden om Madeira/Portugal

23 de março de 2026

Hej Egon

Tusind tak for din skønne anmeldelse af jeres tur til Madeira🌸 Det lyder som en rigtig dejlig oplevelse!

Vi er meget glade for at høre, at I har været tilfredse med rejselederen – det betyder meget for os, at vores rejseleder kan dele deres viden og passion for både Madeira og Portugal på en engagerende måde 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop været på Madeira

Vi har netop været på Madeira. Jens Poulsen er en formidabel rejseleder med sin viden om Madeira og Portugals historie. Han var præcis, sørgede for alt og havde stor omsorg for os alle. Turene var fine.
Hotellet er fint placeret men ikke specielt godt.

17 de março de 2026

Hej Britta

Tusind tak for din anmeldelse af jeres rejse til Madeira 🌿 Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse – og især at Jens har gjort så stort et indtryk. Vi er meget stolte af vores rejseledere, og det betyder meget at høre, at hans viden, overblik og omsorg har bidraget til jeres rejse 😊

Dejligt også at høre, at I var tilfredse med turene under opholdet. Samtidig tager vi jeres kommentar om hotellet med os – både placeringen og jeres oplevelse af standarden er værdifuld feedback, som vi vil bruge fremadrettet.

Tak fordi I delte jeres oplevelse med os – vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på endnu en rejse i fremtiden ✈️

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået meget for pengene Følte mig…

Har fået meget for pengene Følte mig tryk bl.a. fordi guiden var synlig

12 de março de 2026

Hej May-britt

Tusind tak for din anmeldelse af din langtidsferie på Lissabonkysten ☀️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået meget for pengene og har følt dig tryg under rejsen. Det betyder især meget, at du fremhæver guiden – det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig godt taget hånd om hele vejen 🤗

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, og vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden ✈️

Classificada 5 em 5 estrelas

I want to give special recognition to…

I want to give special recognition to Robert Santry for the outstanding support he has provided. His coordination skills are truly second to none. During a particularly challenging period for travel agents dealing with the ongoing issues and changes relating to the Middle East, Robert has been incredibly responsive, calm, and solution-focused.

He consistently goes above and beyond to help resolve problems quickly and efficiently, making what can be a very stressful situation much easier to manage. His professionalism, reliability, and willingness to assist at any time have made a real difference.

A huge thank you to Robert for the amazing work and continued support — it is genuinely appreciated. Because of Robert I will definitely use best @travel

11 de março de 2026

Resposta da Best Travel

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience.

We are truly delighted to hear how much Robert has been able to support you, especially during such a complex and challenging period. Your recognition of his calm approach, responsiveness, and solution-oriented mindset means a lot — both to him and to all of us at Best Travel.

Thank you again for your trust and continued collaboration — we greatly appreciate it and look forward to working with you again.

Kind regards,

Hej Heine

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om jeres rejse til Costa del Sol ☀️ Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede turen som en flot rejse med fuld valuta for pengene.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os at vide, at vores gæster føler, de får en god og værdifuld rejseoplevelse.

Vi håber, at vi igen får fornøjelsen af at byde dig velkommen på en ny rejse med Best Travel i fremtiden ✈️

Best Travel 😊

Min vinterflugt til Andalusien

Tre herlige vinteruger på Solkysten

Jeg tilbragte tre uger i Benalmádena på Costa del Sol fra 4/2 til 25/2 med Best Travel. Jeg boede på Hotel Benalmádena Palace, og det blev en rigtig dejlig vinterpause fra den danske kulde, præcis mens den var værst.

Opholdet fungerede upåklageligt hele vejen igennem. Rigtig komfortabel lejlighed på hyggeligt hotel, og der var masser at vælge imellem i både morgen- og aftenbuffeten, så man aldrig gik skuffet fra bordet. Best Travels egen separate spisesal var et hit, fordi den gav valget mellem den travle hovedrestaurant og et mere roligt miljø.

Noget af det, jeg satte særlig pris på, var den meget kompetente og tilgængelige rejseleder. Det gav en stor tryghed at vide, at der altid var hjælp at få, hvis man havde spørgsmål eller brug for noget. Udflugterne var skønne og velorganiserede og bød på mange fantastiske oplevelser – både de inkluderede og dem, man kunne tilkøbe.

Alt i alt en rigtig fin rejseoplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der overvejer en længere vinterrejse til Costa del Sol.

Jeg vender helt sikkert tilbage til Best Travel ved en senere lejlighed

10 de fevereiro de 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din dejlige og udførlige anmeldelse af din vinterrejse til Costa del Sol ☀️ Det glæder os virkelig at høre, at dine tre uger i Benalmádena blev en så skøn pause fra den danske vinter.

Hvor er det skønt at læse, at du havde et komfortabelt ophold på Hotel Benalmádena Palace, og at både lejligheden, buffeterne og muligheden for at vælge en mere rolig spisesal var med til at gøre oplevelsen ekstra god. Det betyder også meget for os at høre, at du følte dig tryg med vores rejseleder, og at både udflugterne og arrangementerne levede op til forventningerne – det er netop den slags oplevelser, vi gerne vil skabe for vores gæster 😊

Tak fordi du vil anbefale rejsen til andre, der overvejer en længere vinterpause i Andalusien. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse med Best Travel i fremtiden ✈️

Styr på tingene

Styr på tingene, udmærket rejseleder, god indkvartering 😊
Dog rigelig klirren og støj i spiselokalet 🙁
Ses

26 de fevereiro de 2026

Hej Anna-Lisa😊

Tusind tak for din anmeldelse af jeres rejse til Tenerife – det glæder os at høre, at der var styr på tingene, at I var tilfredse med rejselederen, og at indkvarteringen levede op til forventningerne 🌞🏨 Det betyder meget for os at vide, at helhedsoplevelsen har været god.

Samtidig er vi kede af at høre, at der var rigelig klirren og støj i spiselokalet 🙁 Det kan vi godt forstå kan påvirke oplevelsen, og vi tager selvfølgelig din kommentar med videre i vores evaluering.

Tak fordi du deler både det positive og det, der kunne være bedre – det hjælper os med hele tiden at udvikle vores rejser. Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen på en ny rejse med Best Travel ✈️😊

Hej Maibritt😊

Tusind tak for din feedback – den sætter vi stor pris på. Det glæder os, at du oplevede god information, men vi forstår også din pointe om, at al kommunikation ikke kun bør foregå via sms. Det er en vigtig nuance, og det tager vi helt bestemt med videre i vores arbejde, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for alle vores gæster ✈️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os med at blive endnu bedre. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på en ny rejse med Best Travel i fremtiden 😊

God information inden afrejse

God information inden afrejse.

10 de fevereiro de 2026

Hej Sven-Erik😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐ Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede at få god information inden afrejse til Madeira. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt klædt på før en rejse, så man kan tage afsted med ro i maven og bare glæde sig ✈️🌴

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os. Vi håber, at du havde en skøn rejse, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen på en ny rejse med Best Travel i fremtiden 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Julekrydstogt - middelmådig oplevelse

Julekrydstogt på Donau 08.12.2025

Skibet: kke et nyrenoveret skib som lovet i materialer, meget små kahytter, simpel restaurant, ensformig buffet, kedelig mad/ingen smag/krydderier, ikke stor variation

Guider/ture: For meget tom snak for at udfylde tiden, for lidt facts, ikke vand i bussen som aftalt (drikkepakke), let forvirrende meldinger om tidspunkter

Rejser ikke med Best Travel igen

8 de dezembro de 2025

Hej Lars

Tak for din anmeldelse af jeres julekrydstogt på Donau den 8.12.2025. Jeg er oprigtigt ked af at læse, at rejsen ikke levede op til jeres forventninger 😔

Vi har heldigvis ikke tidligere modtaget klager over hverken maden eller vores rejseledere på denne tur, men derfor tager vi selvfølgelig stadig dine kommentarer alvorligt. Oplevelser kan være individuelle, og det er vigtigt for os at lytte – også når de adskiller sig fra det, vi normalt hører.

I forhold til vand på udflugterne vil jeg gerne præcisere, at der i skibets All Inclusive-pakke indgår 1 flaske vand pr. dag til at medbringe på udflugter samt 1 stor flaske vand pr. dag i kahytten. Flasken udleveres ombord, og man medbringer den selv på turene. Der er derfor ikke vand, der udleveres direkte i bussen. Hvis dette ikke har været tydeligt kommunikeret, beklager vi naturligvis forvirringen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper os med hele tiden at udvikle og forbedre vores rejser.

Godt vejr

Godt vejr, godt hotel og gode oplevelser.

12 de fevereiro de 2026

Hej Jørgen

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak! ☀️ Det lyder som en skøn rejse til Tenerife med både godt vejr, et godt hotel og gode oplevelser. Det er præcis sådan en ferie, vi håber at kunne skabe for vores gæster 🌴✨
Vi er rigtig glade for, at du har haft en positiv oplevelse, og at turen levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder meget.
Vi håber at byde dig velkommen på endnu en skøn rejse med Best Travel i fremtiden 🌍

12/1-2/2-2026

Jeg kan godt lide at komme samme sted og bare slappe af i 3 uger

6 de fevereiro de 2026

Hej Keld

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det lyder som en helt fantastisk måde at holde ferie på – Tenerife er jo perfekt til at komme helt ned i gear og bare nyde roen over flere uger 🌞🌴

Vi forstår virkelig godt glæden ved at vende tilbage til samme sted og slappe af uden stress, og det er dejligt at høre, at netop den form for ferie giver dig det, du søger. Tak fordi du deler din oplevelse med os 💙

Du er altid hjerteligt velkommen til at rejse med os igen, når lysten til endnu en skøn ferie melder sig ✈️✨

Classificada 5 em 5 estrelas

En dejlig rejse som vi allerede…

En dejlig rejse som vi allerede overvejer at gentage næste år

1 de fevereiro de 2026

Hej Martin

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse 😊 Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en skøn rejse til Tenerife – og endnu mere at I allerede overvejer at gentage turen næste år 🌞🌴

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres feedback. I er altid hjerteligt velkomne hos os, når rejselysten melder sig igen ✈️💙

Rejseleders engagement

Rejselederens engagement og viden om Rom og guldalderens kunstners liv

9 de janeiro de 2026

Hej Villy

Tusind tak for din anmeldelse af vores nytårsrejse til Rom! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du satte pris på rejselederens engagement og store viden 🎨🇮🇹 Det er netop sådan en passion, vi håber smitter af og skaber ekstra værdi for vores gæster.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse med os i fremtiden – måske til endnu en historisk perle i Europa ✨

Krydstogt på Donau i december 2025

Krydstogt på Donau i december 2025. Kunne ikke forestille mig en bedre rejsearrangør på alle måder. Inge Merete Sørensen

6 de janeiro de 2026

Hej Inge Merete

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af julekrydstogtet på Donau 🎄🚢 Det betyder meget for os at høre, at du ikke kunne forestille dig en bedre rejsearrangør – sådan en ros varmer virkelig! Vi er glade for, at du havde en skøn oplevelse, og vi håber, julestemningen og de smukke omgivelser langs Donau har sat sig som et godt minde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en ny rejse i fremtiden ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var på et gourmet-flodkrydstogt fra…

Vi var på et gourmet-flodkrydstogt fra Wien til Linz og retur.
Alt fungerede fint. Maden var fremragende. Der var 3 restauranter at vælge imellem på skibet, og free seeting. Mange spændende foredrag om bl. a. Kaffe og vin. Små gaver fik vi også.

20 de novembro de 2025

Hej Frank🌟

Tusind tak for din skønne anmeldelse af gourmet-flodkrydstogtet på Donau fra Wien til Linz og retur 🚢🍷 Det lyder som om, I virkelig har nydt både den lækre mad, de spændende foredrag og den fleksible restaurantoplevelse med "free seating". Hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede fint – og små gaver er jo altid en ekstra hyggelig bonus 🎁

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen ombord på en ny rejse i fremtiden!

MVH
Mie Best Travel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais