Botox in bovenlip voor ouderdomrimpels: 2dagen na garantie contact opgenomen ivm werk buitenland. Aangegeven dat m'n mond helemaal scheef hangt. Echt scheef. Garantie vervallen, deert hun niet. Ik b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik kom al vele jaren bij BM Clinics (voorheen Betaalbaar Mooier) in de vestiging Zwolle. Ik wordt daar altijd vriendelijk ontvangen, en ook uitstekend geholpen. Ik kom hier ongeveer 2x per jaar voor... Ver mais
Meest bizarre ervaring ooit. Fillers laten oplossen bij de vestiging in Baarn. Het begon bij een nogal onvriendelijke receptioniste maar het toppunt was toch wel de arts die zeer ongepaste opmerkingen... Ver mais
Arts nirhoe! Ben voor de tweede keer voor pdo draadlift gegaan met 4 draden de eerste keer heeft die zeker wat gedaan vandaar ik dus voor de tweede keer ging en nog mooier resultaat zou krijgen dokter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Betaalbaar Mooier is een botox- en injectable kliniek met een geheel eigen visie. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Maar de prijs is laag. Hoe kan dat? Wij hebben het anders georganiseerd en wij hebben geen giga winstmarges nodig. Wij doen ons werk vanuit passie! U vindt Betaalbaar Mooier in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Op al deze locaties kunt u terecht voor botox, hyaluronzuur fillers, Radiesse, PDO draden, PlexR soft surgery ooglidcorrecties of facelifts, PRP behandelingen, HLH Facelifts en HIFU behandelingen. Op de locatie Eindhoven worden ook alle laser- en medische peeling behandelingen uitgevoerd. Betaalbaar Mooier heeft meerdere artsen in dienst. Allen goed opgeleid, deskundig, ervaren en uiteraard BIG geregistreerd. Betaalbaar Mooier neemt geen risico’s, dus wij werken niet met permanente middelen en het kan ook voorkomen dat een arts een behandeling afraad. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult. Ook telefonisch (040-8454624) of via e-mail info@betaalbaarmooier.nl beantwoorden wij graag, geheel vrijblijvend, uw vragen.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Botox tegen tandenknarsen
Ik word in Zwolle met botox behandeld tegen het tandenknarsen.
Ik kom altijd bij dokter Achekar.
Dit is een hele fijne rustige arts die goed naar je verhaal luistert en je meteen op je gemak stelt.
Ik kan mensen mensen die ernstig tandenknarsen absoluut aanraden om hier heen te gaan voor een botox-behandeling. Het helpt mij enorm.

Fantastisch geholpen .
Amsterdam 26-06-2023.
Ik was vandaag bij dr. Tan, en ik ben gweldig goed geinformeerd en geholpen. Een zeer fijne en goede ervaring. Dankuwel.dr. Tan.

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Zeer tevreden Het word een beetje eentonig maar ik…
Het word een beetje eentonig maar ik kan niet anders dan wederom mijn complimenten geven aan Dr.Roopram !
Ik zie er weer geweldig uit en ben heel blij met BM Clinic
Beslist een aanrader
Jonna

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Zeer slechte ervaring na traangoot…
Zeer slechte ervaring na traangoot filler, 2 bulten overgehouden, zou niet aanraden erg slechte kliniek, slechte artsen en management B kliniek!
Top service en resultaat
Goede service, lieve en goede mensen die daar werken met name dhr Prens ,Rotterdam.
Ook de meiden achter de balie , top!

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Nieuwe ervaringen bij BM Clinics.
Al vele jaren kom ik bij BM clinics, eerst in Laren, later in Baarn.
Door meerdere mensen geholpen, waarvan ik niet meer 100% zeker weet of dit ook idd allemaal Big geregistreerde artsen zijn geweest; ik herinner me n.l. een vrouw die schoonheidsspecialist was, en er toen kort heeft gewerkt.
Tegenwoordig werken er alleen nog BIG geregistreerde artsen, dus alles veilig.
De laatste was dr. Avi Roopram, en daar ben ik jaren bij gebleven , ik wen nu eenmaal aan mensen en blijf dan hangen
Bovendien was Avi een gezellige prater en was ik tevreden over de resultaten, er van uitgaande dat " BLAUW worden " erbij hoorde!!
Tóch besloot ik , de één na laatste keer, na wat kleine irritaties met Avi, voor dr. Narges Botorabi te kiezen ,óók mede omdat Avi pas weer een week later aanwezig zou zijn, en ik dan niet kon.
Maar wat ben ik blij dat ik Narges Botorabi heb mogen leren kennen!!🙏
Ik was altijd MINIMAAL een week blauw, en niet een beetje, ik kon ècht de deur niet uit, dat voor 2 super kleine prikjes, en dan zó ontzettend blauw!!!
Nadat Narges mij een paar kleine , bijna PIJNLOZE prikjes , had gegeven, was ik al klaar!!!!🤗
Ik geloofde het bijna niet, ik had zo'n pijn gehad bij Avi Roopram, en nú bleek dat het dus ook met véél minder pijn kon?!?!!
Wat een vakvrouw!
Maar nòg fijner, ik werd erna amper blauw!!!!
Ik had Narges verteld dat ik snel blauw werd, en zij heeft daar terdege rekening mee gehouden door o.a. fijnere naalden te gebruiken.
Tweede keer was ik wat meer blauw, maar nog altijd minder dan voorheen bij Avi, het kan overigens óók door de filler komen,van de één schijn je minder snel blauw te worden dan van de ander.🤷♀️( heb ik me laten vertellen)
Tweede pluspunt, Narges begreep direct wat ik bedoelde wanneer ik uitlegde wat mij stoorde,en "toverde" zij het euveltje in één kleine handeling de wereld uit!🙏
Zijn vrouwen dan tòch beter voor het "fijnere werk?!" 👍😁😉
Al met al, hartstikke blij met Narges, èn... niet vergeten, de vriendelijke receptioniste van BM Clinics. 🙂👋🏼
Tot ziens Narges, ik kom gráág bij je terug!👋🏼👋🏼💕💐

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik kom al jaren bij deze kliniek altijd…
Ik kom al jaren bij deze kliniek altijd vriendelijk en professioneel.
De arts denkt altijd met je mee voor het beste resultaat.
Een zeer tevreden klant😀

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik ben zeer blij met deze kliniek.Ze…
Ik ben zeer blij met deze kliniek.Ze zijn zeer deskundig. Prijs heel goed en resultaat ook zeer goed. Assistent altijd heel behulpzaam en vriendelijk
Ik kom hier altijd terug. Alle artsen zijn eerlijk en goed.

Zeer vriendelijke mensen
Zeer vriendelijke mensen. Goede service en resultaat. En zeer betaalbaar

dokter achekar
Eerste consult bij Dr. Tan gehad. Vriendelijke man en deskundig. Na 14 dagen was ik toch niet helemaal tevreden met het resultaat en ben ik door de receptioniste ingepland bij dokter Achekar. Wat een onvriendelijke en onbeschofte man. Klagen omdat ik door de storm op de fiets later was, want nu moest een andere klant wachten. Ik was 10 min later weg en geen klanten te bekennen. Snap ik met deze dokter Achekar.

Hele mooie lippen !
Vandaag in zwolle geweest bij dr Nirhoe om mijn lippen met filler te laten doen , echt zo blij mee! heel subtiel gedaan en echt mooi geworden! Tevreden met het resultaat!

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Super tevreden Botox frons en voorhoofd…
Super tevreden Botox frons en voorhoofd laten doen.
Ervaren artsen die weten wat ze doen.
Schone en nette kliniek.
Kortom betaalbaar en super goed 😊

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik kom al meer dan 14 jaar bij BM…
Ik kom al meer dan 14 jaar bij BM clinic in Rotterdam. Helaas is het nu geëscaleerd waar ik heel boos over ben.Altijd tevreden geweest met mijn Botox behandelingen alleen de laatste tijd is het niet mooi meer. Ik krijg een rare streep op mijn voorhoofd. Omdat de garantie periode voorbij was
heb ik een nieuwe behandeling gepland. Dit omdat de streep vervelend is en ik geen plezier heb met de laatste behandeling van een maand terug van 250 euro. Helaas heb ik mij in de datum vergist en daardoor niet op de afspraak geweest. Ik heb gechat met een medewerkster en die blijft volhouden dat ik eerst 100 moet betalen voor een nieuwe afspraak en daarna opnieuw een afspraak kan maken. Dit zou dan verrekend worden met de volgende behandeling. Ik kom er al zolang, Monique zat nog in een kamertje in Blijdorp toen ze net begon. Onbegrijpelijk dat ze na 1 vergeten afspraak zo met een trouwe klant omgaan !! En dit terwijl ik nog wel zo coulance ben geweest om weer te willen betalen voor iets wat niet goed is !
Ik wil nog even reageren op het bericht van BM dat mijn verhaal onjuist is. Ik heb NIET 2x te laat geannuleerd ! Wanneer dan ? Ik heb in al die jaren afspraken geannuleerd maar dat kon gewoon via de site dus dat was op tijd. Anders had ik toch de melding gekregen dat ik te laat was. Waar het mij omgaat is dat er na zo lang klant te zijn geen andere benadering is geweest. In al die jaren 1x mijn afspraak verkeerd geboekt…. Jullie moeten je schamen !
Reactie 2, het lijkt wel dat jullie mij voor leugenaar uitmaken ! Ik heb gezegd verkeerd geboekt, ik dacht dat ik die week erop een afspraak had. Dus vergeten of verkeerd geboekt is denk ik hetzelfde. Maar ik begin steeds meer mijn geduld te verliezen. De laatste tijd begonnen de behandelingen ook steeds slechter te worden, ik moest steeds terugkomen en mijn auto rijdt ook niet op water en mijn vrije tijd kost ook geld. Ik ben helemaal niet van de reviews, alleen voor korting maar daar weten jullie alles van !

NOOIT NAAR BETAALBAAR MOOIER GAAN
NOOIT NAAR BETAALBAAR MOOIER GAAN! NOG GEEN, BOTOX BINNEN 2/3 WEKEN UITGEWERKT!!!
Normaal gesproken altijd langer als 7 maanden plezier van mijn botox behandeling gehad! Bij BM was mijn botox na 3 weken uitgewerkt. Nog nooit zoiets meegemaakt. Dan de manier waarop ik behandeld ben, alsof je de waarheid niet spreekt wordt je gevraagd verschillende foto's en filmpjes te sturen waarna het ontzettend lang duurt tot je een serieuze reactie krijgt. Ik mocht 1 keer terug komen omdat het asymmetrisch was en wat gezakt en mijn frons nog niet weg was. Iets meer dan een week was het resultaat fantastisch maar daarna geheel uitgewerkt. De uitleg die ik kreeg vind ik onacceptabel! Door stress of ziekte zou de botox anders kunnen vallen of sowieso wel eens zo rap uit kunnen werken door andere redenen. Echt onzin, zeker omdat er ontzettend veel gelijke ervaringen zijn. De echte ervaringen dan, want zo'n 70 procent is duidelijk in opdracht van het bedrijf zelf geplaatst. De arts was wel ontzettend lief maar helaas werkt ze maar 1 x in de drie weken. Ik ben bij verschillende klinieken geweest en nog nooit op zo'n vervelende manier behandeld! Bij Ivy clinics in Den Bosch waar ik normaal kon zou dit nooit zo gebeuren. Helaas was de wachttijd daar lang door zwangerschapsverlof!! Ik zal een afspraak moeten maken en wederom een geheel nieuwe behandeling zelf moeten betalen! Schandalig na eigenlijk maar iets langer dan een week plezier!!! Ik voel echt bestolen honderden euro's voor niks!!

Goede kliniek
Samen met een vriendin voor het eerst hier geweest en we werden al heel leuk ontvangen door de secretaresse.
Mooie kliniek en heel goed geholpen door de arts.
Goede informatie gekregen over de behandeling en we gaan zeker terug

Betaalbaar mooier!!! 🤥
Ik ben naar deze kliniek toegegaan, al een jaar of twee getwijfeld. Maar oké ik bel aan er was een plekje “vrij” gekomen om10.00 uur ( openingstijd, ik denkende ik wacht al zo lang nu ga ik ook laten doen wat ik wil. Nou daar wou dokter F. Nirhoe niet in mee gaan het was allemaal prima hij kon voorhoofd en fronsrimpel doen, nou dat is het zelfde als een maaltijd maar voor de helft afmaken. Na 11 dagen belde ik op om te vragen (voor de zekerheid) of er die dag ook nog even naar mijn frons gekeken, daar rekende ik op uiteraard waarop de dame aan de telefoon NEE! Huh?! Dat doen wij niet zomaar standaard. Ik was werkelijk even sprakeloos, dat is toch overal standaard??? Maar mijn frons was absoluut nog niet naar wens. Dus ik moest dus die nazorg behandeling zelf boeken ( had ik niet gebeld was dit dus niet een standaard procedure en had ik gewoon kunnen betalen wat logisch is voor mijn andere behandeling die ik had. Maar naar tevredenheid vragen of nazorg uh nee Nou dokter Nirhoe liet mij wat oefeningen doen om te kijken of mijn spieren nog beweegde maakte foto’s die die overigens niet aan mij heeft laten zien! Hij zei 100 procent geslaagd, de behandeling ik zei op een nette manier dat ik dat dus niet vond maar hij “overtuigde “ mij als nieuwkomer in deze branche dat hij daar geen Botox meer in kon spuiten en filler ook niet want dat zou zo rond de 2a 3 procent risico kunnen veroorzaken 😕 Ik vond het overweldigend en wilde ondanks ik niet gehoord werd toch geen scène ervan maken. Ik heb nog foto’s en filmpjes gestuurd van mijn gezicht (frons) want dat werd mij opgedragen zoadat de directeur er naar kon kijken, binnen twee minuten had ik een nietszeggend antwoord, ik moest nog maar even een filmpje maken waar innig kon laten zien, dat mijn spieren het daar nog deden nou gedaan. Ik kreeg nee op het request. Toen heb ik nog iemand van het hoofdkantoor gesproken die zou er met mij nog op terug komen want dat kon zou inderdaad allemaal niet. Nooit meer wat gehoord. Het gaat mij niet om het geld maar om de service en dat is verste zoeken en ook geen respect voor je overduidelijke probleem. Ik schrijf nooit reviews maar ik moest dit toch even kwijt want het was mijn eerste keer, en tevens het ergste in dit geval wat je kunt ervaren. Mij zien ze daar nooit meer, en die met dit verhaal wat je wilt maar ik zou het toch in overweging nemen om bij deze op geld en respectloze kliniek je centjes neer te tellen. Bedankt BM clinics en dokter F Nirhoe met je enorme kunst om iemand wat op de mouw te spelden en zachtjes de deur uit te werken. Geen nazorg geen garantie blijkt dus, ik zou zeggen geef je geld echt serieus ergens anders, waar ze wel aan vanzelfsprekende nazorg doen en niet te gierig zijn voor twee spuitjes extra, want hè het is toch geen geld 209 euro voor uiteindelijk 1 zone! Mvg Petra de Jager

Kaakverbreding
Ben een man en heb door dr. Ropram mijn smalle kaakhoek met 3 ml filler laten verbreden. Her resultaat is verbluffend, het zijn Brad Pitt kaakhoeken geworden. Ik krijg veel complimenten zonder dat ze weten wat er gebeurd is. Als 67 jarige man had ik dit nooit verwacht. Complimenten voor betaalbaar mooier !!!!!

Waardeloos en vernederend
Gisteren consult gehad bij dhr. Avi. Dat was eens en nooit meer!!! Die vernederd je gewoon! Zelfingenomen portret, waardeloos!!!
Vandaag heb ik nieuw consult bij dhr. Tan.. ben benieuwd. Het is dat mijn man al een cadeaubon hier gekocht heeft, anders was ik er absoluut weggebleven.

Minder moe in gezicht
Mijn wens was om er minder moe uit te zien! en een wat frissere uitstraling in mijn gezicht te krijgen.
Dat is gelukt met Botox in mijn voorhoofd en kraaienpootjes.
Het gebied boven de wenkbrauwen beweegt nog waardoor je een natuurlijk effect houdt.
Ben zeer tevreden met het resultaat.

Resposta da Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik ben vandaag voor de derde keer bij…
Ik ben vandaag voor de derde keer bij BM clinics geweest in Tilburg.Ik laat altijd de drie zones doen met Botox . Super tevreden over het resultaat,blijft lang en mooi goed . Ik heb ook de traangoot laten opvullen ,die zit er nu al een jaar in en is nog steeds goed !Een echt top adres .