Utrolig rask levering av riktig vare. Søtt innslag med søte drops. Tilnærming til kunden på en måte jeg alltid har brukt overfor mine egne kunder. Keep up this good work.💐
Leia as opiniões dos outros
Bra nettbutikk som jeg har handlet mye fra og bare positive erfaringer. Og gode demonstrasjon videoer. Drives av folk med kompetanse og hjelpsomme folk. Anbefales!
Kjøpte en ny høytrykkspyler hos Bilpleiekongen i sommer. Bestillingen ble sendt samme dag og varen kom fram etter 3 dager. Lansen på høytrykkspyleren fikk en sprekk i seg denne uken å på tirsdag se... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er Norges største nettbutikk med alle de beste leverandørene av bilpleie samlet på et sted. Vi er din personlige «detail-instruktør», og viser deg alle tipsene og rådene! Gratis frakt over 1499,- Rask levering 1-3 dager. La oss inspirere deg. Alltid gode tilbud. Alt til bilpleie.
Informações de contacto
Hauganveien 293, 3178, Våle, Noruega
- Kundeservice@bilpleiekongen.no
- www.bilpleiekongen.no
Não respondeu a opiniões negativas
Aldeles utmerket kjøpeprosess
Aldeles utmerket kjøpeprosess. Bilpleiekongen er «helt konge».
Rask og uproblematisk levering
Rask og uproblematisk levering - kjempegodt produkt til gummimatter. Anbefales.
Kjapp levering pluss en liten…
Kjapp levering pluss en liten overraskelse i pakken😊
Utrolig rask levering av riktig vare
Utrolig god service og kort…
Utrolig god service og kort leveringstid!
Rask levering & god informasjon
Rask levering & god informasjon på nettsider og bruker veiledning fra PC.
Blir inspirert til å vedlikeholde bilen min .
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Var en feil på et produkt og de sendte meg en ny omgående (til døren). Veldig god kvalitet på produktene jeg har brukt hittil
5 av 5 stjerner
Anbefales!
Rask levering og bra pris
Bra handleopplevelse
Bra handleopplevelse, god pris, og fikk det jeg bestillte når jeg skulle.
Veldig fornøyd med bilpleiekongen
Veldig fornøyd med Bilpleiekongen. Sendte ny vare, da varen gikk i stykker etter andre gangs bruk. Fantastisk service!!
Lang leveringstid og feilaktig beskrivelse av lagerstatus
Jeg bestilte to varer som ikke var på lager og regnet med noe forlenget leveringstid pga. dette. Prisen var konkurransedyktig og ordren ble forhåndsbetalt med kredittkort. Det tok 1 måned før jeg faktisk fikk tilsendt varene, og i løpet av hele den perioden stod det «Forventes lager snarlig» i ordren. Det er for lang leveringstid i forhold til oppgitt lagerstatus. Her bør man heller være ærlig og gi et mer realistisk estimat til betalende kunder.
Styr unna,mnder leveringtid
Har hvert i kontakt med bilpleiekongen,I FORKANT av bestillig.Det fremkom ikke av kommunikasjon at Varen IKKE var tilgjengelig på lager.Men når de skylder på flyttig og skriver "Varen er bestilt",Så må en lure.
En bestiller vel lkke en vare selv om man er ei en flytteprossess.Dropshipping,tror jeg de kaller det....
Ingen varer mottatt
Bestilte rensevæske Thetford for 6 uker siden, ble lovt 2-3 dgr leveringstid. Flere purringer og fortsatt ingen varer mottatt. Dette er lureri! Kansellerte bestilling i dag med krav om refundert innbetalt beløp så får vi se..
Leveringstid
Jeg bestilte noen produkter for 4 dager siden, men har ennå ikke mottatt noen bekreftelse på at varene er sendt. De fleste andre aktører i bransjen håndterer både sending og levering innen 24 timer, så jeg forventet bedre.
Prisen var konkurransedyktig, men forsinkelsen uten oppdatering eller kommunikasjon er skuffende. Håper dere kan forbedre logistikk i fremtiden, ellers blir dette min siste bestilling fra dere.
Rask forsendelse
Gode priser og rask forsendelse av varer.Tok kontakt med kundeservice ang div spørsmål om produktet/coatingen og fikk utfyllende svar meget raskt.Meget bra kundeservice 👌
Saknade pengar
Köpt en Ava P80X från den svenska sidan som inte längre finns. Maskinen började strula nästan omgående och efter att ha bytt pump i den själv och senare haft den på reparation men med samma fel så blev det reklamation och pengarna skulle betalas tillbaka. Det beskedet fick jag den 12:e Mars. Har fortfarande inte sett till några pengar.
Fantastisk rask levering
Fantastisk rask levering, bestilte bilpleie produkter på natta. Fikk beskjed kl 9 på morgnenen at det var pakket og meldt inn. Kl 17 på ettermiddagen kunne jeg hente varene på post i butikk. Hatten av og tommelen opp for rask service jeg aldri har vært borti før.
Trygg nettside.
Bestillte meg litt forskjellig og ett nytt produkt som ikke var kommet på lager med antatt ankomst etter en uke. Pakken ble sendt ut samme dag som var oppgitt at varen kom på lager. Trygg side å handle fra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.