Bladkongen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har ønsket meg abo på det bladet i mange år, og ble så GLAD da jeg så på googel at det var mulig. Gleeeder meg. Det bladet er helt nydelig, og så herlig med det tykke, matte gjennbruks papiret. 🤎... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har bestilt herfra flere ganger. Det har vært ganger der avisen ikke har blitt levert, men det er kanskje mer et bud-problem enn bladkongen sin skyld. De har ordnet opp i etterkant ved behov, og kunde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bør opplyses at du får tilgang til å lage eller sende «gavekort» før en mottar kvittering på kjøpet og disse kunne godt hatt 2 tekstfelt (til og fra) og flere valg som er tilpasset sort/hvit utsk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Livraria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alltid blad, magasiner og aviser til kampanjepriser på Bladkongen! Norges største utvalg av titler. Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement i dag!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

314 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Resposta da Bladkongen

Hei, og takk for tilbakemeldingen og bestillingen din.

Jeg forstår!

Hos Bladkongen videresender vi bestillinger til flere forskjellige aviser og forlag. Forlagene er deretter ansvarlige for å sende avisene og eventuelle premier.

Derfor ber vi deg kontakte avisutgiveren for å få hjelp med eventuelle spørsmål du måtte ha angående premien din. Kontaktinformasjonen finner du i ordrebekreftelsen.

Alt gott 🌸🤗

Bra tilbud

Bra tilbud, men kan være vanskelig å si opp, laaang ventetid i tlf

7 de julho de 2026

Resposta da Bladkongen

Hei og takk for tilbakemeldingen din!✨

Vi forstår at det kan føles forvirrende å kontakte utgiveren angående avbestillinger, men vi håper de har gitt deg god hjelp.

Telefonsentralen vår er for øyeblikket stengt inntil videre. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er du velkommen til å sende oss en e-post på info@bladkongen.no, så hjelper vi deg. 🌸

Ha en fin dag!

God service

Alt gikk greit, det eneste var at rabatten ikke ble trukket før jeg gjorde bladkongen oppmerksomme på at det skulle være en rabatt på produktet. De fikset dette med en gang de fikk vite det. Alt ok, gikk raskt å få produktet.

16 de junho de 2026

Resposta da Bladkongen

Tusen takk for vurderingen din! Vi er glade for at vi kunne hjelpe.

Ha en fin dag! 🌸

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fått 4 krus jeg overhode ikke…

Har fått 4 krus jeg overhode ikke önsket. Vil aldri bli brukt.Bestilte Hjemmet med 2 krus med ett fint dekor.
Snakker om velkomst.

19 de junho de 2026

Resposta da Bladkongen

Hei og takk for meldingen din! 🌼

Åh, det var rart at du fikk en annen pris enn den du valgte!

Hos Bladkongen formidler vi abonnementsbestillinger for mange forskjellige magasiner og forlag. Forlagene er igjen ansvarlige for å sende ut magasiner og eventuelle premier.

Vi ber deg derfor kontakte magasinets forlag angående premien din, de kan se hva som har skjedd og hjelpe deg videre! 😊

Hvis du trenger hjelp med saken din, kan du alltid kontakte vår kundeservice, som gjerne hjelper deg.

Ha en fin dag! 🌸

Alt bra

Alt bra, men 3-5 uker for å få første blad????

16 de junho de 2026

Resposta da Bladkongen

Hei, Takk for tilbakemeldingen din, og takk for bestillingen din. 🌼

Vi forstår at det kan være frustrerende å vente på første utgave.

Hos Bladkongen legger du som kunde inn bestillingen din. Vi sender bestillingsfilene med bestillingene til avisutgiverne hver ukedag.

Utgiveren registrerer bestillingen når den er mottatt. Registreringen som forlaget gjør varierer noe avhengig av utgiver.

Siden starttidspunktet avhenger av flere faktorer og varierer mye fra avis til avis, oppgir ikke vi i Bladkongen leveringstider på nettsiden. Vi prøver imidlertid å gi en indikasjon på hvor mange uker du kan forvente første utgave i ordrebekreftelsen og i nettsidens FAQ.

Du kan finne ut nøyaktig ankomsttid for første utgave ved å kontakte det aktuelle utgiveren, da de kan svare på spørsmål om levering. 😊

Alt godt!

Gode tilbud

Gode tilbud, rask behandling av bestilling. Kommer til å bruke bladkongen flere ganger. Anbefales.

11 de junho de 2026

😀❤️🤗

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais