BLITE.dk Opiniões 1180

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt ind i tre omgange indefor en måned hos "blite.dk". Ingen problemer, og også problemfri levering med Dansk Fragtmænd og GLS. Jeg havde dog ønsket mig at varebeskrivesler i hverfald på Mil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Haved bestilt noget forkert men fik det ændret uden problemer super god service. Vender helt sikkert tilbage og handler der

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris - gode vare og hurtig levering… eneste minus er at jeg skulle have bestilt meget mere da der var 10% på milwaukee på deres i forvejen lave priser

Informações sobre a empresa

1. Loja de ferramentas
  2. Fornecedor de equipamentos
  3. Fornecedor de ferramentas pneumáticas
  4. Loja de roupas de segurança e de trabalho
  5. Fornecedor de equipamento de segurança
  6. Fábrica de ferramentas e máquinas

Escrito pela empresa

Siden BLITEs start i 2002 har det været målet at udvikle en fleksibel virksomhed med salg af slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj direkte fra fabrik til slutbrugeren. Fokus har fra dag et været de professionelle kunder, der som os ved, at kvalitet betaler sig i længden. BLITEs fortsatte vækst viser, at visionen er rigtig, og at der er efterspørgsel efter virksomheder med en klokkeklar holdning til godt værktøj. I dag er vi godt 20 medarbejdere, der servicerer en kundekreds på mere end 20.000 kunder inden for et bredt felt af brancher i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Værktøj og kemi - et stærkt produktsortiment Vi tilbyder et meget bredt produktudvalg, nedenstående har vi listet et uddrag af, hvad vi leverer, - og hvad du ikke finder her, kan vi helt sikkert skaffe. Elværktøj, sikkerhedsudstyr, bits, bor, skruer, plugs, trykluft, håndværktøj, skære, slibe og pudseværktøj, kemi og rengøring, inventar, fedt, smøremidler, strøm og meget mere. Iblandt overstående tilbyder vi mange kendte brands og mange mindre kendte brands - fællesnævneren er altid, at de alle byder på en meget høj kvalitet! I dag har vi opbygget et fokuseret produktsortiment af skære-, slibe- og polerværktøj, samt værktøj og værkstedssystemer under eget navn. Vi udvikler også selv specialværktøjer på efterspøgslen og forhandler desuden andre varemærker, der lever op til vores kvalitetskrav. Vi er din medspiller på den lange bane Vi tilbyder altid vores kunder en optimal service, vi bestræber os på altid at være specifikke, informative, produktorienterede og skarpe. Det rullende showroom Hos BLITE har vi et stærkt og kompetent salgsteam, som arbejder under konceptet vi kalder "Det rullende showroom". Vi har taget udgangspunkt i virkeligheden, hvor behovet for at afprøve og teste værktøj fremmer forståelsen og brugen af de enkelte produkter. Det giver vores kunder et stærkere kendskab - og indsigt i måden at håndtere det enkelte stykke værktøj på. Det giver tryghed og bekræftigelse i, at købet har en høj kvalitet. Derfor tør vi rulle ud og lade os teste hos dig! Hvis du har behov for kompetent rådgivning indenfor værktøj og kemi via telefon, e-mail eller "Det rullende showroom", er du velkommen til at kontakte vores salgsteam.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig betjening 🙂

10 de abril de 2026

Hej,
Mange tak for din ordre😊 Og tusind tak for din ordre!
Jeg kan se at din ordre kom afsted samme dag, som du bestilte - så det er jo super! Vi går altid efter at sende hurtigst muligt 😀

Dårlig service

For det første står der intet om på hjemmesiden om de valgte produkter er på lager eller ej. Samtidig af de ting jeg bestilte var ikke på lager og det får jeg intet af vide om. Jeg kontakter selv efter 14 dage hvor de fortæller at det først skal bestilles hjem. Yderligere en uge senere høre jeg stadig intet fra dem og kontakter dem igen hvor de siger min ordre er blevet glemt/tabt og hvis jeg ville genbestille ville det yderligere gå mindst 14 dage. Virkelig dårlig service! Annullerede min bestilling og jeg bestiller aldrig hos dem igen!

2 de março de 2026

Hej Helene,
Det lyder meget uheldigt, og bestemt ikke som hverdagskost hos os. Nu ved jeg ikke hvilke varer du havde bestilt, men vi kan desværre også blive ramt af forsinkelser fra producenter og leverandører, lige så vel som hos andre. Jeg beklager at vi ikke kunne klare hurtigere levering denne gang, men vi vil altid gerne hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Temmelig tilfreds med mit køb!

13 de abril de 2026

Hej Henrik,
Mange tak for din ordre og et lige så stort tak for din fine anmeldelse 🌟 Vi sætter stor pris på begge dele 🙏

Vi håber på at få fornøjelsen af at byde dig velkommen i webshoppen en anden god gang 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Et sted man besøger igen

Et sted man besøger igen. Gode sager hurtigt.

2 de abril de 2026

Hej Bjørn,
Det er vi super glade for høre! Mange tak for din ordre og fine anmeldelse 😀
Vi glæder os til at byde dig velkommen i webshoppen igen! 🤩

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Blite…

Jeg kan desværre ikke anbefale Blite A/S, hvis man ønsker at købe gaver hos dem vil jeg fraråde det. Da man kun har 14 dage til at returnere varen i, det er så skyld i at min søn nu står med en slagnøgle uden at have noget at bruge den til. Han ville gerne have byttet den, men fremover handel vi et sted hvor gaver kan returneres. 😌😌😌og synes det er ganske normalt at sikre sig gaver mere end 14 dage før.

UPDATE: En mere sober tone ??? jeg henvendte mig på den mest høflige måde, men I var total afvisende over for at hjælpe en kunde der var kommet i klemme selv om han havde købt for flere tusinde. Så ja blev lidt mere bestemt, men ikke en usober tone. Så er I godtnok sarte.

8 de abril de 2026

Resposta da BLITE.dk

Du ønskede at returnere varen cirka 1,5 måned efter modtagelsen. Vi tilbyder 14 dages returret, hvilket er i overensstemmelse med gældende regler ved online køb.

Det er standard ved onlinekøb jf. købeloven.

Da henvendelsen ligger væsentligt uden for denne frist, havde vi desværre ikke mulighed for at imødekomme ønsket om returnering.

Fremadrette vil vi dertil anbefale en mere sober tone ved eventuel henvendelse - på forhånd tak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Haved bestilt noget forkert men fik det…

26 de março de 2026

Hej,
Mange tak for din ordre og rosende ord til os - det sætter vi stor pris på! 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen i webshoppen igen 😀

Gode vare til god pris

Alletiders! 😀 Vi siger tusind tak for din ordre og anmeldelse 🎉
Skøn dag til dig!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej Rene,
Super godt at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig 💪

Vi takker mange gange for din ordre, og håber at du besøger os i webshoppen igen 😊

God pris

Hej Brian,
De gode tilbud kan vi med garanti klarer igen 😉 Hvis der er mere du savner, så skriv gerne til vores kundeservice på mail@ blite.dk, så er jeg sikker på at vi nok skal finde en løsning på det 😃

Vi takker for din ordre og fine anmeldelse🤩

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer aldrig

Efter betaling er trukket
Kommer der en mail som informerer om at samtlige varer er forsinkede og flere af dem er det uvist hvornår de får dem på lager

2 de março de 2026

Hej Brian,
Jeg kan forsikre dig om at så længe vi ikke har afsendt din ordre, så har vi heller ikke trukket beløbet for ordren. Vi trækker først pengene idet vi sender din ordre afsted.
Men desværre kan vores leverandører blive ramt af leveringsfordringer, men vi arbejder naturligvis altid på at vi varerne frem hurtigst muligt.
Hvis du savner en opdateret status, så skriv til vores kundeservice på mail@blite.dk

Vi vil meget gerne hjælpe dig bedst muligt😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og nem venlig behandling alt i…

Hurtig og nem venlig behandling alt i orden kan varmt anbefales

26 de março de 2026

Hej Karsten,
Mange tak for din ordre og fine anmeldelse/anbefaling 😀 Det sætter vi stor pris på 😍

Vi ser frem til at byde dig velkommen i webshoppen igen!

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og tilpas med informationer

16 de março de 2026

Hej Susanne,
Tusind tak for din ordre og de rosende ord - det sætter vi stor pris på 😀

Vi håber at du besøger os i webshoppen igen!

Rigtig god dag til dig 🙂

Classificada 5 em 5 estrelas

Leveringen blev sendt samme dag som jeg…

Leveringen blev sendt samme dag som jeg bestilte . Hurtig service

16 de março de 2026

Hej Peter,
Mange tak for din ordre! Super med den gode service og hurtig levering - det kan vi li' 😀

Vi håber at du besøger os i webshoppen igen!

Ha' en skøn dag ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen var fulgt ud…

Hurtig levering og varen var fulgt ud som forventet 👍

9 de março de 2026

Hej Jeanette,
Mange tak for din ordre og fine anmeldelse! Dejligt med hurtig levering 💪Vi håber at du besøger os igen 😀

Skøn dag til dig!

Godt tilbud og hurtig levering

Godt tilbud og hurtig levering

9 de março de 2026

Hej Jacob,
Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på! ✨
Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen til endnu en succes i webshoppen en anden god gang 😀🥳

Ha' en skøn dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende levering

Der var 2 ordre på samme tid som åbenbart blev svært.

Og nu har jeg talt med 4 forskellige og sælger ved Blite som alle lovede at gøre noget ved det??????

Søren Trads ST byg

10 de novembro de 2025

Hej Søren.

Det lyder som et meget beklageligt forløb, men jeg kan ikke genkende at vi ikke gør noget ved tingene, og jeg kan heller ikke genkende at administrering af 2 ordrer samtidig skulle være en udfordring for stor for os.

Jeg tænker at hvis du mangler afklaring på en eller flere sager så skal du kontakte vores kundeservice.

Vi kan altid hjælpe.

God kundesupport

En fantastisk god oplevelse omkring kundeservice.

5 de março de 2026

Hej Olsborg.

En fantastisk tilbagemelding som vi selvfølgelig soler os lidt i her i kundeservice - vi kan arbjede nok så meget for vores kunder, men den bedsre belønning er stadigvæk rosen fra jer.

1000 Tak 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bestilte til den aftalte tid.

6 de fevereiro de 2026

Hej Michael.

Tusind tak for at handle hos os og tak for at finde tid til et part ord og en sund omgang ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er ret gode til at holde vores aftaler og vi elsker at få ros for det.

God Weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig behandling ve telefonisk…

Venlig behandling ve telefonisk henvendelse.

6 de fevereiro de 2026

Hej Sonja.

Dejligt med en hilsen direkte til vores team på telefonerne - den giver jeg videre til rette vedkommende og takker et hav af gange for ordene og for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

God weekend.

Jesper - BLITE A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais