1. Streaming de filmes
  2. Clube de vídeo

Escrito pela empresa

Blockbuster er en online videobutik / streamingservice, hvor du kan købe og leje film, helt uden abonnement. På Blockbuster betaler du kun for de film du ser og vi har film for enhver smag!

2,7

Mau

8 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Nem filmleje

22 de julho de 2022

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Katja

Nem filmleje

Nem filmleje. 👍

15 de janeiro de 2020

Hej

Tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes at vores tjeneste er nem at bruge - det er nemlig rigtig vigtigt for os, at det er tilfældet.

Ha' en dejlig dag.

Louise

Nem og gode film

10 de janeiro de 2020

Hej Alexander

Et stort tak for den fine anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes at vores tjeneste er nem at benytte, og at du kan finde gode film hos os!

Jeg håber, at vi bidrager med en masse hyggelige filmoplevelser.

Du må have en dejlig dag.

Caroline

Film

Nem og lejefilm.

9 de dezembro de 2019

Hej Anja

Tusinde tak for de fem flotte stjerner - dem er vi rigtig glade for at få.

Det er dejligt at læse, at du synes det er let og tilgængeligt at leje film hos os.

Du må have en dejlig dag.

Jeppe

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (8153 opiniões)