Ik ben heel goed geholpen door dr. Aganloo voor mijn liposuctie en lipofilling. Hij gaf zeer vakkundig advies en ik ben erg tevreden met het resultaat; het is zelfs boven mijn verwachting.
Holanda
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Dokter Fortuin is echt een geweldige arts. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en vooral ook met de rust en het vertrouwen dat hij mij gedurende het hele traject heeft gegeven. De nazorg was uitstekend en alles is perfect verlopen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Eigenlijk goede ervaring, hartstikke blij ! Enige verbeter punt is het wachten bij elke afspraak in de wachtkamer. Elke keer 20 min uitloop of zelfs langer.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Vandaag op 22 maart 2026 had ik een intakegesprek voor een liposuctie behandeling bij dr. Wijnberg.
Mijn ervaring was niet positief verlopen. Ik ervaarde de arts als brutaal, omdat hij onder andere vroeg naar de oorzaak van een litteken die ik op mijn lichaam heb.
Tijdens het maken van de intakegesprek had ik mijn persoonsgegevens volledig en correct ingevoerd. Ik stond onder een naam ingepland die voor mij onbekend is en de arts naar mijn weten een ongepaste reactie gaf toen ik er verbaasd van opkeek dat er een naam staat die niet tot mij behoort. Ik had mijn persoonsgegevens correct ingevoerd.
Hij gaf aan dat het beter is om geen liposuctie behandeling uit te voeren, omdat hij mijn reactie ongepast vond.
Achteraf gezien vind ik het prima dat er geen behandeling zal plaatsvinden, blijkbaar is hij in mijn ogen niet de ideale arts!
Ik ben geholpen door Dr. Koeijers en eerlijk: ik was na het eerste consult al meteen overtuigd. Hij is ontzettend kundig, begreep direct wat ik bedoelde en nam de tijd om alles duidelijk en rustig uit te leggen. Dat gaf echt een heel fijn en vertrouwd gevoel.
Ook daarna ging alles super soepel. Ik kon de behandeling snel inplannen en voor ik het wist was het al gebeurd. Na de operatie werd ik de volgende dag al gebeld door de verpleging (zo attent!) en mocht ik zelfs twee keer langskomen voor controle. Dat gaf me echt een gerust gevoel.
Al met al echt een top ervaring! En Dr. Koeijers… die kan ik oprecht aan iedereen aanraden. Super lief, betrokken, een beetje humor én hij weet precies wat hij doet. Je bent hier gewoon in hele goede handen 🤍

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Zorg voor en na is goed. Na de operatie moet je zo snel mogelijk naar huis, terwijl je zelf eigenlijk nog helemaal niet zover bent.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Ik heb een bovenooglid correctie laten doen en ben prettig geholpen. Het resultaat is super.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Hele fijne ervaring gehad hier met drs. Aganloo (borstverkleining en bh-bandliposuctie). Twee intakes gehad waar ruim de tijd werd genomen voor mijn situatie en wens. De dag van de operatie verliep ook prettig; kundig, attent en persoonlijk zorgpersoneel. Goede communicatie; in de anderhalve week na de operatie twee keer gebeld door de kliniek hoe het met me ging. Zou het zo weer doen!

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Intake gesprek onprofessioneel. Wisten niet wat wij mee maakten vrouwelijke arts in kwestie toonde totaal geen interesse. Mijn vrouw heeft een nare smaak aan deze partij overgehouden. Zij hebben terug gebeld excuus aangeboden maar was te laat voor ons.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Goede begeleiding. Fijn alles overzichtelijk in de app. Waar je per dag dingen en berichten krijgt.
Altijd tijd en ruimte voor vragen en contact.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
prettige mensen, goede arts alle bij elkaar heel prettig.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Fijne kliniek, werd erg goed geholpen en alles was duidelijk en goed besproken. 7 weken geleden mijn borstlift en vergroting gehad en ik ben helemaal blij en tevreden!

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Mijn ervaring met mijn specialist drs. Wijnberg was op het eerste gezicht geweldig. Leuk intakegesprek, duidelijke uitleg. Dus ging ik vol goede moed de operatie in. Vanwege mijn angst onder volledige narcose een bovenooglidcorrectie en een laserbehandeling aan mijn onderoogleden/wallen. Door de laserbehandeling waar ik vaseline op het behandelde gebied moest smeren, lieten mijn hechtingspleisters na 2 dagen los. Na veel heen en weer gebel moest ik zelf nieuwe hechtingspleisters plakken. Geen probleem en netjes het advies opgevolgd. Het viel mij al op dat er in mijn linkeroog geen hechtingsdraad uiteinden te zien waren. Ook daar over gebeld en een mail gestuurd met foto's van linker en rechteroog. Een week na de operatie voor controle en het verwijderen van de hechtingdraden. Ik heb nog nooit het gevoel meegemaakt dat ik iemands tijd aan het verdoen was. Ik kwam binnen bij drs. Wijnberg, ging liggen, hij vond het vreemd dat zijn hechtingspleisters waren vervangen, dat door zijn advies van vaseline smeren dus was gebeurd. Na het verwijderen van de rechter hechtingsdraad zei drs. Wijnberg dat ik hem er links zelf uit moest hebben gehaald daar hij niet zichtbaar was. Nadat ik heb gezegd dat ik de draad nog aan de binnenkant van mijn oog voelde prikken werd dat afgedaan als het helen van de wond. Ook werd ik medegedeeld dat ik over 3 maanden terug moest komen voor de tweede controle. Verder totaal geen advies hoe het nu verder de wonden te verzorgen behalve geen vaseline meer smeren. En toen stond ik in 3 minuten weer buiten met een "doei". Daar dat verhaal van de hechtingsdraad in mijn linker bovenooglid niet lekker zat, daar ik er 100% van overtuigd was dat ik deze niet zelf had verwijderd, de kliniek opgebeld, waar ik een hele lieve dame aan de lijn kreeg die ervoor had gezorgd dat ik de volgende dag bij drs. Blankenstein terecht kon voor een extra controle. De volgende dag bleek dat drs. Blankenstein door de griep was geveld en werd vervangen door basisarts Julia Peeperkorn. Zij is echt een geweldige, geduldige, meelevende, fantastische aardige arts. Na mijn verhaal te hebben aangehoord, is ze met een lamp gaan kijken en ja hoor, zij zag in het midden van mijn wond de blauwe draar lopen. Ze is toen een collega erbij gaan halen, die het in eerste instantie niet zag maar toch werd overtuigd. Na een klein sneetje aan de linkerkant te hebben gemaakt, voelde ik dat ze de hechtingsdraad eruit trokken. Mocht dit niet zijn gebeurd dan wil ik er niet aan denken wat er was gebeurd als mijn oog was gaan ontsteken. Lieve Julia, jij bent degene geweest die mijn ervaring in het Boerhaave positief heeft doen uitvallen. Dank je wel !!!! Aanvullig: op 6 maart jl. heeft drs. Wijnberg gebeld met een excuus dat het zo gelopen was, wat ik zeer op prijs heb gesteld.

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Ik ben heel goed geholpen tijdens de operatie en ook daarna. Ben zeer tevreden met het resultaat.

Zeer tevreden over Boerhave kliniek
En ook zeer tevreden over t resultaat van mijn ingreep

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
De behandeling was professioneel en de service prima eveneens de nazorg

Resposta da BOERHAAVE Dé kliniek voor plastische chirurgie
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.