Bog & idé - Faaborg Opiniões 89

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Østergade 36., 5600 Faaborg, Faaborg, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille online og få leveret i butikken. Da næsten alle bøger var ankommet inden for to dage fik jeg et opkald om at den sidste bog manglede men jeg var velkommen til at hente de første bøg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leveringen til den ønskede butik skete hurtigt, der var styr på ordren og det hele gik gnidningsfrit. Betjeningen var god og jeg fik hurtigt udleveret mine vare uden bøvl.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jer er normalt altid rigtig godt tilfreds.men lige denne gang hakker i bogen og mørke mærker på kanten af bogen det kommer jo med tiden, men når den skulle gives som gave måtte det gerne være uden og... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Livraria

Escrito pela empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilt bog

Alt virkede fint og gik hurtigt.
Gider ikke tilfredshedsundersøgelse og derfor bliver det kun 4 stjerner

22 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Købte lovprist rubrikterning 😄

Købte en rubrikterning - beskrivelsen var for rosende og passede ikke med den leddeløse terning jeg modtog ( som dog kan bruges )
Og hvad kan man forlange for 50,- så har ikke henvendt mig for returnering

23 de junho de 2025
logótipo da Bog & idé - Faaborg

Resposta da Bog & idé - Faaborg

Kære Tommy

Tak fordi du har delt din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at rubriksterningen ikke levede op til dine forventninger, og at beskrivelsen ikke stemte overens med det produkt, du modtog. Det skal naturligvis være tydeligt, hvad man køber – uanset prisen – så jeg giver din feedback videre til den relevante afdeling.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig i butikken, hvis du skulle fortryde dit køb.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk · 76752020

Sætter stor pris på en lokal Bog & Idé

Jeg finder det meget dejligt, at jeg kan se udvalget af varer, bestille bøger og andet på nettet og få det leveret til den lokale Bog & Idé. Her er medarbejderne altid søde og venlige og parate til at hjælpe én. I øvrigt har butikken et stort og fint udvalg af både bøger, legetøj, spil mv. Det er et stort plus i byen.

15 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering til butik i nærområdet…

Hurtig levering til butik i nærområdet og god service.
Dog begrænset farve udvalg, særligt når det eneste produkt i den ønskede farve blå ikke fremstår blå ved modtagelse, da den er så mørk at den næsten er sort. Så bedre farve beskrivelse for varerne online ønskes.

10 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais