Dejligt nemt at bestille online - og god service ved afhentning i butik i Slagelse. Når man har spørgsmål om bøger er der også meget god service over telefon, og efterfølgende når man handler i but... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoVestsjællandscentret 10a st. 10, 4200 Slagelse, Slagelse, DK
Leia as opiniões dos outros
Glædelig bagjul. Takker for Jer på nethandel. Jeg har udelukkende oplever hurtig ekspedition, god service. Indpakning som beskyttede Barbie Ken, så han kunne nå helt frem i god behold inden J... Ver mais
Det er nemt at bestille en bog via Bog & Ide til afhentning direkte i forretningen. Samtidig bevarer vi også den fysiske boghandel og kan selvfølgelig blive fristet til at indkøbe mere. Jeg håber... Ver mais
Jeg hørte desværre ingenting efter min ordre var gået igennem - og da jeg en uge senere kontaktede kundeservice fik jeg af vide, at butikken jeg havde valgt at skulle afhente varen i, selv skulle best... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Informações de contacto
Vestsjællandscentret 10a st. 10, 4200, Slagelse, Slagelse, Dinamarca
- 58 52 00 59
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Godt tilbud på dagen
Godt tilbud på dagen - og hurtig ekspedition 🤗
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt
Købet gik Hurtig igennem og varen var klar dagen efter
Super betjening og god butik
Har et par gange handlet hos Bog & Ide i Slagelse. Og hver gang kommer jeg i så godt humør over den helt perfekte betjening.
Jeg bestilte en bog søndag aften
Jeg bestilte en bog søndag aften, fik sms mandag middag at jeg kunne hente bogen i forretningen - det var hurtigt
Bog og Ide Slagelse. God butik
Som regel oplever jeg altid en god service og engagerede ansatte i Bog og Ide Slagelse
Service var god
Hurtig levering
Det er nemt at bestille en bog via…
Samtidig bevarer vi også den fysiske boghandel og kan selvfølgelig blive fristet til at indkøbe mere. Jeg håber dette vil blive ved at kunne lade dig gøre.
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Jeg bestilte en æske lego flowers, som julegave, inde i Bog og Ide's app.
Jeg bestilte med gave-indpakning(det var gratis). 2 timer efter fik jeg besked om, at jeg kunne hente min pakke.
Jeg kunne ikke være andet end meget tilfreds ☆☆☆☆☆
Hurtig betjening.
god bog af Jesper Olsen
jeg er super meget tilfreds med borgen om Jesper Olsen
Rar og høflig betjening som altid hos…
Rar og høflig betjening som altid hos bog og ide.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.